Sto se tice igre u sistemu na kojim se Pjanic forsira u nasoj rep helem kroz kratki - dugi pas Prcic moze fina zamjena da bude cak da se pokaze i Pjanicu da moze na klupu..
Sto se tice igre u sistemu na kojim se Pjanic forsira u nasoj rep helem kroz kratki - dugi pas Prcic moze fina zamjena da bude cak da se pokaze i Pjanicu da moze na klupu..
Prco nemere zamjena ni u Strasbourgu da bude
Nakon teske povrede, Prcic se vraca u prvu postavu
Guardiola
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
da li ce sutirati ronaldo ili pjanic, to je jedina dilema..ja dileme hihi
ali jos bolji je nastavak...uvijek se uhvati da suta ali mislim da je pjanic uvijek bolje rjesenje:-)
kakav je to tim kad ovaj lik radi sta hoce, konj bi do sada odustao od slobodnjaka ali jok, ja sam bitan, yebes juventus...e k cete s njim osvojiti i ove godine.
ova igra nije ni na nivou mrtve rome:-)
Evo Juve prodiše otkad je izašao, sve im ide od ruke.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."