Ha

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bez dileme najbolji desni bek u ligi,ono sto je jako bitno za razliku od veci igraca u nasoj ligi Cipetic ima moc ponavljanja i citavu utakmicu sparta uz desnu stranu terena.Rođen je u Splitu ali ima i nase drzavljanstvo i nije imao nastupa za kockaste
Meni simpatican igrac, istice se na tom desnom beku u ligi. Kakvih je sve igraca igralo u nasoj ligi, ni Cipetic ne bi bio gori. Jedino u fazi odbrane ne znam vrijedi li.
Trebamo se zabavljati i biti konstruktivni na zadatu temu bez obzira koliko to smijesno bilo uslijed nikakve vaznosti ovog foruma za ishod teme o kojoj raspravljamo.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 feb 2020, 17:10Nego ima li goreg igraca od Duljevica koji je igrao za reprezentaciju posljednjih godina?
Saric je ispod prosjeka ali imao je neku konstantu u svojim igrama.
Ne mislim na igrace poput Bajica, mislim na Duljevica koji je imao i previse minuta u reprezentaciji...
Tili bruda sta se desava? Ja mislio ti pripremio vec ekipu za EP.
Prema našim nezvaničnim informacijama spisak Bajevića neće biti definitivan do kraja prve sedmice marta, ali bi trebao izgledati približno kako je naveden ispod. Osmišljen je tako da selektor na svim pozicijama ima najmanje po dva kvalitetna rješenja.
Na navedenom spisku se nalazi trenutno četvorica povrijeđenih igrača za koje je upitno hoće li biti na raspolaganju – Kolašinac, Lulić, Krunić i Pjanić.
Povratnici u reprezentaciju trebali bi biti Zukanović, Šunjić, Ćivić, Lulić, Stevanović i Đurić.
Zbog nestandardne forme u klubovima ili šire konkurencije na njihovim pozicijama upitni su Duljević, Hajrović, Sarić, Todorović, Kovačević i drugi igrači koji su ranije bili pozivani.
Golmani: Ibrahim Šehić (Erzurumspor), Kenan Pirić (Maribor) i Asmir Begović (Milan);
Odbrana: Ervin Zukanović (SPAL) Toni Šunjić (Dinamo Moskva), Ermin Bičakčić (Heffenheim), Eldar Ćivić (Ferencvaroš), Marko Mihojević (Erzgebirge), Sead Kolašinac (Arsenal) i Zoran Kvržić (Kayserispor);
Vezni red: Muhamed Bešić (Sheffield United), Gojko Cimirot (Standard Liege), Senad Lulić (Lazio), Amer Gojak (Dinamo Zagreb), Miralem Pjanić (Juventus), Luka Menalo (Olimpija), Rade Krunić (Milan), Edin Višća (Istanbul BB), Haris Hajradinović (Kasimpaša) i Miroslav Stevanović (Servette);
Napad: Edin Džeko (Roma), Milan Đurić (Salrenitana) i Armin Hodžić (MOL Fehervar).