Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2019/2020
Pa starija je Barca svakako u tom najdebilnijem pokušaju od argumenta.
Ko da je bitno koji je stariji i veci
ko djeca mjerite ciji je duzi.
Oba medju najvecim klubovima evrope, jedino je Real veci od njih ako cemo biti REALni.

Oba medju najvecim klubovima evrope, jedino je Real veci od njih ako cemo biti REALni.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja s tvrdnjom znam ko je najveći evropski luzer 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Ali de vidi tu koja razlika u kuvetu Daviesa i Coutinha. Ovog drugog otpuse ko hoce jer uvijek bespotrebno drzi loptu predugo. Mali Davies sve to lagano i jednostavno rjesava kao sto i treba u modernom fudbalu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
https://www.uefa.com/uefachampionsleagu ... -rankings/
Evo zvanična statistika. Dodaš još neke parametre tipa broj fudbalera koji su osvojili Svjetska i Evropska prvenstva, broj navijača, infrastrukturu itt
Evo zvanična statistika. Dodaš još neke parametre tipa broj fudbalera koji su osvojili Svjetska i Evropska prvenstva, broj navijača, infrastrukturu itt
Bayern i Barca su po velicini kluba tu negdje, niti jedan nije veci od drugog.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Al' u Granadu ili u United na posudbu. Normala ono nema šta. 

Najveći klub na svijetu nije isto što i najuspješniji klub u evropskim natjecanjima.
Moram priznati da sam razočaran jer sam više očekivao od kolege @coelha. Laku noć
Moram priznati da sam razočaran jer sam više očekivao od kolege @coelha. Laku noć

Po ovome ispadoše Juve i United sa 5 zajedno trofeja evropski uspješniji klubovi od Liverpoola i Milana sa 6, odnosno 7 titula. Jah.coelho41 je napisao/la: ↑26 feb 2020, 00:24https://www.uefa.com/uefachampionsleagu ... -rankings/
Priznaj da bi vam godio, dobro vi ste sad doveli Brunu, on je bolji igrac od Coutinha. Ako nista ima muda za razliku od ovog

Nisam htio bas da se ti upalis al eto, sta ces.
Yebem ga ja sad me ismijavas jer nema argumenta, a sad potcjenjujes dokaze.Blejzer10 je napisao/la: ↑26 feb 2020, 00:29Po ovome ispadoše Juve i United sa svojih 5 zajedničkih trofeja evropski uspješniji klubovi od Liverpoola i Milana sa 6, odnosno 7 titula. Jah.coelho41 je napisao/la: ↑26 feb 2020, 00:24https://www.uefa.com/uefachampionsleagu ... -rankings/
Nisu trofeji mjerodavni upotpunosti, ali nose veliki dio, (ne)sreca je htjela da Bayern ispusti dva finala iz ruku 99. i 2012, koja su imali dobijena, a da je bilo srece sad bi mogo reci Bayern Barca 7-5 cao cao trofeji su tu, isto tako si i ti mogao reci da je Barca uzela finala koja nije. Bitan je kontinuitet koji pruzaju klubovi igrama unazad 60-70 godina na svim nivoima takmicenja. Plus neki faktori dodatni van terena ili sveukupnog dojma igraca tog tima na internacionalnim nivoima.
Naravno da je Bayern veci,Barsa osim ere PEP-a i nema nekih perioda dominacije,dok je Bayern u zadnjih pedesetak godina uvijek u vrhu evropskog(tj svjetskog)fudbala

https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Ne ismijavam ti ovo što si postavio samo se ne slažem s kriterijumom. Sve pobjede su nebitne ukoliko na kraju ne osvojiš trofej. Džaba Juventusu izgubljena finala, i svim ostalim klubovimacoelho41 je napisao/la: ↑26 feb 2020, 00:33Yebem ga ja sad me ismijavas jer nema argumenta, a sad potcjenjujes dokaze.Blejzer10 je napisao/la: ↑26 feb 2020, 00:29Po ovome ispadoše Juve i United sa svojih 5 zajedničkih trofeja evropski uspješniji klubovi od Liverpoola i Milana sa 6, odnosno 7 titula. Jah.coelho41 je napisao/la: ↑26 feb 2020, 00:24https://www.uefa.com/uefachampionsleagu ... -rankings/
Nisu trofeji mjerodavni upotpunosti, ali nose veliki dio, (ne)sreca je htjela da Bayern ispusti dva finala iz ruku 99. i 2012, koja su imali dobijena, a da je bilo srece sad bi mogo reci Bayern Barca 7-5 cao cao trofeji su tu, isto tako si i ti mogao reci da je Barca uzela finala koja nije. Bitan je kontinuitet koji pruzaju klubovi igrama unazad 60-70 godina na svim nivoima takmicenja.
Jer po toj statistici su prošlogodišnji poraz Liverpoola od Zvezde u grupi i poraz Barce od Liverpoola u polufinalu jednaki. Čak Barca po tome ima i uspješniju prošlu sezonu od Liverpoola. Što je van pameti. Bar meni.
juventus
Premali je Bayern klub da bi se uopšte poredio sa jednom Barcom 

- BosniaBoston
- Kontakt:
26 titula i nisu imali dominacije osim u 4 godine Pepa 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma nije ovo upala, ali nije moglo proći nezapaženo.

Kakav ba Coutinho, ima barem 5 igrača koji su nam potrebniji od njega, naravno u pitanju su i pozicije na terenu.
Bukvalno. Svako uvođenje emocija u statistiku je subjektivno. Dugoročno kad gledaš pratiš oscilacije kluba od dekade do dekade, na osnovu toga mjeriš moć da jedan klub zadrži nivo i da bude kompetitivan u GLOBALU. Ako Bayern u narednih 10 godina se bude ponašao kao Milan trenutno, bukvalno utiče na svoj 80ogodišnji koeficijent u Evropi i brend koji se gradi desetinama i desetinam godina. Eto ti primjer Citya, vjerovatno bi naguzili i Bayu i Barcu, ali im to ništa ne znači jer ta pobjeda u okviru 100 godina vrijedi kao i Bayernova protiv Zvezde.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.