Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2019/2020
Iz rukava, ON svakoga dana izvuce nekog keca...
Come on City 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Liverpool ima 6 naslova. Kraj price. S ovako dominantnom ligom veci su od Uniteda kako god. Pa sta je United bio 90tih? Nisu se mogli ni u cemu mjerit s Liverpoolom, a poizvas se na tu dugu povijest.japa je napisao/la: ↑26 feb 2020, 18:30Moje misljenje je da su gledajuci historiju i sve drugo sto ide uz klub najveci klubovi su Real, Bayern, Milan i Man United. Petog nisam stavio jer mislim da se ne mogu odluciti ko bi mi bio peti ima vise ekipa za koje ima i za i protiv, mozda je najbliza Barcelona pa eto neka bude ona peta..po meni naravno...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Barbarossa
- Kontakt:
šta je ovo kog kụrca City Real nigdje , osim na novoj bh ,koju nemamo
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Ima na HRT2Barbarossa je napisao/la: ↑26 feb 2020, 18:59šta je ovo kog kụrca City Real nigdje , osim na novoj bh ,koju nemamo

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Barbarossa
- Kontakt:
ma zamagle kanal čini mi se ovi smetljari na mojoj tv , jedino kakvu riblju kost okrećat tamo zapadno pa da se analogno snađemLillard je napisao/la: ↑26 feb 2020, 19:00Ima na HRT2Barbarossa je napisao/la: ↑26 feb 2020, 18:59šta je ovo kog kụrca City Real nigdje , osim na novoj bh ,koju nemamo![]()
ma defitivno selim u Žepče i prelazim na eronetovu verziju moje tv kako se već zove
Čemu sva ova prdljavina?
Postoje statistike, tabele, cifre...
Normalno da će svako hvalit svoje dripce - normalno da ću hvaliti svoj omiljeni klub napominjući na njihove najsvjetlije trenutke, trudit se objasnit da je baš moj klub taj koji je više puta u istoriji donio najznačajniju revoluciju u načinu pristupa fudbalu. Ali ne shvatam zašto da budem šupč.ina i da valjam laži odnosno proturam dezinformacije neinformisanim i neafirmisanim, mladim, zelenim ljubiteljima fudbala? Da ispadnem glup?
1. Atleti nije NIKAD bio veći klub od Barselone. Navedeno je čista laž. Ta tvrdnja čak ne vrijedi ni za period kada je Atleti podupirao i posljednji evropski fašista Franco. Barselona je više od kluba i kad nije osvajala titule značila je više od igre milionima svojih navijača - a najviše onda kada su bili najslabiji, od Građanskog rata 30-ih pa do katastrofalnih 80-ih prošlog vijeka. A da je Ovrebo pomogo - ne da je pomogo, nego ih je odgurao u finale.
2. real Madrid je čekao 32 godine i gol najvećeg srpskocrnogorskog geja iz ofsajda da bi osvojio 7.titulu. 2011.godine JE bio crveni karton. Ne zaboravite da vi, "navijači" OGiM jedini na PLANETI: SLAVITE DVA NAJVEĆA KATILA U ISTORIJI FUDBALA - pepea i ramosa kao najsvjetlije tačke u svom sazvježđu. Razmislite malo o tome, jer vaše fetiše niko nije zaboravio.
3. Kako da kažem da je Bayern veći od Juventusa? To je nemoguće. I jedni i drugi predstavljaju posebne epohe u istoriji igre i posebne pristupe fudbalu. Džabe što Bayern ima više titula i džabe što bi i Đerzelez pobijedio Juve u finalu. Bayern uvijek čvrst jak brutalan, Juve 1-0 iz penala ili ofsajda...nemoguće je vagati ih. Bayern = Elf. Juve = Azzuri. Nemoguće. Toliko su različiti i toliko podjednako jaki.
4. Liverpool JE veći engleski klub od Uniteda i JE najveći engleski klub.
SVAKI klub ima velike vremenske rupe u koje upadne s vremena na vrijeme spletom okolnosti; dal to bila smjena generacija igrača, loše upravljanje, opšta promjena smjera u razvoju igre, ostale indirektne okolnosti...nebitno. SVAKOME se to desi i NIKO nije imun na to. Male su nijanse između "velikih" klubova. E baš zato će biti zločin kad formiraju Evroligu kao u košarci. Dovoljan je zločin što se u UCL takmiči i 4.plasirani iz "lige petice".
