FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 25 nov 2010, 23:23

moustapha je napisao/la:
CoDe je napisao/la:Treba zabraniti drugim navijacima pisanju po forumu teme kluba s kojom nemaju veze !

Zasto?
CoDE care, ima toliko zasebnih foruma o pojedinim ekipama, ali ovaj naš nije takav, tako da ti ta molba baš ne stoji. Ako želiš daću ti par linkova gdje te neće niko uznemiravati. Naravno, osim Bayernovih navijača. :D

Klare, obatrojica treniraju, s tim da K'ten ima najveće šanse da pipne balun u subotu.

Desilo se ono što su mnogi očekivali. Naime, naš vrli Galonja je oduševljen Kraftom, tako da sad uopšte ne pomišlja na novog golmana (čitaj Neuera). :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 25 nov 2010, 23:58

schweinsteiger je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:I hebo vise ovu pricu oko dugova, kredita itd. Ako nije tacno ovo sto pricvam, recite mi onda kako zidovi bankari drze cijeli svijet,otkud im pare tolike i uticaj heh.

jesi ti znao da je bayern osnovan od strane zidova :P ? eto ako nisi, sam si potvrdio (nešto :) :mrgreen: )

Bayern nisu osnovali jevreji druze ;)
Drugo je to sto se nakon njegovog osnivanja desilo nekoliko promjena,pa je par jevreja bilo u upravi kad je trebalo da pocne 2. svjetski ;)
a upravu si ... moja greška ...

"The advent of the Hitler regime put an abrupt end to Bayern's development. The president and the coach, both of whom were Jewish, left the country. Many others in the club were also purged. Bayern was taunted as the "Jew's club""

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 nov 2010, 00:16

osnivač bayerna je inače franz adolf louis john koji je bio predsjednik bayerna od 1900-1903 a inace je umro u berlinu....inace jedno vrijeme je bio i počasni predsjednik kluba (dvadesete godine proslog stoljeca al nije imao dalji kontakt s klubom), a et zanimljivo da je drugi predsjednik po redu, znaci nasljednik johna bio holandjanin hesselink

a naš štovani gospodin van gaal je dobio neku vrstu ultimatuma, u zadnje cetiri utakmice polusezone mora osvojit 10 bodova
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 nov 2010, 00:23

effe_sa je napisao/la: a naš štovani gospodin van gaal je dobio neku vrstu ultimatuma, u zadnje cetiri utakmice polusezone mora osvojit 10 bodova
Đe smije ispustiti bod(ove)? Protiv Schalke-a? :?
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 nov 2010, 00:28

geronimo je napisao/la:
effe_sa je napisao/la: a naš štovani gospodin van gaal je dobio neku vrstu ultimatuma, u zadnje cetiri utakmice polusezone mora osvojit 10 bodova
Đe smije ispustiti bod(ove)? Protiv Schalke-a? :?
pa vjerovatno protiv schalkea....ne vodi se za sad bas kao klasicni ultimatum, ali mu je ovo malo nabacio kroz pricu rummenige nakon utakmice protiv rome kada je bio zajednicki klubski sastanak(tradicionalni nakon utakmica uz veceru uprava, struka, igraci)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 nov 2010, 00:42

Ma sumnjam da ce ista biti od ovoga. Uostalom ne bi mu produzili ugovor da su imali na umu da mu postavljaju odredjene ultimatume. Zasto onda nisu sacekali polusezonu, jer su trebali znati da ce se nesto ovako desiti ili mozda nisu htjeli da znaju? Bilo kako bilo, tesko da ce mu uruciti otkaz.

A pazi ovo! 8-)
slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 nov 2010, 00:53

@omer: pa mislim da niko nije očekivao ovako loš razvoj situacije...van gaal lagano ispucava svoje bonuse...ja bi mu dao obavezu jos da osvoji 12 bodova, jer nema nam druge zaostatak prevelik....ekipa na gostovanjima tako loše izgleda....samo neki primjeri: bod gladbach, bod hsv, bod leverkusen, a da ne govorimo o katastrofalnim izdanjima u kaiserslauternu i dortmundu...jasna je stvar ak ne bude van gaal ostvario rezultate onda odlazi....al po mom licnom misljenju vise cu mu presudjivat utakmica protiv stuttgarta u kupu ako tu ispadne gotov je....prije moze dobit otkaz ak bas rezultati budu losi i ako izgubi neku od ovih utakmica u ligi
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 nov 2010, 01:20

