ma daj i onoj husic maneken treba da ide pa momak je atleticar on nema veze s fudbalom od kako je dosao neznam da je dao jedan ili dva gola,a sto se tice omeragica ipak vedo je mlad zvijezdino i nase djete neka mu pruze jos jednu sansu...mačak u čizmama je napisao/la:Iz zvijezde sigurno idu Đorić, Šest, Bedak, Vidović, Šehrić, Omeragić zato što nisu zadovoljili a Vasiljević ima ponudu od nekog grčkog kluba tako da i on odlazi. Husić zasad ostaje i o njemu će odlučivati Jović. Zvijezda je zainteresovana za Okića iz Veleža ali mostarci hoće 10 000 KM za ispisnicu.
NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
italia sport je napisao/la:ma daj i onoj husic maneken treba da ide pa momak je atleticar on nema veze s fudbalom od kako je dosao neznam da je dao jedan ili dva gola,a sto se tice omeragica ipak vedo je mlad zvijezdino i nase djete neka mu pruze jos jednu sansu...mačak u čizmama je napisao/la:Iz zvijezde sigurno idu Đorić, Šest, Bedak, Vidović, Šehrić, Omeragić zato što nisu zadovoljili a Vasiljević ima ponudu od nekog grčkog kluba tako da i on odlazi. Husić zasad ostaje i o njemu će odlučivati Jović. Zvijezda je zainteresovana za Okića iz Veleža ali mostarci hoće 10 000 KM za ispisnicu.
Ne znam po čemu je to HUSIĆ zaslužio da ostane u Zvijezdi ???? Kakvi su to kriteriji ??? Pa po meni je više Vedo pokazao iako i on nije imao svoju polusezonu,prije bi Vedi dao još jednu šansu. Ali kad Jović pogleda Zvijezdine kasete od ove polusezone siguran sam da će i Husić napustiti Zvijezdu.
Mislim da ovi igraci sa slike su cinili najjaci sastav Zvijezde od kako se igra u PL,malo kvari prosjek Gazibegovic,al je tada vjerovatno mijenjao nekog sa kartonima.
Kakvi igrači nam dolaze, to je za nepovjerovati. Ako sa njima ne napravimo nešto, nećemo nikad. Stvarno sam iznenađen (pozitivno) popisom pojačanja.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Pričate guposti zavidni glupani, Zuro je dobar momak, pomogao je navijačima a i klubu koliko je mogao iz svog dzepa je davao nama pare da idemo na tekme to se nesmije zaboraviti.. A Svi mogu ostati bez posla osim Cvitkušića izgleda da njemu niko ništa nemože... A igrače treba isprobati u par utakmica netreba se odreknuti bezveze igrača, možda Gospodin, Jović igra drugu taktiku gdje bih mu neki igrači koristili koji nisu igrali sada.. pa budu kod njega hit..
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Pa ko će se sada brinut o stadionumačak u čizmama je napisao/la:Zaboravih još reći da je uprava ukinula radno mjesto "direktor stadiona" tako da je bez posla ostao i Zurko.

Dragon Town
na ovoj slici samo fali mujo umjesto fukija i to je ta ekipa
-
- Kontakt:
podrzavamo upravu na ukidanju radnog mjesta "direktor stadona" nek ide i zurko i njegova torbicaitalia sport je napisao/la:e bas mi je drago da su nogirali onog zurku i jest se pravio vazan s onom torbicom-pravi glumac...mačak u čizmama je napisao/la:Zaboravih još reći da je uprava ukinula radno mjesto "direktor stadiona" tako da je bez posla ostao i Zurko.
-
- Kontakt:
Ministar reci ko dolazi kakvi su odakle???!!!
Ne ide se u javnost sa imenima, bar ne dok ne bude okončano sve. Uostalom, u ponedjeljak će se znati ko odlazi, a nakon toga, malo po malo, dobivat ćemo informacije o igračima koji dolaze.zmaj gradacac je napisao/la:Ministar reci ko dolazi kakvi su odakle???!!!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
- Kontakt:
cestitamo upravi na dovedjenju Dragana Jovica,smatramo da je on uz Amara Osima najbolji trener u BIH.Podrzavamo dovodjenje najkvalitetnih igraca kao sto su Puric,kojem je istekao ugovor sa celikom.predlazem upravi da obavi razgovor sa Alimanovicem o njegovom povratku u Zvijezdu.mislim da bi najvece pojacanje za nas bilo dovodjenje Kojasevica iz Sarajeva koji je jedan od najboljih igraca u ligi.
-
- Kontakt:
otjera Cvitkušić i Doru...
-
- Kontakt:
jbg koga on nece otjerat sve...!!! Ma doro je legenda zvjezde a on ga tjer sramota...!!!

