Uostalom, taj Superkup je bio prva utakmica Pepa i Joze van španske lige i ako ništa drugo, Čelski je tada postao prva ekipa poslije Porta koja je dva puta zaredom izgubila Superkup. Murinjov efekat

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Kante propusta i drugu.N'Golo Kanté, Christian Pulisic and Callum Hudson-Odoi ruled out of tomorrow's game against Bayern.
Dobro. Najsugavija je malo teska rijec.Pirkehzsa je napisao/la: ↑25 feb 2020, 00:20Najsugavija titula ikad je ona kada je Chesea osvojio protiv nas. Sigurno ce igrat na kontre sutra, ja nasu najvecu moc vidim u krilima (Coman i Gnabry) koji su dva put brzi od njihovih bekova Jamesa i Alonsa.
Nadat se raspolozenom Mulleru i Lewi i ne treba se sikirat.
I ne smijemo dozvoliti padanje ritma i volje u drugom poluvremenu kao u zadnjih 5,6 utakmica.
Slazem se sa tobom kada gledam neutralno , od tada famozna Uefalona i Ovrebo, zaista najveca kradja protiv vas. Ali eto vratilo vam se protiv nas za one penale sa Unitedom (stvarno mi je bilo zao Terrya kada se okliznuo) i tu sudijsku kradju protiv Barce. A kad navijacki gledam kao navijac Bayerna meni najsugavija iz razloga jer sam osoba koja voli ofanzivan fudbal a ono finale je bila demostrancija dominacije na terenu, te jedan vas sut iz prvog kornera u 89 minuti.Ali opet dobro ste se branili tako da je i to zasluzeno.soxx je napisao/la: ↑25 feb 2020, 12:44Dobro. Najsugavija je malo teska rijec.Pirkehzsa je napisao/la: ↑25 feb 2020, 00:20Najsugavija titula ikad je ona kada je Chesea osvojio protiv nas. Sigurno ce igrat na kontre sutra, ja nasu najvecu moc vidim u krilima (Coman i Gnabry) koji su dva put brzi od njihovih bekova Jamesa i Alonsa.
Nadat se raspolozenom Mulleru i Lewi i ne treba se sikirat.
I ne smijemo dozvoliti padanje ritma i volje u drugom poluvremenu kao u zadnjih 5,6 utakmica.
Nije chelsea igrao neki fudbal tad al nije ni da su ih sudije pogurale il ko vec.
Ja cu ti rec odmah sugaviju titulu.
Barca 2009. Ne znam kakav da su fudbal igrali al da ih sudije nisu pogurale qrca bi vidjeli 2009 a ne pehar.
Inace valja vas veceras poderat aBd![]()
100%
Moraju obojica, ako jedan zakaze dzaba drugi, ne moze jedan igrac drzati vezni red. Obojica moraju biti na nivou.Pirkehzsa je napisao/la: ↑25 feb 2020, 14:12100%
Thiago mora dokazati da je sazrio konacno za ovakvih utakmica, a nadamo se i Lewi da zabije konacno (cini mi se nije zabio u zadnjih osam utakmica Knockout faze koje je igrao.
Po meni dilema na poziciji stopera Alaba i Hernandez ili Alaba i Boateng ako bude Giroud igrao na Alabu i Hernandeza jaci su u skoku a ako bude Abraham igrao na Boatenga tu je problem brzina.
I ja isto ali vrlo lako bi moglo zavrsiti i bez golova ili jednim samo, ne bi bilo prvi put u knockout fazi LP sa ekipama koje zabijaju puno a i primaju isto. Obe ekipe udju oprezno pa se ni ne ide previse na gol, vise gledas da ti ne primis i zavrsi sa manje golova od ocekivanog.schickeria je napisao/la: ↑25 feb 2020, 16:41Očekujem utakmicu na više golova. I jedni i drugi imamo dobar napad i defenzivne slabosti.
Svidjaju mi se izjave Flicka, pokazuje da je dosta dobar sa man managementom.Flick on Coutinho: "He's a gifted player. Sometimes he puts himself under too much pressure. He's trying to put his stamp on the game, but currently not all decisions he makes are the right ones. We'll continue to support him. I think very highly of him, as a player & as a person
Giroud bi pored Alabe i Hernandeza dao het trik u prvom poluvremenu. Oni mogu njega jedino da hvataju na brzinu i ofsajd zamke.
Ja bih rekao da je to Čelzijev maksimum večeras u nekom njihovom najboljem slučaju.
Slazem se u potpunosti i ja mislim da ide par Boateng Alabafarinelli123 je napisao/la: ↑25 feb 2020, 17:01
Giroud bi pored Alabe i Hernandeza dao het trik u prvom poluvremenu. Oni mogu njega jedino da hvataju na brzinu i ofsajd zamke.
Početi sa Boatengčinom i Alabom, bekovi Pavard i Davies, standardno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.