Nadam se da ostaje startni bek, Alaba nije 4 godine odigrao ovakvu utakmicu u LP.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Da li je igra pod gospodinom Hansijem Flickom i dalje rezultat pozitivne atmosfere usljed promjene trenera?
Branimo se u 2 bloka dok protivnik drži loptu, a zatim vrhunska tranzicija. Nisam vjerovao da ću to gledati u 2020.
Zatim, odmjerene izjave ovog čovjeka, večeras je rekao da je fudbal timska igra i pohvalio Lewandowskog kao našeg najboljeg igrača, iako je publika izabrala Gmabrya.
Branimo se u 2 bloka dok protivnik drži loptu, a zatim vrhunska tranzicija. Nisam vjerovao da ću to gledati u 2020.
Zatim, odmjerene izjave ovog čovjeka, večeras je rekao da je fudbal timska igra i pohvalio Lewandowskog kao našeg najboljeg igrača, iako je publika izabrala Gmabrya.
Flick mi djeluje kao razuman čovjek, Davies mora biti starter.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ublehi Kovacu jedino treba odati priznanje za stavljanje Daviesa na beka.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
I dalje me kopka da li bi bio ovakva mašina ako bi ga gurnuli na krilo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Slazem se apsolutno, bio sam ubacio i Gnabrya u flopove al odigra momacki drugo nakon ocajnog prvog poluvremena.
Kimmich me najvise razocarao, okretan ko frizider, nije svjestan igraca oko sebe, presporo razmislja da bi bio sestica. Vidjet cemo u drugim utakmicama CL, mada mislim da bi u ovakvoj postavci najbolji partner Thiagu bio Tolisso.
@Saurman sumnjam, njemu je bas legla ova pozicija a i dobro je sto ima prostor za igru, on bi se kao krilo tesko razvio kao i ovdje, ne bi imao toliko minuta.
Doduse Coman opet povrijedjen, ma ko ce ga znati. Neka ga za sada tu gdje jeste.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ni to. Brazzo mu savjetovao.Bundesliga je napisao/la: ↑25 feb 2020, 23:32Ublehi Kovacu jedino treba odati priznanje za stavljanje Daviesa na beka.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Thiago je baš onako odigrao kako se poželit može. Povezivao je redove, dijelio lopte, diktirao tempo, a sjajno se kretao, trčao, borio, dobivao duele. Naravno Gnabry, Lewandowski, Davies i Müller sjajni, kao što većina reće, ali ne treba zaboraviti spomenuti i Boatenga koji je odigrao jako dobru partiju, dosta je lopti izbio, dosta se puta sjajno postavljao.
Po Kimmichu nešto ne bi previše udarao, jeste me nervirao s par čudnih, glupih, pogrešnih pasova (pogotovo onaj jedan zamalo fatalan) ali i dosta je trčao i dosta rupa zakrpio.
Coman mi je bio najgori, usput povreda nije ozbiljna, samo par dana pauze.
Ali definitivno bi mi u ovom trenutku Perišić igrao umjesto Comana, šteta što je ozlijeđen i on.
Po Kimmichu nešto ne bi previše udarao, jeste me nervirao s par čudnih, glupih, pogrešnih pasova (pogotovo onaj jedan zamalo fatalan) ali i dosta je trčao i dosta rupa zakrpio.
Coman mi je bio najgori, usput povreda nije ozbiljna, samo par dana pauze.
Ali definitivno bi mi u ovom trenutku Perišić igrao umjesto Comana, šteta što je ozlijeđen i on.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trebalo bi puno više vremena, možda i sezona...
Inače se pretjeruje u ocjenama tko je bio loš a tko dobar, u prvom poluvremenu je svima falio onaj mekani dodir da bude 0:3 i svi su bili drveni pa i loši, a u drugom kad su se zagrijali, većina je bila dobra.
Zagrijavali su se i rastezali u hotelu.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ne moze Tolisso. Za ovo sto igramo nam treba stabilnost u veznom redu, u vidu posjeda. Tolisso nije tako dobar s loptom i ne trazi loptu kao Kimmich. Kod njega je dobro sto on konstantno trazi loptu, kao i Thiago. U nekim varijacijama jedino jos Javi moze to iznijeti sa Thiagom. Goretzka i Tolisso nisu takvi veznjaci, oni idu u defanzivnijim varrijantama. Kimmich mora popraviti taj osjecaj za prostor i kao sto si rekao protivnicke igrace oko sebe. Takodjer, mora biti okretniji i brze se rjesavati lopte. Da li moze, vidjet cemo.
Jeste primjetili da je i Coutinho igrao?
Nisam ni ja.
Nisam ni ja.
Ako popravi to sto si rekao, onda nemamo bolji duo na sredini od Thiaga i Kimmicha. Nadam se da je ovo veceras bila losa noc i da ce biti bolji ostatak. Skoro je poklonio gol Chelseaju, onaj nonsalantni pas oko 70te minute kad se Mount prepao i opucao preko gola... nisam zadovoljan s njim nikako, ocekujem puno vise.Bundesliga je napisao/la: ↑25 feb 2020, 23:47Ne moze Tolisso. Za ovo sto igramo nam treba stabilnost u veznom redu, u vidu posjeda. Tolisso nije tako dobar s loptom i ne trazi loptu kao Kimmich. Kod njega je dobro sto on konstantno trazi loptu, kao i Thiago. U nekim varijacijama jedino jos Javi moze to iznijeti sa Thiagom. Goretzka i Tolisso nisu takvi veznjaci, oni idu u defanzivnijim varrijantama. Kimmich mora popraviti taj osjecaj za prostor i kao sto si rekao protivnicke igrace oko sebe. Takodjer, mora biti okretniji i brze se rjesavati lopte. Da li moze, vidjet cemo.