Sada, kad se toliko novca umiješalo u sport, postoji samo jedan način da jedan veliki klub propadne - a to nikako nije vezano rezultatima ili titulama. Znači ovaj fudbal danas nema veze o nekom drugom fudbalu na čije cifre i statistike se oslanjate.
Dakle ne prdite džaba, ima wikipedija.
Normalno da će svako hvalit svoje dripce - normalno da ću hvaliti svoj omiljeni klub napominjući na njihove najsvjetlije trenutke, trudit se objasnit da je baš moj klub taj koji je više puta u istoriji donio najznačajniju revoluciju u načinu pristupa fudbalu. Ali ne shvatam zašto da budem šupč.ina i da valjam laži odnosno proturam dezinformacije neinformisanim i neafirmisanim, mladim, zelenim ljubiteljima fudbala? Da ispadnem glup?
1. Atleti nije NIKAD bio veći klub od Barselone. Navedeno je čista laž. Ta tvrdnja čak ne vrijedi ni za period kada je Atleti podupirao i posljednji evropski fašista Franco. Barselona je više od kluba i kad nije osvajala titule značila je više od igre milionima svojih navijača - a najviše onda kada su bili najslabiji, od Građanskog rata 30-ih pa do katastrofalnih 80-ih prošlog vijeka. A da je Ovrebo pomogo - ne da je pomogo, nego ih je odgurao u finale.
2. real Madrid je čekao 32 godine i gol najvećeg srpskocrnogorskog geja iz ofsajda da bi osvojio 7.titulu. 2011.godine JE bio crveni karton. Ne zaboravite da vi, "navijači" OGiM jedini na PLANETI: SLAVITE DVA NAJVEĆA KATILA U ISTORIJI FUDBALA - pepea i ramosa kao najsvjetlije tačke u svom sazvježđu. Razmislite malo o tome, jer vaše fetiše niko nije zaboravio.
3. Kako da kažem da je Bayern veći od Juventusa? To je nemoguće. I jedni i drugi predstavljaju posebne epohe u istoriji igre i posebne pristupe fudbalu. Džabe što Bayern ima više titula i džabe što bi i Đerzelez pobijedio Juve u finalu. Bayern uvijek čvrst jak brutalan, Juve 1-0 iz penala ili ofsajda...nemoguće je vagati ih. Bayern = Elf. Juve = Azzuri. Nemoguće. Toliko su različiti i toliko podjednako jaki.
SVAKI klub ima velike vremenske rupe u koje upadne s vremena na vrijeme spletom okolnosti; dal to bila smjena generacija igrača, loše upravljanje, opšta promjena smjera u razvoju igre, ostale indirektne okolnosti...nebitno. SVAKOME se to desi i NIKO nije imun na to. Male su nijanse između "velikih" klubova. E baš zato će biti zločin kad formiraju Evroligu kao u košarci. Dovoljan je zločin što se u UCL takmiči i 4.plasirani iz "lige petice".
Sada, kad se toliko novca umiješalo u sport, postoji samo jedan način da jedan veliki klub propadne - a to nikako nije vezano rezultatima ili titulama. Znači ovaj fudbal danas nema veze o nekom drugom fudbalu na čije cifre i statistike se oslanjate.
Džeri Drejk
I opet osvojili identičan broj europskih titula kao i almighty Bayern.Bundesliga je napisao/la: ↑26 feb 2020, 15:30Taman da igraju vanzemaljsku ligu a ne EPL trebali su osvojiti barem jednu do sada. Čak je i Leicester osvajao, Arsenal isto. Toliko je jaka da su svi klubovi izgubili svoje utakmice. Peak je doživila tamo negdje 2008 ili 9-te kada su timovi zaista bili najjači u Evropi ali od tada je bilo mnogo prosječnih sezona, a i prije toga. Tako da, pusti te priče fudbalski NBA, a gube i gubili su redovno u evropskim takmičenjima.Fowl95 je napisao/la: ↑26 feb 2020, 15:17ne igra svako bundesliguBundesliga je napisao/la: ↑26 feb 2020, 14:59Joj Liverpool, pa nije osvojio ligu od 1990. Trebalo im 30 godina, i oni će biti veći od nekoga.

