Problemi sa korištenjem SportSport.ba Fantasy
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: Fantasy Premijer liga Bosne i Hercegovine
Ovaj ce nas fantasy natjerati, da cemo za sve klubove znati ko ce igrati u prvih 11, ko ima kartone, ko je povrijedjen, ko je u kakvoj formi ... 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- hule_barca
- Kontakt:
Počeli su bodovi stizati, polako ali sigurno.
Mes Que Un Club
Javicu ja ovdje kad to bude sve ok.
Hvala vam na strpljenju i na razumjevanju, ima tu uvijek puno detalja koji se moraju srediti... Zato je ovaj pocetak testna faza, kad dotegnemo stvari, sve ce ici mnogo brze, uvest cemo nagrade isl
Hvala vam na strpljenju i na razumjevanju, ima tu uvijek puno detalja koji se moraju srediti... Zato je ovaj pocetak testna faza, kad dotegnemo stvari, sve ce ici mnogo brze, uvest cemo nagrade isl
- prisonbreak
- Kontakt:
Ahmetovic aam kao moja cijela ekipa 

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Kada ćemo moći praviti transfere za iduće kolo?
Cim ja javim da je sve OK 

Dakle evo bug, iako mozda i ocekivan.
Kad je fantasy napravljen, tad sam slozio svoju ekipu i ona je takva usla u kolo, jucer (ponedjeljak) sam otisao da promjenim ekipu preko opcije transferi jer sam procitao da ce biti neogranicen broj transfera i sad vidim da su mi se bodovi racunali za ekipu koju sam jucer napravio, a ne onu koja je igrala ligu ustvari.
Ekipa koju sam napravio jucer ima naravno mnogo vise bodova nego ona koju sam napravio originalno, ali zarad fer igre i sto boljeg fantazija ovde predstavljam problem i OK je da mi se oduzmu bodovi.
Kad je fantasy napravljen, tad sam slozio svoju ekipu i ona je takva usla u kolo, jucer (ponedjeljak) sam otisao da promjenim ekipu preko opcije transferi jer sam procitao da ce biti neogranicen broj transfera i sad vidim da su mi se bodovi racunali za ekipu koju sam jucer napravio, a ne onu koja je igrala ligu ustvari.
Ekipa koju sam napravio jucer ima naravno mnogo vise bodova nego ona koju sam napravio originalno, ali zarad fer igre i sto boljeg fantazija ovde predstavljam problem i OK je da mi se oduzmu bodovi.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Ovo je problem oko kojeg smo potrosili cijeli jucerasnji dan. Tj, prpblem je brzo rijesen I nece se vise desavati, ali smo pokusavali izvuci originalne podatke (da znamo
Koliko kome bodova treba oduzeti).
Na zalost, nismo uspjeli i jedino rjesenje je da racunamo te bodove kao da ste stavili na vrijeme tu ekipu. To je oko 200 korisnika od 2500.
Zato je ovo testna faza, nema ni nagrada da ne bi bilo nepravedno, a primite nase izvinjenje zbog pogresno uracunatih podataka pojedincima.
Koliko kome bodova treba oduzeti).
Na zalost, nismo uspjeli i jedino rjesenje je da racunamo te bodove kao da ste stavili na vrijeme tu ekipu. To je oko 200 korisnika od 2500.
Zato je ovo testna faza, nema ni nagrada da ne bi bilo nepravedno, a primite nase izvinjenje zbog pogresno uracunatih podataka pojedincima.
Pff, pa sto nisam Ahmetovica stavio 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga
-
- Kontakt:
Dobar je racun i imam 59 bodova ali u onom krugu gdje stoje poeni je 14 bodova. Znaci na ligama imam 59 a kad uđem na profil u krugu poena stoji 14???
Edit: upravo je ispravljeno na 59 izgleda da radi okej sve.
Edit: upravo je ispravljeno na 59 izgleda da radi okej sve.
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 25 feb 2020, 09:55, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Pa postoji li mogućnost da se svima resetuju bodovi na 0 i krene bodovanje regularno od narednog kola? Ako je uklonjena većina bugova, možda je to najpravednije.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Sta se desava kad igrac iz prvih 11 ne igra? Ubacuje li se prva zamjena sa klupe(da nije golman)? A ako ni ta zamjena nije igrala, onda druga?
-
- Kontakt:
Imate grešku ne oduzimate igračima sredine terena 1 poen za 2 primljena gola ekipe za koju nastupa. Konkretno u mom slučaju za vranješa.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Evolution87
- Kontakt:
70 boba nije lose, s tim da nisam imao 11 igraca koji su igrali 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Samo se odbrambenim i golmanu oduzimasviunapad1010 je napisao/la: ↑25 feb 2020, 10:20Imate grešku ne oduzimate igračima sredine terena 1 poen za 2 primljena gola ekipe za koju nastupa. Konkretno u mom slučaju za vranješa.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Re: Problemi sa korištenjem SportSport.ba Fantasy
Kad pokušam preko mob. uci u tabele , ligu koju igram, izbaci mi neku objavu u 2008. Janica Kostelić dolazi u Sarajevo.
Ne udje uopste na tabelu.

Ne oduzima se veznjacima. Samo golman i odbrana.sviunapad1010 je napisao/la: ↑25 feb 2020, 10:20Imate grešku ne oduzimate igračima sredine terena 1 poen za 2 primljena gola ekipe za koju nastupa. Konkretno u mom slučaju za vranješa.
Re: Problemi sa korištenjem SportSport.ba Fantasy
je li probavaš preko aplikacije?
Fantasy trenutno ne radi preko aplikacije, samo preko weba.
Fantasy trenutno ne radi preko aplikacije, samo preko weba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.