effe_sa je napisao/la:@omer: pa mislim da niko nije očekivao ovako loš razvoj situacije...van gaal lagano ispucava svoje bonuse...ja bi mu dao obavezu jos da osvoji 12 bodova, jer nema nam druge zaostatak prevelik....ekipa na gostovanjima tako loše izgleda....samo neki primjeri: bod gladbach, bod hsv, bod leverkusen, a da ne govorimo o katastrofalnim izdanjima u kaiserslauternu i dortmundu...jasna je stvar ak ne bude van gaal ostvario rezultate onda odlazi....al po mom licnom misljenju vise cu mu presudjivat utakmica protiv stuttgarta u kupu ako tu ispadne gotov je....prije moze dobit otkaz ak bas rezultati budu losi i ako izgubi neku od ovih utakmica u ligi
Oni pokusavaju napraviti posljednji trzaj u ligi, jer je evidentno da je zaostatak preveliki i da se na sve nacine pokusava doci na sto manju razliku, pa i kojekakvim prijetnjama...
Slazem se s tobom u vezi Stuttgarta i ja sam poprilicno uvjeren da mu je to mozda i posljednja prilika, jer Bayern ce se najvise bazirati na ovaj kup, da se barem dodje do nekog trofeja.
Protiv Svaba su uvijek izlazili na kraj i ostvarivali dobre rezultate, pa ocekujem da ce isto to napraviti i kupu, dok u ligi ne znam sta da ocekujem, jer jedno strasno gostovanje kod Schalkea ne daje ogromnu nadu, pogotovo ako se zna da su ovi usli u jedan odlican ritam.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 26 nov 2010, 10:40

dakle, navijamo za stutgart :twisted:
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 nov 2010, 16:55

Po nekim najavama dolazi do rokada u ekipi, prvenstveno u odbrani. Dvojica kosalja će haman napraviti stanku, dok na mjesto IV-a dolazi Tymo i Breno.
Bayo je u posljednjih 28 utakmica (heim) izgubio samo jednom protiv Eintrachta. To se desilo kada je momčad sa Main-a bila pod dirigentskom palicom Felixa-sretnog.

Je l' nismo dugo lijepili sličice :? evo jedne, malo neobične. mali mu ili šipac je najopasniji. :lol:

slika
Vom Jäger zum Gejagten

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 26 nov 2010, 17:09

jaro vidi tačno je da barca ima fenomenalnu akademiju respect ali je ima i bajern bastian.š ,holger.b,tomas .m,.vidi jaro vezano za igraće pa čovječe i u bajernu su igralli gromade svjestkog fudbala gerd miler,sep majer,kajzer,lotar mateus , basler itd... veliki igrač za mene itd...to sto vio tako djelujete OK al vidi i bajern je među 4 tima koji imajmu naviše navijača u evropi i svjetu i ako gledaš ovako bajern nema dugova bajern kao lkub polsuje bez problema ako pogledaš 1. Manchester United, Engleska, vrijednost tima: $1,453 miliona;
2. Real Madrid, Španija, vrijednost tima: $1,036 miliona;
3. Arsenal London, Engleska, vrijednost tima: $915 miliona;
4. Bayern Munich, Njemačka, vrijednost tima: $838 miliona;
5. AC Milan, Italija, vrijednost tima: $824 miliona;
6. Juventus, Italija, vrijednost tima: $567 miliona;
7. Internazionale Milan, Italija, vrijednost tima: $555 miliona;
8. Chelsea London, Engleska, vrijednost tima: $537 miliona;
9. Barcelona, Španija, vrijednost tima: $535 miliona;
10. Shalke 04, Njemačka, vrijednost tima: $471 miliona;
ova ljestivica pokazuje da vi i tako baš dobro i ne poslujete ma kolko god imali naviača širom svijeta .bajern polsuje pozitivnio bez probelam a ima velike igrače.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 26 nov 2010, 17:35

i da nemate toliko skupe i kvalitet.igrače

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 26 nov 2010, 17:56

@GAL,

Vrijednost tima nije isto sto i vrijednost kluba. Osim toga to su sve pretpostavke, a znamo svi da je pretpostavka majka svih zajeba. Sve te cifre ne oslikavaju nuzno realno stanje na trzistu, zelenom terenu. Moj prijateljski savjet ti je da se ne zamaras tim ciframa. Tesko da ima iko na ovom forumu kompetencije da govori o tim stvarima. S toga je bolje ostaviti temu na onom sportskom nivou.
#divovi

