Nemoj te otkaz prevodiocu
Doci ce u Zelju
A sta cemo mi s njim
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Vi od 3. HNL krenite kod svojih tamo... Svi cemo biti sretni.brig je napisao/la: ↑24 feb 2020, 08:11Kaznjeni 3 tekme radi slike Praljka protiv Zvijezde 09rodjak je napisao/la: ↑24 feb 2020, 04:01vezano za ovu utakmicu u SB, moze li mi neko objasniti zasto nema niko na onoj tamo tribini preko puta kamera(i gdje se obicno Skripari nalaze ),a ovamo sve puno ,a obicno je obratno koliko se sjecam na ostalim utakmicama tj.tamo ima dosta gledalaca a ovamo slabije ili nikako![]()
Inace bila je dobra utakmica![]()
Jučer pokradeni momački. Smiješna liga postala. Cirkus
nije, došao telefon sam
Treba tuziti za klevetu i prijetnje smrcu.
Rahmanovic mu osovo bjelacku matterElCartel11 je napisao/la: ↑24 feb 2020, 14:42Samo za Azu kamikazu i kone koje su pjenile. 2 ocita penala nam nije svirao + ovaj seljacki potez igraca Tuzle posle naseg gola kad je srusio Rahmanovica je bio za novi crveni.
Izgleda mu zguzio trebicu pa ovom krivoTheIvicnjak je napisao/la: ↑24 feb 2020, 14:45Rahmanovic mu osovo bjelacku matterElCartel11 je napisao/la: ↑24 feb 2020, 14:42Samo za Azu kamikazu i kone koje su pjenile. 2 ocita penala nam nije svirao + ovaj seljacki potez igraca Tuzle posle naseg gola kad je srusio Rahmanovica je bio za novi crveni.

Pa covjek ga doveo da ostvari cilj, da nastavi niz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.