FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Bod je dobar, ali nekako sam stekao utisak da je bas taj karton Jovanovicu sasjekao ekipu, jer imas sve, skoro sigurna tri boda i utakmicu za sest dana na kojoj igras za prvo mjesto i onda cap, ekipa shvati da nece igrati najvaznija karika u odbrani.
Bas mi se cini da smo se u tom momentu strmoglavili na terenu.
Bas mi se cini da smo se u tom momentu strmoglavili na terenu.
"JOŠ OD 1926"
-
- Kontakt:
Prva je utakmica i noge su teske....zadovoljan sam bodom. Treba pobjediti sarajlije.
-
- Kontakt:
Sta da kazem, prije tekme sam rekao da bi bod bio kuca i jeste jer smo na kraju mogli otici i bez tog boda...prvo poluvrijeme odlicno, ekipa sa glavom i repom kontrolisali tekmu, 2 gola, siroki bez suta na gol. Drugo poluvrijeme katastrofa, niko snage i niko da stane na loptu...krivim Krunu za lose izmjene, trebao je uvesti Galica, Acu, Volkova i zatvoriti tekmu kad su nas vec stisli, ali sta je tu je...Vujakliju nabiti nogom u guzicu iz kluba! Protiv Sarajeva ce biti bas guravo...sve mi vuce na x...Zakaric klasa! Liga se osvaja na malim tekmama, ali sto kaze Schlager ajmo kup uzeti, jednostavnije, a i pehar vise na kontu...
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
Na početku smo izašli sa pravim stavom da uzmemo sva tri boda i rezultat nije izostao. Umjesto da do kraja prvog poluvremena dokrajčimo protivnika, mi mijenjamo igru, to jest prihvatamo njihovu jurnjavu. Ekipa, a pogotovo vezni red nam nije sposoban za taj sport.
Ova ekipa ima kvalitet. Može da se bori za vrh, ali treba još jedan brz, pokretljiv i sposoban igrač u sredini i napadač i onda ćemo imati nivo koji želimo.
Široki je sigurno bolja ekipa nego što to pokazuje tabela.
Protiv Sarajeva samo pobjeda. Ako se nametnemo od početka, pobjeđujemo.
Ova ekipa ima kvalitet. Može da se bori za vrh, ali treba još jedan brz, pokretljiv i sposoban igrač u sredini i napadač i onda ćemo imati nivo koji želimo.
Široki je sigurno bolja ekipa nego što to pokazuje tabela.
Protiv Sarajeva samo pobjeda. Ako se nametnemo od početka, pobjeđujemo.
Uzeli smo bod u sirokom, dosta.
Nebitno kako se rezultat kretao, to je sporedna stvar.
Nebitno kako se rezultat kretao, to je sporedna stvar.
Spori smo, i to nam je najveći problem, ne možemo ga ni riješiti sa ovim rosterom.
Ajd ok je bod dole, sad probati dobiti indokinu, kako tako.
Ajd ok je bod dole, sad probati dobiti indokinu, kako tako.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Mislim da će Mirić biti upotrebljiviji nego u prvoj polusezoni. Odlična reakcija kod prvog gola. Nakon promašaja se ne hvata za glavu, nego vrši pritisak, oduzima loptu i odlično centrira.
Da, kod Mirica je vidljiva promjena, tj pomak dok Vujaklija i dalje lici na... Zapravo, ne lici ni na sta!
Sarajevo je van Koseva i sudijskog guranja,odron...Nisu u gostima dobili nijednu ni od ove zadnje tri ekipe na tabeli,Zvijezda,Čelik,Sloboda.......Željo im dao 8 komada u dve utakmice...tako da smatram da bi velika nasa bruka bila da izgubimo od takve ekipe u Banjaluci,koliko god da nam je odbrana masakrirana i igraće prvi put u životu zajedno .
Nece me ta utakmica pomjerit sa vikendice u subotu,ali bicu jako ljut pored tv ako izgubimo to.
Al zato,u srijedu sam na stadionu,protiv Željezničara,i to će biti epska utakmica!
Nece me ta utakmica pomjerit sa vikendice u subotu,ali bicu jako ljut pored tv ako izgubimo to.