Let's talk about SIX baby!
salkan je napisao/la: ↑26 feb 2020, 19:20Čemu sva ova prdljavina?

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pa United je 90ih bio najuspjesniji tim Engleske o cemu ti pricas? ti ocito mislis na osamdesete? Pa sta ako imaju 6 naslova, imaju i 30 godina bez titule u Engleskoj ligi i to ne u prahistorijskom dobu kada mozda nisu ni bili veliki klub nego u zadnjih 30 godina u doba najvece ekspanzije fudbala. Kada se sve sagleda United je veci klub.Lillard je napisao/la: ↑26 feb 2020, 18:51Liverpool ima 6 naslova. Kraj price. S ovako dominantnom ligom veci su od Uniteda kako god. Pa sta je United bio 90tih? Nisu se mogli ni u cemu mjerit s Liverpoolom, a poizvas se na tu dugu povijest.japa je napisao/la: ↑26 feb 2020, 18:30Moje misljenje je da su gledajuci historiju i sve drugo sto ide uz klub najveci klubovi su Real, Bayern, Milan i Man United. Petog nisam stavio jer mislim da se ne mogu odluciti ko bi mi bio peti ima vise ekipa za koje ima i za i protiv, mozda je najbliza Barcelona pa eto neka bude ona peta..po meni naravno...
Cek ba jesam ja to procitao da je Bayern konstantno osvajao trofeje a Barcelona do prije 15 godina bila manji klub od Atletica hahahahhahaha.
Bayern Munchen je kada izbijes zadnjih 25 godina imao 12 titula prvaka Njemacke , Barcelona 14 titula prvaka Spanije.
U zadnjih 25 godina , Barcelona je osvojila 12 La Liga , Bayern 17 titula u Njemackoj.
Mnogo vecu ulogu u Spaniji je imala Barcelona u odnosu na Bayern u Njemackoj u istoj vremenskoj epohi.
Previse se ovdje minimizira era Barcelona koja je bas kao i ere drugih klubova imala uspone i padove.
U poredjenju sa zadnjih 15 godina svakako , jer su u zadnoj deceniji ipo najtrofejniji klub u Evropi.Zbirom domestic i ino titula.
Bayern Munchen je kada izbijes zadnjih 25 godina imao 12 titula prvaka Njemacke , Barcelona 14 titula prvaka Spanije.
U zadnjih 25 godina , Barcelona je osvojila 12 La Liga , Bayern 17 titula u Njemackoj.
Mnogo vecu ulogu u Spaniji je imala Barcelona u odnosu na Bayern u Njemackoj u istoj vremenskoj epohi.
Previse se ovdje minimizira era Barcelona koja je bas kao i ere drugih klubova imala uspone i padove.
U poredjenju sa zadnjih 15 godina svakako , jer su u zadnoj deceniji ipo najtrofejniji klub u Evropi.Zbirom domestic i ino titula.
Zadnja izmjena: JoeBleck, dana/u 26 feb 2020, 19:43, ukupno mijenjano 2 puta.
- BosniaBoston
- Kontakt:
1 titulu PLa manje imaju od ove godine bolan,cuj ti njega samo se zadnjih 30 racunajapa je napisao/la: ↑26 feb 2020, 19:35Pa United je 90ih bio najuspjesniji tim Engleske o cemu ti pricas? ti ocito mislis na osamdesete? Pa sta ako imaju 6 naslova, imaju i 30 godina bez titule u Engleskoj ligi i to ne u prahistorijskom dobu kada mozda nisu ni bili veliki klub nego u zadnjih 30 godina u doba najvece ekspanzije fudbala. Kada se sve sagleda United je veci klub.Lillard je napisao/la: ↑26 feb 2020, 18:51Liverpool ima 6 naslova. Kraj price. S ovako dominantnom ligom veci su od Uniteda kako god. Pa sta je United bio 90tih? Nisu se mogli ni u cemu mjerit s Liverpoolom, a poizvas se na tu dugu povijest.japa je napisao/la: ↑26 feb 2020, 18:30Moje misljenje je da su gledajuci historiju i sve drugo sto ide uz klub najveci klubovi su Real, Bayern, Milan i Man United. Petog nisam stavio jer mislim da se ne mogu odluciti ko bi mi bio peti ima vise ekipa za koje ima i za i protiv, mozda je najbliza Barcelona pa eto neka bude ona peta..po meni naravno...

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Fildžan država a milijarda nekakvih tv kuća, emitera i quraca, i opet ne mogu svi sve gledati.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Barca do dolaska Ronaldinha (što pojedinci ovdje uzimaju kao neku referentnu tačku) osvojila 17 titula, a ovdje od nje "strucnjaci" prave Osasunu
Druga stvar, što se tice titula prvaka Barca ne može sa Halom, što je svima jasno, njihovi fanovi onanišu na tu pricu o zbiru titulama i veličini, hvataju se za međunožja kad se pomenu titule iz 60-tih, kada im ni očevi nisu rođeni.
Za Barcu se nije ni pocinjalo navijati zbog titula, nešto slicno važi i za Liverpul.

Druga stvar, što se tice titula prvaka Barca ne može sa Halom, što je svima jasno, njihovi fanovi onanišu na tu pricu o zbiru titulama i veličini, hvataju se za međunožja kad se pomenu titule iz 60-tih, kada im ni očevi nisu rođeni.
Za Barcu se nije ni pocinjalo navijati zbog titula, nešto slicno važi i za Liverpul.
Dje sam napisao da se samo zadnjih 30 racuna? Procitaj ti ponovo pa se javi..titule u LP ne mogu biti toliko vazne jer je po njima Forest veci klub od Chelsea i Arsenala, a Real skoro tri puta veci klub od Barcelone. LP jeste bitna ali po nekima ispada da jedna titula LP vrijedi ko 10 liga, sto ej glupost.
Za Barcelonu je vecina pocela navijati kada su poceli prvi veci uspjesi u ovom stoljecu, naravno imala je ona fanove i prije toga ali ne toliko.
Za Barcelonu je vecina pocela navijati kada su poceli prvi veci uspjesi u ovom stoljecu, naravno imala je ona fanove i prije toga ali ne toliko.
OGiM-ovcima npr. nije bitan CdR, čim osvoje trofej bace ga pod točkove. Samo bezveze syebaše Savine gume.
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 26 feb 2020, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Barbarossa
- Kontakt:
Ederson. Walker, Laporte, Otamendi, Mendy, Rodrigo, Gundogan, Mahrez, De Bruyne (C), Bernardo, Jesus
Big problem
Big problem
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Salkan piša po neznalicama.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.