admin je napisao/la: ↑25 feb 2020, 11:57
Beduin je napisao/la: ↑25 feb 2020, 11:14
admin je napisao/la: ↑25 feb 2020, 11:05
Transferi opet rade.
Još za ovo kolo (ako sve bude kako je planirano) možete raditi neograničen broj transfera, to će naknadno biti ograničeno.
Meni ne rade transferi, nece da mi snimi promjene. Ili moram popuniti sva prazna polja igraca da bih snimio? Ne mogu imati jedno prazno mjesto na klupi jer nemam para?
PS. Ne znam jeste li Arezunu prebacili na veznog, jer on nije napadac?
Sigurno nisi pritisnuo "NAPRAVI TRANSFERE"
Ne mozeš imati prazno mjesto, moraš sve popuniti.
par postova ranije, objasnio sam zašto ove sezone nećemo promijeniti poziciju ni za jednog igrača, bez obzira što ima nekih sa kojim se možda većina ne slaže. Toga ima i na engleskom fantasiju, kod mnogih igrača to možete koristiti i kao prednost u postavljanju ekipa, ako znate kako iskoristiti.
Rade transferi, ali moras jednog po jednog mijenjati, ne mozes kao na pocetku npr. otpustiti 3 igraca odjednom pa onda lagano dovoditi jednog po jednog. Ali hajde, nije lose ni ovo.
Ovo za transfere te razumijem, iako mi je logicnije da se sve sredi sad (koliko se moze) dok je jos testna faza, lakse bi i vama kasnije bilo. Samo friendly savjet.
Na klupi imam igraca koji je dobio 2p kao zamjena sa klupe za Ahmetovica, pretpostavljam da cete to naknadno uracunati kad sredite taj bug, kao sto si jutros pisao!?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