Hvala ti za ovo i od mene
Zaboravio sam skroz na ovo, oplakao sam kad Beduin spomenu
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Hvala ti za ovo i od mene
Ovo je kultna stvar, majke mi.
Hahahahaha sjecam se ovoga, gledao sam prije 10+ godina, ovo je legendarno
Beduin je napisao/la: ↑24 feb 2020, 18:34I umjesto da nahrane gladnom i napoje zednog, oni policiju jos zovu. A sto su ga konobari isklepali po usima to je nista. I dan danas ga kod kuce zovu uhonjaNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑24 feb 2020, 17:59Evo telad kazu placeni clanak. Znaju oni da se onaj kurd nije napio i dero po nekoj pumpi u Ljubuskom. Jos ga brane kazu placeni clanak ko da su Zvezda![]()
[/quote)
Hajd bolan u Mejdan na utakmicu
Kakvih macki ima u dvorani
svrakino1921 je napisao/la: ↑24 feb 2020, 19:14Mogu misliti hahaBeduin je napisao/la: ↑24 feb 2020, 18:34I umjesto da nahrane gladnom i napoje zednog, oni policiju jos zovu. A sto su ga konobari isklepali po usima to je nista. I dan danas ga kod kuce zovu uhonjaNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑24 feb 2020, 17:59Evo telad kazu placeni clanak. Znaju oni da se onaj kurd nije napio i dero po nekoj pumpi u Ljubuskom. Jos ga brane kazu placeni clanak ko da su Zvezda![]()
[/quote)
Hajd bolan u Mejdan na utakmicu
Kakvih macki ima u dvorani
Kad bih ti rekao razlog neodlaska, sigurno bi mi halalio. Al ne mogu javno
Mislim da je dokumentarac potpisao dzemo sabic..Beduin je napisao/la: ↑24 feb 2020, 18:38Ne moze jace od one reportaze Nisveta Dzanke o posljednje plasiranom klubu u nasoj zadnjoj ligi, kazu nemaju gdje dalje ispasti pa su opusteni.
Nigdje ne mogu naci tu epizodu emisije.
Al jos ofiraze iz ovog kola dodati na sve to i eto sigurne zarade. Fakat sve ovo lici na realitiy program.
Tako jeSchlager je napisao/la: ↑24 feb 2020, 19:20meni je ovo sasvim legitimno sto je turcin uradio..cak i korektno prema zizovicu...cestitao pobjedu,i posto zna da ce pricat dugo o stvarima koje se ne ticu zizovica i nk zrinjski ,predlozio da sam nastavi,a da se zizovic prikljuci svojoj ekipi i spremanju na put...volio bih da Celik ostane u ligi,,jer bez njih PLBH nije ista,a novinare senzacionaliste nabijem na q
Meni je koma ovaj engleski titl hahahabhpremierliga12 je napisao/la: ↑24 feb 2020, 19:09Hahahahaha sjecam se ovoga, gledao sam prije 10+ godina, ovo je legendarno![]()
Krug 99 - asocijacija nezavisnih intelektualaca Simin Han.ElCartel11 je napisao/la: ↑24 feb 2020, 19:28Kad na temi Tuzle ocjenjuju diskutabilne situacije:
- Nas je igrac igrao rukom ali nije on to zelio, nema penala
- Bilo je guranja i faul je nad Rahmanovicem ali to je 50-50 sto znaci moze bit al vise da moze ne bit penal.
- Lakat Rahmanovica je cisti crveni to nema rasprave! Iako je to bio prekršaj u napadu i gradjenje lopte sa strane Rahmanovica ali nema veze to je za njih crveni.
Ukratko kako oni vide situacije.
2 penala za nas trebala biti dosudjena, kod naseg drugog gola je Rahmanovic napravio faul u napadu, crveni Badjiju je cist, nije bilo nikakvog rasizma jer da je bilo govorili bi igraci o tome a ne samo Azmir koji je iz loze cuo izgleda sta igraci govore.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.