Jedino cega sam se plasio je Otamendi u prvih 11. Dugo se nije pojavio veci kiks igrac od njega.Cudno je ovo da nema Kuna ali ajd nek bude da Pep zna bolje zbog cega je to tako.Barbarossa je napisao/la: ↑26 feb 2020, 19:53Ederson. Walker, Laporte, Otamendi, Mendy, Rodrigo, Gundogan, Mahrez, De Bruyne (C), Bernardo, Jesus
Big problem
Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2019/2020
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne znam ko je veći Barcelona ili Bayern, moja preferenca je Barcelona ali objektivno su tu negdje, ali jedna stvar je neupitna, a to je da su oba kluba sigurno i daleko veći i važniji klubovi od svih engleskih klubova. Juventus je također. Milan isto.
Barcelona prije Ronaldinha: 16 liga, 24 kupa, 1 liga prvaka.
Manchester United prije dolaska Ronaldinha u Barcelonu: 15 liga, 10 kupova, 2 lige prvaka.
I onda kažu Barcelona nije bila veliki klub do Ronaldinha
A u realnosti su do tog momenta bili otprilike tu negdje, Manchester je tad kad je Ronaldinho došao bio popularniji jer je Barcelona bila u krizi, ali historijski su u najboljem slučaju za United iznednačeni. Druga stvar je što je Barcelona od Messija pa nadalje dostigla neke potpuno druge nivoe popularnosti i veličine, kakve United nikada nije imao, nema, i neće imati, dok je United sa druge strane proveo veću polovinu decenije kao prosječan klub i u europskih okvirima kanta za napucavanje.
U jednom trenutku je došlo do ozbiljne divergencije (taman kad su ih zveknuli u finalu prvom), tako da se dođe do današnjih 26/30/5 naspram u poređenju smiješnih 20/12/3. Trebaš baš biti bezobrazan da tvrdiš da je United nivo Barcelona ili Bayerna.
Barcelona prije Ronaldinha: 16 liga, 24 kupa, 1 liga prvaka.
Manchester United prije dolaska Ronaldinha u Barcelonu: 15 liga, 10 kupova, 2 lige prvaka.
I onda kažu Barcelona nije bila veliki klub do Ronaldinha

U jednom trenutku je došlo do ozbiljne divergencije (taman kad su ih zveknuli u finalu prvom), tako da se dođe do današnjih 26/30/5 naspram u poređenju smiješnih 20/12/3. Trebaš baš biti bezobrazan da tvrdiš da je United nivo Barcelona ili Bayerna.
Naravno da je Big problem. Dok je Otamendija bice i golova, mislim u mreži EdersonaBarbarossa je napisao/la: ↑26 feb 2020, 19:53Ederson. Walker, Laporte, Otamendi, Mendy, Rodrigo, Gundogan, Mahrez, De Bruyne (C), Bernardo, Jesus
Big problem

I Pep ne bi bio Pep da ne jede gov.na sa izmišljanjem sastava. Nevjerovatno. Mislim Jesus ispred Aguera u ovakvoj utakmici

- Barbarossa
- Kontakt:
najopasniji igrač po City večeras , 100%, kakva **** nevjerojatno šta prolazi u klupskom fudbalulet3 je napisao/la: ↑26 feb 2020, 20:01Naravno da je Big problem. Dok je Otamendija bice i golova, mislim u mreži EdersonaBarbarossa je napisao/la: ↑26 feb 2020, 19:53Ederson. Walker, Laporte, Otamendi, Mendy, Rodrigo, Gundogan, Mahrez, De Bruyne (C), Bernardo, Jesus
Big problem![]()
I Pep ne bi bio Pep da ne jede gov.na sa izmišljanjem sastava. Nevjerovatno. Mislim Jesus ispred Aguera u ovakvoj utakmicicudo nije stavio Fodena ispred De Bruynea. I onda se neki pitaju zašto nikad nije osvojio LP, mimo Messija i Xavija.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Zanimljivi sastavi na obe strane
Ovo je utakmica u kojoj su morali poceti D.Silva, Aguero i Fernandinho.
Steta jbte...
Steta jbte...
4-IN-A-ROW
Besko šta nam ovo nisu ugasili hrt još hehe
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kiksara De Ligt počinje za Juve. Opariće se izgleda ko je igrao na Lyon. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Barbarossa
- Kontakt:
nisam još prebacio
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Kakav crni Lyon, Juve uzima rutinski sa dva razlike.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑26 feb 2020, 20:07Kiksara De Ligt počinje za Juve. Opariće se izgleda ko je igrao na Lyon.![]()
U Madridu ce biti svega, predviđam dosta golova jedno 3-2 za halaše.
Aguero na klupi
Fernandinho 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nesto kontam da bi City mogao dobiti ovo. 

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Da znam da će Liverpool proći onda bi navijao za City.
Naravno da ce dobiti. U ovako teskom trenutku vrlo je vazno da najveci belgijski sin nakon Origia osjeti ljubav i podrsku navijaca svog buduceg kluba
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Možda je Aguero rovit.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]

Jel moguće ovo da lik opet sam sebi u stomak skače a uz to se posra u ćejf svima
Jesus, Gundogan, Otamendi

Da hoće peticu popit kreten ćelavi
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Da li Klopp vise voli Lovrena ili Pep Otamendia 

Jel realno da mi u RS ne možemo gledati Real-City?
Novu bh ugasili, hrt i rts zaključaju, arena ne prenosi.
oj Mile hebote Dzaferović
Novu bh ugasili, hrt i rts zaključaju, arena ne prenosi.
oj Mile hebote Dzaferović
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.