Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2019/2020
Allah ti se smilovaH kad si takav dobrodusanBoixosNois1899 je napisao/la: ↑26 feb 2020, 23:04Ne igram ja. Ali sa vremena na vrijeme postavim prognoze ovdje da se opari ko hoće.![]()

Iz rukava, ON svakoga dana izvuce nekog keca...
Čist faul na Ramosu kod gola, ali ako već nije svirao faul trebao je simuliranje Jesusa.
City odlična ekipa, zaslužili su pobijediti bezobzira na loše suđenje.
City odlična ekipa, zaslužili su pobijediti bezobzira na loše suđenje.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Madridisti okreću priču na sudije da bi sakrili činjenicu da su gola qurčina od ekipe.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Da je Real ovakav dao druga bi se ploca vrćela,al nema veze,jasno da je ovaj tim Reala daleko od klempe,a puno je razloga za to.HZ_ilidzaa je napisao/la: ↑26 feb 2020, 23:03Po meni faul nad Ramosom jedan od razloga zašto je uveden VAR.
Iako je intezitet slab , u skoku i najmanji kontakt znači puno. Nemaju ispružene ruke šta raditi na leđima igrača.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
OTAMENDIJA KAD VIDIŠ U SASTAVU ZNAŠ DA JEDAN GOL IDE NA NJEGOV RAČUN, A OVAJ DRUGI.... ARAP... NE MOŽEŠ TAKVIMA POMOĆI... A REAL JE PRDNO U ŠIŠU, U MANČESTERU PRIMAJU 3 MINIMALNO.Barbarossa je napisao/la: ↑26 feb 2020, 23:01kakva šteta bi bila da ne polomi obe noge do revanša , ybo majku svoju šibicarsku pa koga dovede u City, promaši 1 na 1 , odmah kazni Isco, u zadnjoj minuti otac asistiranja mu sam na desnoj strani GOTOVO yebeno riješena situacija, hodajući **** pokušava nešto ni sam ne zna, gori je od ozila u njegovim najgorim danima
nije još ništa riješeno , prevelik je RM klub , a previše qurčina igra u Cityu, Otamendi i Mahrez. ...
NE MOGU VJEROVAT DA IMA LJUDI KOJI GLEDAJU UTAKMICU, USPORENI SNIMAK I OPET KAŽU FAUL NAD ramosom, kod očnog ili na psihijatriju pod hitno.
Zadnja izmjena: qaa18, dana/u 26 feb 2020, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
CPOJ
Nemojte da vas poraz od Citya skrene sa činjenice da trenutno ništa ne funkcioniše baš najbolje u Realu.
realno dvije ocajne ekipe,ko god da prodje nema sanse za klempu.....KDB i Sterling igraci ostalo su panjevi i statisti koje mozes naci i u Grckom prvenstvu....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ma kakav faul hahaha intenzitet 0, Ramos vidio da je lose procijenio loptu i baci se onda
Realovci navikli na svoja pravila, kako je uveden ofsajd oni zakinuti svako malo.
Realovci navikli na svoja pravila, kako je uveden ofsajd oni zakinuti svako malo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Toliko mi je Real nabio trauma sa suđenjem, kad neko svira penal protiv njih ne mogu vjerovati sve dok ovi drugi ne zabiju i krenu sa centra. Kad je dosudio Carvajalu, kontam ništa ovo, sad će poništiti.
-
- Kontakt:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Barbarossa
- Kontakt:
Bože kakva katastrofičnostqaa18 je napisao/la: ↑26 feb 2020, 23:08OTAMENDIJA KAD VIDIŠ U SASTAVU ZNAŠ DA JEDAN GOL IDE NA NJEGOV RAČUN, A OVAJ DRUGI.... ARAP... NE MOŽEŠ TAKVIMA POMOĆI... A REAL JE PRDNO U ŠIŠU, U MANČESTERU PRIMAJU 3 MINIMALNO.Barbarossa je napisao/la: ↑26 feb 2020, 23:01kakva šteta bi bila da ne polomi obe noge do revanša , ybo majku svoju šibicarsku pa koga dovede u City, promaši 1 na 1 , odmah kazni Isco, u zadnjoj minuti otac asistiranja mu sam na desnoj strani GOTOVO yebeno riješena situacija, hodajući **** pokušava nešto ni sam ne zna, gori je od ozila u njegovim najgorim danima
nije još ništa riješeno , prevelik je RM klub , a previše qurčina igra u Cityu, Otamendi i Mahrez. ...
kad se sjetim da je Mahrez plaćen koliko miliona više od Salaha? ospem se
Haaland plaćen 20 mil gazi i donosi dobre odluke
ovaj je negdje nagazio dobro , pun šejtana
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

Al' ne možeš za ono reći da je faul. Pogledaj još jednom intenzitet i pad Ramosa NAZAD. Nema odluke na koju vi ne kmečite više.
Drugo je ovo što Epi govori da ni faul Ramosa nije bio mnogo jačeg intenziteta. Tu se slažem. Nikad ono ne bih svirao, pogotovo što je jedva čekao kontakt da padne.
Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 26 feb 2020, 23:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Precijenio je @Justin Reala kad im je rekao da su nivo Leicestera(inače 3. ekipe EPL-a). Oni su više nivo Uniteda.
Je li i dalje misliš da je Real kvalitetniji.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Zašto Pep ne proba na stoperu onog mladog španca Garciju ili kako vec ?
Da je ne znam ti kakav, ne može biti gori od Otamedija. Taj međed je uvijek spreman napraviti neku glupost i častiti protivnika golom.
Da je ne znam ti kakav, ne može biti gori od Otamedija. Taj međed je uvijek spreman napraviti neku glupost i častiti protivnika golom.
City je odlična ekipa, ovo je najbolja utakmica Madrida u posljednje dvije sezone ako izuzmemo teroristu Carvajala.
Ako narkoman bude razuman sa sastavom kao večeras, mogu do titule.
Ako narkoman bude razuman sa sastavom kao večeras, mogu do titule.
Remember, remember the 5th of November.
Nije se fino bacio Ramo. Čovjek ga s leđa gurno, a ovaj se baca na leđa. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ma danas je zakazala sredina Reala, Modric previse grijesio, Kazemiro kao da je neki tinejdzer, neke pete bjg pokusava a realno on je sa loptom na VI, onda Isco trom, spor ali eto on je postigao taj pogodak, jedino Valverde je ginuo na sredini, kako mi je taj momak gotivan. Benzema, napadac koji ustvari nije napadac, i onda Karvahal, jao koliko ja njega ne podnosim, zaista jedva cekam da se Hakimi vrati sa posudbe i da ovog misa zakuje za klupu... Ne znam zasto Kros nije igrao, i Modric treba sa bude joker sa klupe, neko ko ce uci oko 70 minute, ne moze on vise ovaj tempo da izdrzi..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.