NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
Cuj stacked ekipa skoro ista ko i do ovog trejda za RoCoa. Bio tu jos samo Ariza al PJ ni blizu nije bio ovako dobar. Ne budi smijesan.
Pogledao sam dovoljno sasvim i tvrdim da je CP iz te sezone bez svake sumnje bolji igrac od ovog RWa. Naravno da RW ima bolje sirove brojke kad ima abnormalnu potrosnju, u rangu Hardena. To sto se ti lozis na to da se RW zaleti i zakuca il polozi pa zaboravis sta zase.re ne znaci da je bolji od Paula. Mislim mozes ih poredit na 5 razlicitih nacina i u svakom od njih ce CP biti bolji.
Pogledao sam dovoljno sasvim i tvrdim da je CP iz te sezone bez svake sumnje bolji igrac od ovog RWa. Naravno da RW ima bolje sirove brojke kad ima abnormalnu potrosnju, u rangu Hardena. To sto se ti lozis na to da se RW zaleti i zakuca il polozi pa zaboravis sta zase.re ne znaci da je bolji od Paula. Mislim mozes ih poredit na 5 razlicitih nacina i u svakom od njih ce CP biti bolji.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Westbrick je pumpadzija statistike i indijanac, dokazano i provjereno. Nikakav lider i nikakav karakter, u playoffu nikad faktor.
CP3 godinama od balvana pravi igrace, ne mora nikad osvojiti prsten, ali njegov doprinos igri je evidentan i bit ce zapamcen kao jedan od najboljih komandanata ikad.
CP3 godinama od balvana pravi igrace, ne mora nikad osvojiti prsten, ali njegov doprinos igri je evidentan i bit ce zapamcen kao jedan od najboljih komandanata ikad.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Vucem tu i tamo,bodem se u celije,kad murija dolazi odma vadim prangije.
Alem vam pokusava reci da je Brada problem 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
E moj budalasu cuj skoro ista ekipa, 12 pobjeda manje imali prosle sezone nego te sezone. Valjas gluposti, kao i ubicajenoEpidaurus je napisao/la: ↑25 feb 2020, 23:46Cuj stacked ekipa skoro ista ko i do ovog trejda za RoCoa. Bio tu jos samo Ariza al PJ ni blizu nije bio ovako dobar. Ne budi smijesan.
Cuj ista ekipa 65 pobjeda i 53 pobjede
Tacno mi je misterija kako si osnovnu skolu zavrsio majke mi. Nemoj me vise citirat ziv bio. Vozdrica.
Pa dje ce biti skoro ista ekipa od 65 pobjeda i 53, do RoCo-a
Kakva nervoza kod obje ekipe na pocetku tekme u Torontu. Nista niko ne moze pogodit 
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Dobra tekma.
Jel ovaj Drake maskota Raptorsa,ne kontam?
Jel ovaj Drake maskota Raptorsa,ne kontam?
Globalni ambasador Raptorsa
Fura se na Spike Leea.
Kakav suter je Thomas

Kakav suter je Thomas
Matt Thomas

Bas dobra tekma, LaL vs Boston u nedjelju i ova sad tekma bas kao PO tekme
- akisarajevo92
- Kontakt:
neko da javi TNT-u koliko je besmisleno ovo vrijeme za napad na parketu
Don't believe the hype.
Sudije nemaju pojma sta rade.
Al je dosadan Drake boze
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Lowry i Siakam su ocajni 
Bucksi

Bucksi
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Stvarno imamo lose sudjenje u svojoj dvorani
opet vodimo iako Bradley I Davis imaju los sut
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kao lose 3/4 lakersa
, James 16 od 24 p , ostali izuzev KCP ne mogu bazen pogoditi. Ne razmijem Vogela, previse minuta za Morisa sa njim odnrana bas losa 
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Caruso +- na +16 , a Kuzma I Rondo na -17 oba 
Caruso je sve sto se je ocekivalo da ce biti Kuzma...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.