Al zato,u srijedu sam na stadionu,protiv Željezničara,i to će biti epska utakmica!
da, samo sto srijedom ne ides na vikendicu
to i vrapci na grani znaju 
salu na stranu, smijesno je kukanje pojedinaca na sudjenje u korist borca juce, a jedan jedini sehovicev potez moze da odredi tok prvenstva. po meni, zuti karton jovanovicu, na njegov prvi strat u 20 i nekoj minuti nije slucajan! ako cemo pricati o zavjerama i sudijskim malverzacijama, to je odluka na citavoj utakmici koja najvise smrdi! drugi karton dujakovicu je isto eliminacijski za sarajevo, ali boze moj... galic je tu.

salu na stranu, smijesno je kukanje pojedinaca na sudjenje u korist borca juce, a jedan jedini sehovicev potez moze da odredi tok prvenstva. po meni, zuti karton jovanovicu, na njegov prvi strat u 20 i nekoj minuti nije slucajan! ako cemo pricati o zavjerama i sudijskim malverzacijama, to je odluka na citavoj utakmici koja najvise smrdi! drugi karton dujakovicu je isto eliminacijski za sarajevo, ali boze moj... galic je tu.
-
- Kontakt:
To je ova sezona , jer je Musemic lose pripreme odradio i milion problema , prosle sezone redovno po tricu davali Sirokom i Zelji.. Uzimali sve zivo u gostima, sad je prepostavimo spremnija ekipa od one iz prve polusezone , pa vidjet cemo , ako vi povedete prvo to je to , al osjecam XSchlager je napisao/la: ↑24 feb 2020, 16:24Sarajevo je van Koseva i sudijskog guranja,odron...Nisu u gostima dobili nijednu ni od ove zadnje tri ekipe na tabeli,Zvijezda,Čelik,Sloboda.......Željo im dao 8 komada u dve utakmice...tako da smatram da bi velika nasa bruka bila da izgubimo od takve ekipe u Banjaluci,koliko god da nam je odbrana masakrirana i igraće prvi put u životu zajedno .
Nece me ta utakmica pomjerit sa vikendice u subotu,ali bicu jako ljut pored tv ako izgubimo to.![]()
![]()
I meni najvise vuce na neki X sa dosta golova,protiv Sarajeva..ko igra kladionicu,GG nek zaokruzi unaprijed...mada bih volio da bude 3-2..
al mnogo sam optereceniji utakmicom tri dana nakon te,nakon koje nema popravnog

al mnogo sam optereceniji utakmicom tri dana nakon te,nakon koje nema popravnog
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Srusit cemo Borik i Laus i komplet Petricevce
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Bazinga12345
- Kontakt:
Morace
...ako je bio dovoljan da igra desnog beka u sampionskim ekipama Zrinjskog,valjda je dovoljno dobar da mi bude rezervni desni bek,kad Cina ima kartone....(Comor je treci,ako se i on povrijedi)....opasni smo!

-
- Kontakt:
Uzavrele strasti ovdje, a subota podaleko.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
ma kakve uzavrele strasti,bice tesko,bice 2-2 (ili 3-2
).u srijedu je rat!!!

I Dino Ziljkić produžio ugovor do 2022!
Sad komplet okosnica tima ima dugogodišnje ugovore,od još 2,5 do 4 godine...Svaka čast na ovom razmišljanju na duge staze!
Btw,danas mu je i rođendan,pa nek je sa srećom i jedno i drugo

Sad komplet okosnica tima ima dugogodišnje ugovore,od još 2,5 do 4 godine...Svaka čast na ovom razmišljanju na duge staze!
Btw,danas mu je i rođendan,pa nek je sa srećom i jedno i drugo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.