Ali ako nastavi igrati ovako, sporo razmislja, ne gleda nista oko sebe i sve sto smo naveli, to ce nas kostati u jacim utakmicama.
jes ovaj kimmich se uzdigo, ako te trener posalje na beka ima da igra beka. lik veze nema u centru i samo smeta thiagu ( iako nisam njegov ljubitelj sad vidim da lik nije kriv)
boateng perfektan nocas
muller babo igre, ima ga svugdje
comana brate poslati negdje na odmor il da bude ko sto treba zdrav ili ga ne vracati nikad vise
boateng perfektan nocas
muller babo igre, ima ga svugdje
comana brate poslati negdje na odmor il da bude ko sto treba zdrav ili ga ne vracati nikad vise
Mia San Mia
-
Bundesliga
- Kontakt:
Znam, i mene nervira ta sporoca u okretu, u opazanju gdje protivnik stoji u usporedbi s njim. Ta prilika je rezultat sablona, fino je to Mount predvidio gdje ce odigrati Kimmich, a ovaj nije ni gledao da li je protivnik tu. Vjerujem da ce se vise i truditi kada bude vise trebalo, rast ce i samopouzdanje, a i uigrat ce se vise do tada.harden je napisao/la: ↑25 feb 2020, 23:51
Ako popravi to sto si rekao, onda nemamo bolji duo na sredini od Thiaga i Kimmicha. Nadam se da je ovo veceras bila losa noc i da ce biti bolji ostatak. Skoro je poklonio gol Chelseaju, onaj nonsalantni pas oko 70te minute kad se Mount prepao i opucao preko gola... nisam zadovoljan s njim nikako, ocekujem puno vise.
Ali ako nastavi igrati ovako, sporo razmislja, ne gleda nista oko sebe i sve sto smo naveli, to ce nas kostati u jacim utakmicama.
Lijepa pobjeda,sad lagano to privesti u Minhenu kraju.
Steta za Comana, mada vidi se da ima strah da ide u dribling 1 na 1 a sigurno bi uzimao Alonsa jer je dosta brzi.Dosta los danas , ali opet bolje sto vise zdravih igraca radi sirine kadra,nadam se da nije duzi izostanak.
Lewa fenomenalan u skoku,gradjenju i kontroli lopte, konacno je zabio u Knockout fazi nakon 8 tekmi.Thiago sjajan,kao i Muller koji koliko god nekad los bio to nadomjesti presingom i borbenoscu,mada je danas bio dobar steta one precke.Boatenga je Flick dosta popravio kada uzmemo u obzir kakav je bio kada je igrao kod Kovaca.
Davies je stvarno zvijer sa onakvom snagom brzinom i borbenoscu za svojih 19 god,svaka cast Hasanu na dovodjenju,Alaba dobar.Kimmich mora biti okretniji na poziciji sestice.Gnabry definitivno igrac kojeg nema i kojeg ne ide al kada procepi ne staje sto pokazuje i protiv Totenhama i Chelsea u LP.
Pavard nije imao neku partiju, moze on i bolje.
Coutinho i Tolisso solidni , mada Cou moze bolje,sjajan igrac koji ima problem sa svojom psihom.
Sad se okrenut susretu sa Schalkeom u DFB kupu i osigurat polufinale aBd.
Ugodnu noc svim Bavarcima uz nadu da im se malo ublazila bol za 19.05.2012.god.
Steta za Comana, mada vidi se da ima strah da ide u dribling 1 na 1 a sigurno bi uzimao Alonsa jer je dosta brzi.Dosta los danas , ali opet bolje sto vise zdravih igraca radi sirine kadra,nadam se da nije duzi izostanak.
Lewa fenomenalan u skoku,gradjenju i kontroli lopte, konacno je zabio u Knockout fazi nakon 8 tekmi.Thiago sjajan,kao i Muller koji koliko god nekad los bio to nadomjesti presingom i borbenoscu,mada je danas bio dobar steta one precke.Boatenga je Flick dosta popravio kada uzmemo u obzir kakav je bio kada je igrao kod Kovaca.
Davies je stvarno zvijer sa onakvom snagom brzinom i borbenoscu za svojih 19 god,svaka cast Hasanu na dovodjenju,Alaba dobar.Kimmich mora biti okretniji na poziciji sestice.Gnabry definitivno igrac kojeg nema i kojeg ne ide al kada procepi ne staje sto pokazuje i protiv Totenhama i Chelsea u LP.
Pavard nije imao neku partiju, moze on i bolje.
Coutinho i Tolisso solidni , mada Cou moze bolje,sjajan igrac koji ima problem sa svojom psihom.
Sad se okrenut susretu sa Schalkeom u DFB kupu i osigurat polufinale aBd.
Ugodnu noc svim Bavarcima uz nadu da im se malo ublazila bol za 19.05.2012.god.
Zadnja izmjena: Pirkehzsa, dana/u 26 feb 2020, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
Prema očekivanjima prolaz ste lako riješili. Tipovao sam na 1-4, ispalo je još i bolje.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Ispao je debil lik bas, odavno nisam gluplji crveni vidio. Bas iz nemoci onako, frustracija.
Debil je uvijek i bio, kao što je i prosječan igrač njegov domet je Sunderland, Bolton i tako te ekipe, ali eto posložile se neke kockice Chelsea stagnira zadnjih par godina pa tako i igra za Chelsea.
Bavarci čestitke trenutno ste level iznad nas.
Bavarci čestitke trenutno ste level iznad nas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.