Jesmo, opet ćemo, duvajte ga seljačine.
**** vas Azmir u guzicu, a vi njega!
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Jesmo, opet ćemo, duvajte ga seljačine.
pa kakva je to kazna jebote,to nema ni u Burkini Fasobrig je napisao/la: ↑24 feb 2020, 08:11Kaznjeni 3 tekme radi slike Praljka protiv Zvijezde 09rodjak je napisao/la: ↑24 feb 2020, 04:01vezano za ovu utakmicu u SB, moze li mi neko objasniti zasto nema niko na onoj tamo tribini preko puta kamera(i gdje se obicno Skripari nalaze ),a ovamo sve puno ,a obicno je obratno koliko se sjecam na ostalim utakmicama tj.tamo ima dosta gledalaca a ovamo slabije ili nikako![]()
Inace bila je dobra utakmica![]()
Ti znas sta su mu USA i Zimmerman rekli.Schlager je napisao/la: ↑24 feb 2020, 21:00navijacka subkultura je nesto oko cega se nikad necemo slozit....moji lesinari vec godinama pjevaju "titula nam ne treba,jer bosna nije nasa drzava,samo borac u evropi....."..itd..to se pjevalo i kad smo sampioni bili 2011....a za tebe je 1 mart nesto u picku materinu....gdje su dva naroda preglasala jedan....i gdje smo u Lisabonu prihvatili Kutiljerov plan,koji je skoro 90% isti kao Dayton,a Alija ga odbio,jer mu je USA i Zimmerman rekli da ce ratom dobit vise....a nakon 4 godine sve skoro isto potpisano,ali sa 100 000 mrtvih...ovo su stvari oko kojih se nikad necemo slozit,i bolje da prestanemo....istorija srba,bosnjaka i hrvata nije pocela 1992...ti si mnogo vise obraza izgubio u vjekovima do 1992,,i pogotovo ww2... ja u zadnjem ratu....
tu bi mozda bilo najbolje da zavrsimo
Na koji nivo se čovjek mora spustiti pa da se s tobom raspravlja!?Schlager je napisao/la: ↑24 feb 2020, 21:00navijacka subkultura je nesto oko cega se nikad necemo slozit....moji lesinari vec godinama pjevaju "titula nam ne treba,jer bosna nije nasa drzava,samo borac u evropi....."..itd..to se pjevalo i kad smo sampioni bili 2011....a za tebe je 1 mart nesto u picku materinu....gdje su dva naroda preglasala jedan....i gdje smo u Lisabonu prihvatili Kutiljerov plan,koji je skoro 90% isti kao Dayton,a Alija ga odbio,jer mu je USA i Zimmerman rekli da ce ratom dobit vise....a nakon 4 godine sve skoro isto potpisano,ali sa 100 000 mrtvih...ovo su stvari oko kojih se nikad necemo slozit,i bolje da prestanemo....istorija srba,bosnjaka i hrvata nije pocela 1992...ti si mnogo vise obraza izgubio u vjekovima do 1992,,i pogotovo ww2... ja u zadnjem ratu....
Imate veliki problem sa demokratijomSchlager je napisao/la: ↑24 feb 2020, 21:00navijacka subkultura je nesto oko cega se nikad necemo slozit....moji lesinari vec godinama pjevaju "titula nam ne treba,jer bosna nije nasa drzava,samo borac u evropi....."..itd..to se pjevalo i kad smo sampioni bili 2011....a za tebe je 1 mart nesto u picku materinu....gdje su dva naroda preglasala jedan....i gdje smo u Lisabonu prihvatili Kutiljerov plan,koji je skoro 90% isti kao Dayton,a Alija ga odbio,jer mu je USA i Zimmerman rekli da ce ratom dobit vise....a nakon 4 godine sve skoro isto potpisano,ali sa 100 000 mrtvih...ovo su stvari oko kojih se nikad necemo slozit,i bolje da prestanemo....istorija srba,bosnjaka i hrvata nije pocela 1992...ti si mnogo vise obraza izgubio u vjekovima do 1992,,i pogotovo ww2... ja u zadnjem ratu....
U Hrvatskoj se već govori o mogućem prekidu takmičenjaAdmir74 je napisao/la: ↑25 feb 2020, 13:09Ne znam koliko će eventualna pojava koronavirusa u BiH uticati na Premijer ligu BiH i njeno odigravanje sa publikom ili uopće njeno odigravanje... Negdje sam danas čuo da bi se u toku sedmice moglo na nivou države o tome pričati, navodno je sutrai u Kantonu Sarajevo neka hitna sjendica oko uvođenja vandredne situacije.....
Fakat?Suki46 je napisao/la: ↑25 feb 2020, 15:10U Hrvatskoj se već govori o mogućem prekidu takmičenjaAdmir74 je napisao/la: ↑25 feb 2020, 13:09Ne znam koliko će eventualna pojava koronavirusa u BiH uticati na Premijer ligu BiH i njeno odigravanje sa publikom ili uopće njeno odigravanje... Negdje sam danas čuo da bi se u toku sedmice moglo na nivou države o tome pričati, navodno je sutrai u Kantonu Sarajevo neka hitna sjendica oko uvođenja vandredne situacije.....![]()
Da. Stanje je vrlo ozbiljno. Radi se o smrtonosnom virusu i niko ne zeli rizikovati siru zarazu po stanovnistvo.MortemHz je napisao/la: ↑25 feb 2020, 15:31Fakat?Suki46 je napisao/la: ↑25 feb 2020, 15:10U Hrvatskoj se već govori o mogućem prekidu takmičenjaAdmir74 je napisao/la: ↑25 feb 2020, 13:09Ne znam koliko će eventualna pojava koronavirusa u BiH uticati na Premijer ligu BiH i njeno odigravanje sa publikom ili uopće njeno odigravanje... Negdje sam danas čuo da bi se u toku sedmice moglo na nivou države o tome pričati, navodno je sutrai u Kantonu Sarajevo neka hitna sjendica oko uvođenja vandredne situacije.....![]()
![]()
Danas sam bio na Ilidzi.Beduin je napisao/la: ↑25 feb 2020, 16:53Zamislite tek kako je u Svicarskom kantonu Ticino koji se granici sa Italijom i gdje skoro 70.000 ljudi iz Italije rade tu.
A eto jos uvijek nisu zatvorili granicu sa Italijom, iako postoji i ta opcija, ali se jos uvijek ceka. A rodica mi kaze kako marketi poluprazni, skroz malo ljudi na ulicama tog dijela Italije hoda vani, a radnice govore kako su u nekoj vrsti karantene
Sreca pa sam u decembru bio tamo, uspanicio bih se da sam nedavno isao.
I u nekim radnjama namjestaja na podrucju TK je povucena roba iz Kine dok ne prodje ovaj virus. Tako mi juce radnica rece.AlemC85 je napisao/la: ↑25 feb 2020, 16:59Danas sam bio na Ilidzi.Beduin je napisao/la: ↑25 feb 2020, 16:53Zamislite tek kako je u Svicarskom kantonu Ticino koji se granici sa Italijom i gdje skoro 70.000 ljudi iz Italije rade tu.
A eto jos uvijek nisu zatvorili granicu sa Italijom, iako postoji i ta opcija, ali se jos uvijek ceka. A rodica mi kaze kako marketi poluprazni, skroz malo ljudi na ulicama tog dijela Italije hoda vani, a radnice govore kako su u nekoj vrsti karantene
Sreca pa sam u decembru bio tamo, uspanicio bih se da sam nedavno isao.
Pojedini trgovci mi rekose da je povucena roba iz Italije i Kine.
Ima li neki dokaz za ovo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.