Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ekrema ismijavaju,al njega boli briga,covjek uzima lovu 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ekrem vs Vendi je prva tema farme sigurno. 
BujrumDevil je napisao/la:A ne zoves starog druga.dubrava je napisao/la:Vidiš, dobro si me podsjetio, baš bi mogao otićiharry_90 je napisao/la:Hocel ko od vas na sajam erotike u Zagrebu![]()
![]()
Dobro,dobro.
a ako što uhvatimo, još bolje
a možda tebe muški zanimaju, počeli ste i vi biti moderni
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Pa jesu tema, ali u negativnom smislu.... Covece ona zena se bruga pred nekoliko miliona gledalaca, zena ima muza i dete kod kuce a dozvoljava ekremu da je hvata kako bi prikupila glasace
Al zato zivi u intelektualnom mrakuharry_90 je napisao/la:Ekrema ismijavaju,al njega boli briga,covjek uzima lovu
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
- sarajlija89
- Kontakt:
@ OTNYS_YNWA
gledos sam hahah..ne gledam cesto al eto ponekad i uhvatim...hahhaha..joj sutite...moram vise ono gledat,sad kad se sjetim nekih scena...naravno,ekrem u prvom planu
Joj ekrema hahahah
@vela
to je to...ma nije on bas dobar s glavom nazalost al bar je zdrav jbg...tako da se mozemo malo smijat

gledos sam hahah..ne gledam cesto al eto ponekad i uhvatim...hahhaha..joj sutite...moram vise ono gledat,sad kad se sjetim nekih scena...naravno,ekrem u prvom planu
Joj ekrema hahahah
@vela
to je to...ma nije on bas dobar s glavom nazalost al bar je zdrav jbg...tako da se mozemo malo smijat
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Meni se iskreno place kada vidim onog ekrema...........
- King Kenny
- Kontakt:
Znas kako ide onaj jedan glupi vic "Ide medo sumom i ispod njega susti lisce a medu boli uho sto ispod njega susti lisce"...isto tako i za ovu...haman da joj je moral na niskom pragu osjetljivosti...jadna njena porodica---ipak,pare pokrecu svijet,je vjerovatno njen motoalfarouqaminu je napisao/la:Pa jesu tema, ali u negativnom smislu.... Covece ona zena se bruga pred nekoliko miliona gledalaca, zena ima muza i dete kod kuce a dozvoljava ekremu da je hvata kako bi prikupila glasace
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Hoće žena da se dočepa Njujorka, ne može to svako. 
- alfarouqaminu
- Kontakt:
kenny upravu si za njenu porodicu,sta ce reci njenom detetu u skoli ona to ne razmislja........Haos......
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma bgm ga ja razumijem...dobra je ona vendi...stara ravaku
al ne bi se dvoumio zivota mi

A i ona je "s njim" samo da bi dobila glasove i publicitet...
Kaze Ekrem:" Cetri mi sina,nece niko u finale ko se sa mnom ne druzi" hahahah
A i ona je "s njim" samo da bi dobila glasove i publicitet...
Kaze Ekrem:" Cetri mi sina,nece niko u finale ko se sa mnom ne druzi" hahahah
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Ekrem je mnogo sebican lik, vidi se da mu je dupe zinulo za tih 100000 evra....
Bice dobro ako udje Ekremova zena,tad ce biti pravi dernek 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Meni baš ne izgleda tako, naprotiv. Nekako mi se čini baš dražestan, to što mu fali pokoja vijuga - nije on kriv. Do genetike je.alfarouqaminu je napisao/la:Ekrem je mnogo sebican lik, vidi se da mu je dupe zinulo za tih 100000 evra....
[youtube][/youtube]
- King Kenny
- Kontakt:
Nece se znati ko koga.............................harry_90 je napisao/la:Bice dobro ako udje Ekremova zena,tad ce biti pravi dernek
ispod oka gleda
YNWA!
YNWA!
- sarajlija89
- Kontakt:
Otkud to brate...pa frajer nije svjestan da se snima,toliko o njegovoj taktici i sl...daleko od toga da je promisljen i proracunat u svojim postupcima a ne nesto vise...cak sta vise,mislim da je nekim svojim nepromisljenim postupcima,mozda smanjio broj glasova..mislim na ovo sa vendi..pa i sam Marjan mu je rekao da je nekim potezima sebi naskodio...toliko o njegovoj smisljenosti i proracunimaalfarouqaminu je napisao/la:Ekrem je mnogo sebican lik, vidi se da mu je dupe zinulo za tih 100000 evra....
Opet kazem,nije on dobar skroz...zivota mi...nesvjestan je toliko stvari,pa je kao i takav neiskvaren...tako da nezz na osnovu cega si to zakljucio...
Ekrem je dobar covjek,nije pokvaren,a sto mu fali koji kliker u glavi,jbg sta ces 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Upravo.harry_90 je napisao/la:Ekrem je dobar covjek,nije pokvaren,a sto mu fali koji kliker u glavi,jbg sta ces
Što se tiče njegovih pjevačkih sposobnosti, bolji je od pola talenata na hayatu.
- King Kenny
- Kontakt:
Pa dobro da ekro ima pametnih ima..."Oj Njujorku ubila te tama sto dozvoli zena da vam vlada izgubise djecu to imanje oj Njujorkuuuuuuuuuuu ti veliki graaadeee" 
YNWA!
YNWA!
[youtube][/youtube]OTNYS_YNWA je napisao/la:Upravo.harry_90 je napisao/la:Ekrem je dobar covjek,nije pokvaren,a sto mu fali koji kliker u glavi,jbg sta ces![]()
Što se tiče njegovih pjevačkih sposobnosti, bolji je od pola talenata na hayatu.
Nema sanse da ga neko imitira,covjek kao da ima trzalicu u glasu
evo za mog imenjaka @sarajlija89
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, napoleon72 i 8 gostiju.