Ovo ce biti nasa sezonaSN96_FOREVER je napisao/la:hvala svima na ovim lijepim zeljama da udjemo u PL..
nadam se da ce i tako biti hehe .

Moderator/ica: GracanicaAA
Ovo ce biti nasa sezonaSN96_FOREVER je napisao/la:hvala svima na ovim lijepim zeljama da udjemo u PL..
akobogda brate!!B0SANAC je napisao/la:Ovo ce biti nasa sezonaSN96_FOREVER je napisao/la:hvala svima na ovim lijepim zeljama da udjemo u PL..
bice nesto u to sam uvjeren. mislim da ce sve doci u redu u ovoj pauzi do sljedece polusezone.NeRi_K je napisao/la:Samo treba u ovoj pauzi dovesti klub u red, tj. uprava i predsjednik (ko god to bio) da nadju nacin da isplate igrace, dovedu ciljana pojacanja, odrade kvalitetne pripreme i nastave sa transparentnim funkcionisanjem kluba, tada necemo obracati preveliku paznju na ostale i bit cemo stabilan clan Premier lige.
stadion je solidan kao sto kazes. treba ga malo jbg popraviti(stolice malo urediti,ofarbati itd,. )crusader77 je napisao/la:Nisam bio u Bihacu od 08 i mogu reci da imate solidan stadion. Samo bih zamolio ako neko moze da mi odgovori da li je u planu renoviranje one vase manje tribine. Hvala unapred.
Nek vam je sa srecom. Te godine sam vas gledao protiv sirokog i zaista dobra atmosfera. Ako se dobro sjecam bilo je 1-o za vas.SN96_FOREVER je napisao/la:stadion je solidan kao sto kazes. treba ga malo jbg popraviti(stolice malo urediti,ofarbati itd,. )crusader77 je napisao/la:Nisam bio u Bihacu od 08 i mogu reci da imate solidan stadion. Samo bih zamolio ako neko moze da mi odgovori da li je u planu renoviranje one vase manje tribine. Hvala unapred.
i nije u planu renoviranje,barem ne za sad. trenutni plan je da se udje u Premier Ligu)
to nam je najvaznije hehe
bice opet tako akobogda hehe.. povratak tamo gdje Jedinstvo i pripada!!crusader77 je napisao/la:Nek vam je sa srecom. Te godine sam vas gledao protiv sirokog i zaista dobra atmosfera. Ako se dobro sjecam bilo je 1-o za vas.SN96_FOREVER je napisao/la:stadion je solidan kao sto kazes. treba ga malo jbg popraviti(stolice malo urediti,ofarbati itd,. )crusader77 je napisao/la:Nisam bio u Bihacu od 08 i mogu reci da imate solidan stadion. Samo bih zamolio ako neko moze da mi odgovori da li je u planu renoviranje one vase manje tribine. Hvala unapred.
i nije u planu renoviranje,barem ne za sad. trenutni plan je da se udje u Premier Ligu)
to nam je najvaznije hehe
eh tog celavog sam i ja vidio.. ali to je menadzer. nece on kupiti klub nego valjda nekakav iz Kuvajta biznismen.. sad vidjecemo hoce li kupiti klub.. nadamo se svi da hoce ali bojim se da ce se nasi lokalni krimosi tu ubaciti i nesto zasrati jbg..juventus 0244 je napisao/la:Da i šta bude sa onom dvojicom Kuvajćana što su došli, jesu još u Bihaću, jer ih nisam vidio odavno. A jeste vidio sam onog iz Kuvajta neki dan, to je onaj ćelavi, on je menadžer onoj dvojici koliko sam čuo ili je trener tako nešto. Jer taj treba kupiti Jedinstvo?
sta se ti cerekas glumac?..Samo F.K.S !! je napisao/la:Hahahaha kuvajt ovo ono
sjecam se jedne god(ja mislim 98-99)da smo imali najljepse gostovanje u bihacu nadam se da cemo to ponoviti pozz TM87SN96_FOREVER je napisao/la:sta se ti cerekas glumac?..Samo F.K.S !! je napisao/la:Hahahaha kuvajt ovo ono
Trenutno korisnika/ca: Beledija, BosnianRahatluk i 7 gostiju.