-
- Kontakt:
Cvitkušić je dobio ultimatum od predsjednika kluba da mora napraviti rezultat ili će on da leti i čitavo rukovodstvo.Cvile se probudio iz dubokog zimskog sna i počeo je da radi.Rezultat toga je dovođenje Jovića, a nakon toga extra igrača iz BiH.Jednostavno, oni sada moraju osloboditi budžet da bi doveli te igrače.Samo je sada razlika u tome što Dragan Jović bira igrače a ne Cvile i čovjek će dovesti najbolje što se nudi na tržištu.Zato ne mojte ništa unaprijed osuđivati, iza ovoga stoji Dragan Jović i on dovodi igrače.Da nije upitanju trener kao što je Jović ja bi bio skeptičan sa ovim promjenama ali samo polako sve će doći na svoje.Možda Zvijezda i nije mogla dalje zato što se stalno nekim igračima gledalo kroz prste.Npr. Doro, svi znamo šta je taj momak uradio za Zvijezdu,da je možda i najbolji domaći igrač u posljednjih 15-ak godina ali realno gledajući,on ove sezone nije puno pokazao. Pa i Real se zahvali na uslugama svojoj legendi kluba kao što je Raul zašto bi mi pravili spektakl od odlaska Dore.U svakom slučaju ako je istina da Doro odlazi želim mu sve najbolje ,zašto ne jednog dana da se vrati u Zvijezdu.
-
- Kontakt:
Sve je to tacno al dao je 2 gola i donojeo nam dvije pobjede i plus legenda kluba malo postovanja prema dori ipak on igra za klub i vodi pionore plus i radi...!!!
-
- Kontakt:
zmaj gradacac je napisao/la:Sve je to tacno al dao je 2 gola i donojeo nam dvije pobjede i plus legenda kluba malo postovanja prema dori ipak on igra za klub i vodi pionore plus i radi...!!!
Doro je ove sezone postigao 1 gol u 11 utakmica.Tačno je da je Doro Zvijezdina legenda ali takve su karijere sportista,niko te ne pita da li ti voliš klub,odakle si,koliko dugo si u klubu,kakve si imao uspjehe sa klubom,nego se traži rezultat. Zvijezdini strijelci :
Damir TOSUNOVIĆ.............8 golova
Amir HAMZIĆ..................2 gola
Branislav NIKIĆ................2 gola
Nermin HUSEINBAŠIĆ.........1 gol
Ja bih uz kostur sadasnje ekipe,a znamo ko su ti,doveo nekoliko mozda 3,4 ekstra igraca i gurnuo u vatru neke Zvijezdine talentovane juniore.Dobar trener,kao sto je Jovic zna to lijepo izmiksat, a mi bi imali igrace za buducnost.Ovako,samo cekaj koga ces dovest i koliko ga platit.Tako rade svi klubovi u svijetu,ma koliki budzet da imaju.
-
- Kontakt:
ma ljudi šta ste se uhvatili vede i dore...dobro su i igrali koliko su im ovi davali prilika...vedo je igrao pogresno mjesto,svi znamo dok je igrao spica kako je igrao...a doro kad god je usao nesto je napravio...spasio nas protiv travnika...sta je s ovim sto su igrali svaku utakmicu,sta su napravili...doveli nas ovde gdje jesmo...zasto nije jovic rekao da mu ne trebaju ova dvojica,nego ih sklone iz samo njima znanih razloga prije nego sto je covjek i dosao...da nebi nedaj boze ostali...bruka i sramota...jedino nezic ostao uz smajica koji je sad dosao...za koga vise da navijam? kad nema nasih ljudi...cuo sam svasta danas poslijepodne...ovi stariji navijaci su imali sastanak...bice ****...
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Idemo u nove pobjede. Što se tiče pojačanja niko nije upućen u to, kao ni naš Ministar. Jedino što on ima zasebni dogovor oko neke eskluzive, a zauzvrat pojačava "tempo" na pozitivi prema ...
Idemo mi lijepo kao što je najavljeno- ISPOČETKA
Idemo mi lijepo kao što je najavljeno- ISPOČETKA

Dragon Town
- zvijezdica
- Kontakt:
damir 8Bosanski zmaj je napisao/la:zmaj gradacac je napisao/la:Sve je to tacno al dao je 2 gola i donojeo nam dvije pobjede i plus legenda kluba malo postovanja prema dori ipak on igra za klub i vodi pionore plus i radi...!!!
Doro je ove sezone postigao 1 gol u 11 utakmica.Tačno je da je Doro Zvijezdina legenda ali takve su karijere sportista,niko te ne pita da li ti voliš klub,odakle si,koliko dugo si u klubu,kakve si imao uspjehe sa klubom,nego se traži rezultat. Zvijezdini strijelci :
Damir TOSUNOVIĆ.............8 golova
Amir HAMZIĆ..................2 gola
Branislav NIKIĆ................2 gola
Nermin HUSEINBAŠIĆ.........1 gol
nikic 2
hamza 1
jusic 1
doro 1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.