Muller igra sjajnu polusezonu i to sve zahvaljujuci Flicku koji je kako se da primijetiti u zivot vratio i Boatenga.

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Nemojte zaboraviti tekmu kad smo protiv Reala igrali sa Jamesom, Tolisso i Thiagom...to je znaci ubijalo u gostima, ne sjecam se kad sam zadnji put gledao onaku dominacju u sred Madridaharden je napisao/la: ↑25 feb 2020, 23:51Ako popravi to sto si rekao, onda nemamo bolji duo na sredini od Thiaga i Kimmicha. Nadam se da je ovo veceras bila losa noc i da ce biti bolji ostatak. Skoro je poklonio gol Chelseaju, onaj nonsalantni pas oko 70te minute kad se Mount prepao i opucao preko gola... nisam zadovoljan s njim nikako, ocekujem puno vise.Bundesliga je napisao/la: ↑25 feb 2020, 23:47Ne moze Tolisso. Za ovo sto igramo nam treba stabilnost u veznom redu, u vidu posjeda. Tolisso nije tako dobar s loptom i ne trazi loptu kao Kimmich. Kod njega je dobro sto on konstantno trazi loptu, kao i Thiago. U nekim varijacijama jedino jos Javi moze to iznijeti sa Thiagom. Goretzka i Tolisso nisu takvi veznjaci, oni idu u defanzivnijim varrijantama. Kimmich mora popraviti taj osjecaj za prostor i kao sto si rekao protivnicke igrace oko sebe. Takodjer, mora biti okretniji i brze se rjesavati lopte. Da li moze, vidjet cemo.
Ali ako nastavi igrati ovako, sporo razmislja, ne gleda nista oko sebe i sve sto smo naveli, to ce nas kostati u jacim utakmicama.
Najbolja Thiagova partija... S loptom i prema naprijed nikad nije bio sporan al sad je i defenzivno bio fantastičan. Ono kad je dobio žuti karton na kraju 1 poluvremena i spriječio kontru je ono što mu je nedostajalo.effe_sa je napisao/la: ↑25 feb 2020, 23:41Thiago je baš onako odigrao kako se poželit može. Povezivao je redove, dijelio lopte, diktirao tempo, a sjajno se kretao, trčao, borio, dobivao duele. Naravno Gnabry, Lewandowski, Davies i Müller sjajni, kao što većina reće, ali ne treba zaboraviti spomenuti i Boatenga koji je odigrao jako dobru partiju, dosta je lopti izbio, dosta se puta sjajno postavljao.
Po Kimmichu nešto ne bi previše udarao, jeste me nervirao s par čudnih, glupih, pogrešnih pasova (pogotovo onaj jedan zamalo fatalan) ali i dosta je trčao i dosta rupa zakrpio.
Coman mi je bio najgori, usput povreda nije ozbiljna, samo par dana pauze.
Ali definitivno bi mi u ovom trenutku Perišić igrao umjesto Comana, šteta što je ozlijeđen i on.
Jos dodaš tu Haalanda od sezone 2022. Hahaagentzero7 je napisao/la: ↑26 feb 2020, 15:37![]()
Lewa
Gnabry-------Havertz---------Sane
Thiago------Kimmich
Davies----Lucas-----Sule-----Dest
Samo Thiago i Lewa stariji od 25 godina, ljudi ne shvaćaju koji potencijal leži u ovom Bayernu.
Nije bolest sve sto boli.Dnjipropetrovsk je napisao/la: ↑26 feb 2020, 16:58povreda lewandowskog je još jedan znak da je on gotov igrač. braci bi najbolje bilo da već sad razmišlja kome bi ga mogao prodati dok se još mogu neke pare uzeti za njega i usmjeriti ih u eventualni otkup coutinha ili za kupovinu nekog napadača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.