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 26 nov 2010, 18:35

Inače Super-Mariu je Eintracht "lieblingsgegner" i u posljednjih 7 utakmica protiv "Orlova" je zabio 5 golova.Nastavio se ovaj njegov lijepi niz i sutra.
Zadnja izmjena: roy_makaay, dana/u 26 nov 2010, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 nov 2010, 18:40

moustapha: upravu si za ovo.....samo jucer sam ja iznio neke cinjenice o dugovima klubova i sve je otislo onda u raspravu o finansijama, ekonomiji.....skoro da se pocelo vise pricat o ekonomiji nego fudbalu.....da klubovi o kojima sam govorio imaju dugova imaju, da ih bayern nema, isto istina...al ne znaci da ako smo dugove spominjali da neko zeli da propadnu city, barca, real ili bilo ko drugi....jer velike klubove treba fudbal, ne bi nam zanimljivo bilo inace....i ponekad reagujem na neka potcjenjivanja bayernovih igraca....na takve komentare reagujem, a nekad ne reagujem ak vidim da je to samo prica provokatora :D :Dnajgora je stvar kad prica ode daleko ili u ekonomiju, nekad zna u politku, u ovu il onu oblast.....onda je ludilo....al ipak su sve ove diskusije jako zanimljive....i nema žešće borbe nigdje neg kod nas ovde na podforumu f.c.bayern :D :D :D :D :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 26 nov 2010, 18:54

geronimo je napisao/la:Bayo je u posljednjih 28 utakmica (heim) izgubio samo jednom protiv Eintrachta. To se desilo kada je momčad sa Main-a bila pod dirigentskom palicom Felixa-sretnog.
Jan Age Fjortoft lobovao Kahna za pobjedu 2-1. :lol: Kak' sam tad grohno na kladari. :twisted: Težak udarac na samom početku kladioničarske karijere. :x

P.S. Glavonja je odlično iskarikiran. :lol: :lol: :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 26 nov 2010, 21:15

“Ich hoffe es, aber ich denke nicht, dass es geht“, sagte der Niederländer am Freitag. Der 21 Jahre alte Badstuber fällt seit Ende Oktober mit einer Schambeinentzündung aus. Bei dieser Verletzung könne man “keine Prognose“ abgeben, sagte van Gaal. Der Ausfall von Badstuber in der Innenverteidigung wiege schwer: “Er hat eine sehr gute Entwicklung gemacht. Wir brauchen ihn.“

O matere ti!! Izgleda da Badstubera neće biti više u ovom djelu sezoni. Ta nekakva ozlijeda je navodno zajebana i nikad ne znaš kad bi se igrač mogao oporaviti no LvG nevjeruje da će to biti do zimske stanke. Prepušteni smo na milost i nemilost..Da bar do kraja no matter what igraju Micho i Breno!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 nov 2010, 21:32

:mrgreen:
NA KONFERENCIJI za novinare u petak trener minhenskog Bayerna, Nizozemac Louis van Gaal, je izrazio iznimno zadovoljstvo svime što je Bayern napravio u dosadašnjem dijelu sezone.

Pritom nije naglašavao lošim trenutačno osmo mjesto njegove momčadi na ljestvici Bundeslige, te čak 14 bodova manje od vodeće dortmundske Borussije.

"U usporedbi s prošlom sezonom mislim da je Bayern ove igrao bolje, ja sam savršeno zadovoljan"; rekao je Van Gaal i dodao:

"Borussija trenutačno igra najbolje, ali mislim da su apsolutno dohvatljivi. Meni je prioritet odsad, pa nadalje, kako ih uhvatiti na prvom mjestu ljestvice."

Van Gaal je dodao i sljedeće:

"Mislim da su naši rezultati sjajni s obzirom kakvu smo borbu vodili i još uvijek vodimo s ozlijeđenim igračima. Osvojili smo njemački Superkup, dobro stojimo u DFB Pokalu, prvi smo u našoj skupini Lige prvaka, a situacija u Bundesligi će se promijeniti. Ja vam to obećavam", završio je Nizozemac.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 nov 2010, 21:33

Bundesliga III

Werder (A) 2 : 0 Bayern M (A)

28' Thy
29' Testroet

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 nov 2010, 02:25

rummenige danas odjednom tvrdi kako nisu postavili nikakav ultimatum van gaalu i da ce on ostati trener i ako ne osvoji 10 bodova u zadnja 4 kola......e sad ne znam bas koliko im vjerovat :D :D :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []