Tarra White i ti fazoniharry_90 je napisao/la:Hocel ko od vas na sajam erotike u Zagrebu
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Chat
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Moj san je da upoznam Shylu Stylez,Angelinu Valentine,Lisa Ann itd

Skim idesThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:to se ne propustaharry_90 je napisao/la:Hocel ko od vas na sajam erotike u Zagrebu
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- majestic24
- Kontakt:
iz Krajine jarane.GunnerS je napisao/la:Majestic24 a ti si iz ?!
Kod mene i kiša stala
Ma ja sam se za zime osigurao. Stavio sam lance na traktor tako da se nesikiram. Gdje noga nemoze,traktor moze
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Vidiš, dobro si me podsjetio, baš bi mogao otićiharry_90 je napisao/la:Hocel ko od vas na sajam erotike u Zagrebu
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
HAHAHAHAHAH.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- King Kenny
- Kontakt:
Hepi brtvejOTNYS_YNWA je napisao/la:HAHAHAHAHAH.
[youtube][/youtube]
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- sarajlija89
- Kontakt:
hahahahhahaha
Hapi brdvej
Nego,pratil ko ovo...sta bi za neki striptiz sto su trebali izvesti on i vendi
Hapi brdvej
Nego,pratil ko ovo...sta bi za neki striptiz sto su trebali izvesti on i vendi
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Danas citam redakcija Farme ce ponudit Ekremovoj zeni Igbali veliku sumu novca da udje na farmu,koju ona nece moci odbiti,cak su joj spremni platit put od New Yorka do Beograda 
EDIT: I ovaj Ekrem zivi godinama u Americi i ne zna pravilno izgovarat neke rijeci,jos kad prica k'o da ima trzalicu u glasu
EDIT: I ovaj Ekrem zivi godinama u Americi i ne zna pravilno izgovarat neke rijeci,jos kad prica k'o da ima trzalicu u glasu
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 26 nov 2010, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nije bilo striptiza još koliko sam upratio. Ekrem nastoji svim silama povaliti Vendi ali ona to više prima kao zezanciju, Ekrem k srcu.sarajlija89 je napisao/la:hahahahhahaha![]()
![]()
Hapi brdvej![]()
![]()
Nego,pratil ko ovo...sta bi za neki striptiz sto su trebali izvesto on i vendi
" Joj da mi hoće dati zadatak da spavam sa Vendi " : Lik je sam po sebi show.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Striptiza nije bilo, pratio sam do rano ujutro.... Ma kakav New York, pa covece da sam mesec dana u Yorku ja bih doktorirao engleski, a on tamo je dugo i kaze hapi brtvej.... Smesan je nemoj da se primate da je on iz New Yorka iskreno ko zna iz koje je on sume>>>>>>>>>>>
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma ja mislim da se on više folira. Ako pratiš redovno čućeš da odlično priča kada hoće.alfarouqaminu je napisao/la:Striptiza nije bilo, pratio sam do rano ujutro.... Ma kakav New York, pa covece da sam mesec dana u Yorku ja bih doktorirao engleski, a on tamo je dugo i kaze hapi brtvej.... Smesan je nemoj da se primate da je on iz New Yorka iskreno ko zna iz koje je on sume>>>>>>>>>>>
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma nije on bas ni dobar,vidi se ...raja to ismijava al eto..Boze moj,smijesan je ko pojava..sta ces
A i lud je brate samo tako hahaha...
Mislim da ce glat pobjedit..nema konkurencije
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Znam da malo folira svako tu folira, ali da je iz New Yorka to sigurno nije
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja ipak mislim da će onaj Peja pobjediti mada bih volio da prvi bude Ekrem.sarajlija89 je napisao/la:Ma nije on bas ni dobar,vidi se ...raja to ismijava al eto..Boze moj,smijesan je ko pojava..sta ces![]()
A i lud je brate samo tako hahaha...
![]()
- King Kenny
- Kontakt:
Upravo tako kolega moj dragi...danas vrijedi pravilo da sto se vise pravis glup,privlacis vise pozornosti,raja se nasmije a tu putem realitija slicnih ovoj farmi zgrnes finu lovu u svoj dzepic..nebi me cudilo da se uskoro pojavi jos neki lik kao ekrem...pojavila se ona mehida daut-ko je slusao kako pjeva zna o cemu govorimOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma ja mislim da se on više folira. Ako pratiš redovno čućeš da odlično priča kada hoće.alfarouqaminu je napisao/la:Striptiza nije bilo, pratio sam do rano ujutro.... Ma kakav New York, pa covece da sam mesec dana u Yorku ja bih doktorirao engleski, a on tamo je dugo i kaze hapi brtvej.... Smesan je nemoj da se primate da je on iz New Yorka iskreno ko zna iz koje je on sume>>>>>>>>>>>
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
A ne zoves starog druga.dubrava je napisao/la:Vidiš, dobro si me podsjetio, baš bi mogao otićiharry_90 je napisao/la:Hocel ko od vas na sajam erotike u Zagrebu![]()
Dobro,dobro.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- sarajlija89
- Kontakt:
Pa nije iz new yorkaalfarouqaminu je napisao/la:Znam da malo folira svako tu folira, ali da je iz New Yorka to sigurno nije
ma nije ona ba dobar skroz,pustite vi pricu o glumi..pa Bog te on donedavno nije znao da ih kamere snimaju i sl...
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 26 nov 2010, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno me samo kladionica zaokuplja, pao sam na listicu gdje sam uplatio 5,5 maraka.
Al' na utješnom mi zasad ide super, pa bih mogo nulirat ove gubitke i bit čak dobar.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Da Peja je pravi smeker,covek je car.......Ziv bio!!!!!!!!!!! Ekrem je po meni totalno nezanimljiv, covek je da se izrazim tako ali moram,covek je nema nista u vugla,ali iskreno, meni je najzanimljivi lik boki13, on je takav kakav je ali imao smisao za humor