Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Meni je Merso pet puta draži od Benke. Benko je klasa, bio i ostao, ali meni je Merso draži u svakom aspektu. Došao na mala vrata, niko nije očekivao da će biti ovoliko koristan, da će zabiti toliko, ginuti toliko i dati ovoliko Klubu. Biće ebeno naći napadača kad Merso ode, dugo dugo boljeg nismo imali, jedan od najboljih u historiji. Jedino mi je žao što nije bio u repki u ozbiljnom planu, ali eto, tako je kako je.
Boga mi se odužio taj shopping
Nema dileme oko potencijala,ali oko cijene sigurno ima.Ako igrac ne igra i ako nema minutazu tesko da moze imati tu vrijednost.Moje misljenje je da mali "mora" igrati jer to moze klubu donjeti mnogo toga u finansijskom i markentiskom planu,narucito sto mislim da u ekipi nema veznog njegovo tipa(mislim da bi sa Oremusom bio idealan tandem i imao uz koga da se razvija).
To je greska trenera akademije i hadzica a nikako VinkovaZukanovic je napisao/la: ↑24 feb 2020, 18:55Ja sam uvijek rekao da on mora da igra. ali kod nas realno u sredini imas toliko dobri igraca bas tesko. bolje njega i dalje gurati a ne Zinedina koji nije nas.ali ako je Zinedin zamjena za Rahmanovic onda je ok. sto nije ista pozicija.
meni samo malo krivo sto nemamo mladog napadaca. imas Ahmetovic i Harisa. to bi bilo za mladog igraca da gleda i uci ko jackpot. to je greska Emira/Vinka.
Po meni trebaju startati Milicevic i DjokanovicVanja8 je napisao/la: ↑24 feb 2020, 19:23Mi u Banjaluci moramo igrati igru kratkih pasova i mislim da bi bila greska pokusavati sa nekim dugackim loptama...
Moramo ih držati stalno pod pritiskom, jer evidentno je da oni kuveta nemaju za 90 minuta...,
Ne znam kako im je stanje sa onim Ziljkicem, ali ako bude igrao mora se itekako obratiti pažnja na njega, brz, dobar na lopti...
Pritiskati im svaku liniju i tako ih iscrpljivati,a i skloni su tu kod svog sesnesterca praviti greske, koje bi se mogle iskoristiti...
Možda bi bilo dobro poceti sa Đokanovicem i zalijepiti ga na Vranjesa da mu ne da oka otvoriti...
Gledajuci njih sinoc ,nekako sam uvjeren da mi tamo ne možemo izgubiti, jesu dobra ekipa, ali daleko je to od tima od koga bi mi trebali strahovati...
Racunica je jasna ako udjemo u utakmicu lezerno i da smo vec upisali 3 boda procicemo ko kone tad.Vanja8 je napisao/la: ↑24 feb 2020, 19:23Mi u Banjaluci moramo igrati igru kratkih pasova i mislim da bi bila greska pokusavati sa nekim dugackim loptama...
Moramo ih držati stalno pod pritiskom, jer evidentno je da oni kuveta nemaju za 90 minuta...,
Ne znam kako im je stanje sa onim Ziljkicem, ali ako bude igrao mora se itekako obratiti pažnja na njega, brz, dobar na lopti...
Pritiskati im svaku liniju i tako ih iscrpljivati,a i skloni su tu kod svog sesnesterca praviti greske, koje bi se mogle iskoristiti...
Možda bi bilo dobro poceti sa Đokanovicem i zalijepiti ga na Vranjesa da mu ne da oka otvoriti...
Gledajuci njih sinoc ,nekako sam uvjeren da mi tamo ne možemo izgubiti, jesu dobra ekipa, ali daleko je to od tima od koga bi mi trebali strahovati...
Nazalost, pored Rahmana, Zinedina i Krleta jako tesko...Ahmoveliki je napisao/la: ↑24 feb 2020, 19:34Znam da nam je veza beton betona ali ja bih bas volio vidjeti malog Dzania u vezi, mali jede zemlju...
Zavisi i od njih dosta, ako oni budu igrali otvoreno, da se pokusaju nadigravat s nama, to bi bilo odlicno...ElCartel11 je napisao/la: ↑24 feb 2020, 19:32Racunica je jasna ako udjemo u utakmicu lezerno i da smo vec upisali 3 boda procicemo ko kone tad.Vanja8 je napisao/la: ↑24 feb 2020, 19:23Mi u Banjaluci moramo igrati igru kratkih pasova i mislim da bi bila greska pokusavati sa nekim dugackim loptama...
Ako udjemo sa mudima i budemo diktirali tempo nasa su 3 boda. Njih je Celik dobio sad u generalki, Siroki bez par prvotimaca se vratio posle 0:2.
Nisu jaka ekipa, ali ako se opustimo i udjemo bezmudno nemamo sta traziti tamo.
Trenutno korisnika/ca: Proximic, sarajevo19461987 i 41 gost.