Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Stjerat Sarria u pm s njim bekove , bonuccia i citav vezni red
- MysticAladin
- Kontakt:
Evo od primljenog gola tri puta kružimo oko 16m, samo jedan čovjek unutar 16m i to na ivici kaznenog.
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako lose igrace imamo dobro je i ovo. Pjanic, Dybala i Cuadrado su postali kako kakvi ulicarski zongleri. Totalno propali igraci bez vrijednosti. Kome ih uvalimo za neke pare trebamo slaviti. Alex Sandro se treba povuci, taj vise nije za fudbala. Nije profesionalni igrac vise.
Bentancur lazni talenat.
Sramote se da ih predvodi najstariji na terenu i uz to izgleda najbolje od njih sa ovo malo sto moze pruziti bez podrske uz veliko mucenje.
Bentancur lazni talenat.
Sramote se da ih predvodi najstariji na terenu i uz to izgleda najbolje od njih sa ovo malo sto moze pruziti bez podrske uz veliko mucenje.
-
- Kontakt:
Odron totalni,pa ja ne znam kako smo mi prvi u Italiji,pol finale kupa jer ovako igramo pa gotovo 80% sezone a realno ono je Katastrofa nazalost
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
Cuadrado cijelo poluvrijeme otvora prostor, ali Danilo ga ne moze izbaciti (ne moze pas odigrati) covjek utrcaava Pjanic vraca loptu nazad.
Ocajno poluvrijeme, Ronaldo jedini igra.

Ocajno poluvrijeme, Ronaldo jedini igra.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- akisarajevo92
- Kontakt:
Rabiot, ja tog lika ne mogu smisliti, cime on zasluzuje platu koja ima, nije kalibar ni da igra u Metzu
Don't believe the hype.
- Burberry46
- Kontakt:
Svaka lopta nazad
Mora bolje u drugom, slabo je ovo.

Mora bolje u drugom, slabo je ovo.
1946
Haha neka, bitan je proces. Nema veze sto nisu sutali ni blizu gola, bitni su procesi.

Ali sanse nisi imao, protic pisljive osrednje ekipe iz francuske lige
Proces, kontrola lopte. Hahahah

Ali sanse nisi imao, protic pisljive osrednje ekipe iz francuske lige

Proces, kontrola lopte. Hahahah
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- JarnoTrulli
Sad Pogba mora brisat dio posta sa osvrtom na prvo poluvrijeme.

Seljak, mater **** svoju.

nemam rijeci da opisem igru, Juventusa, u prvom dijelu, ne znam uopste kako namjeravju ugroziti gol Lyona. Igra nula, zalaganje nula, ideja nula, udarci prema golu nula i na kraju rezultat nula.
Sredina nula, Bonucci nula...jedino covjek sa 35 kuka pokazuje nesto.
Sredina nula, Bonucci nula...jedino covjek sa 35 kuka pokazuje nesto.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Tanki ko jufka
Mora ovo bolje
Mora ovo bolje
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ja tuge jbt... Ono s alegrijem je barselone za ovo. Ljude koda je neko na silu istjerao na teren i rekao mrš igrajte
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Najgora igra ikad s obzirom na sastav kojim ovaj neaposobnjak raspolaze... za ovog su ranieri, zacheroni licno trenercine... bolje ga nabiti nogom i nek niko ne bude trener nego da ovaj sjedi i unistava sve sto mu je predano u ruke...
Po Serii A ga skoluju ultra prosjecne ekipe, a u LP kako vidimo smjesni Lyon koji je sredina u francuskoj ligi, a ne bi ni prosao u LP da je dobio iole jacu grupu...
On ne zna mane ove ekipe Juventusa, tacnije bas ih zna pokazati protivniku da ih on iskoristi... stvarno dugo dugo vremena gori trener, a jos pri tome i papcina primitivisticka, nije sjedio na klupi ovog kluba... jos veceras ga nogirati da ne upropasti sezonu...
Po Serii A ga skoluju ultra prosjecne ekipe, a u LP kako vidimo smjesni Lyon koji je sredina u francuskoj ligi, a ne bi ni prosao u LP da je dobio iole jacu grupu...
On ne zna mane ove ekipe Juventusa, tacnije bas ih zna pokazati protivniku da ih on iskoristi... stvarno dugo dugo vremena gori trener, a jos pri tome i papcina primitivisticka, nije sjedio na klupi ovog kluba... jos veceras ga nogirati da ne upropasti sezonu...
- forza_juve
- Kontakt:
Jarnotrulli
Mojne mi Pogbu dirati, covjek ima znanja..
A okrecemo ovo u drugom, bez brige
Mojne mi Pogbu dirati, covjek ima znanja..
A okrecemo ovo u drugom, bez brige
- IlCapitano
- Kontakt:
Simpaticno kako redovni finalista lige prvaka postade prosjecna ekipa, u kratkom vremenskom periodu otkako su glavnu rijec poceli voditi Nedved i Paratici.
Umjesto otkaza Allegriju i Marotti, trebao ih je druggdje usmjeriti. Al hajd, sve cesce ponavlja kako Allegri nije bio njegoba odluka, vec managementa, pa postoji nada da se tezi ka otkazima ovih trenutnih lidera i seljacine na klupi.
Umjesto otkaza Allegriju i Marotti, trebao ih je druggdje usmjeriti. Al hajd, sve cesce ponavlja kako Allegri nije bio njegoba odluka, vec managementa, pa postoji nada da se tezi ka otkazima ovih trenutnih lidera i seljacine na klupi.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.