Kae 2 3 igrača CItya imaju mjesta u Realu

Bale Vinici i ostali kad ih sastavis nisu bolji od Sterlinga jbt
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Da je ranije uveden Barca bi ostala na onoj jednoj tituli , a bome i Real bi "slično" prošao...
To mi je najvise smetalo. Pojedinacno i ekipno City puno jaci.
htio sam dopisati da imamo i mi jednog arapa, al hajd reko nije liverpul aktuelan.Barbarossa je napisao/la: ↑26 feb 2020, 23:10Bože kakva katastrofičnostqaa18 je napisao/la: ↑26 feb 2020, 23:08OTAMENDIJA KAD VIDIŠ U SASTAVU ZNAŠ DA JEDAN GOL IDE NA NJEGOV RAČUN, A OVAJ DRUGI.... ARAP... NE MOŽEŠ TAKVIMA POMOĆI... A REAL JE PRDNO U ŠIŠU, U MANČESTERU PRIMAJU 3 MINIMALNO.Barbarossa je napisao/la: ↑26 feb 2020, 23:01kakva šteta bi bila da ne polomi obe noge do revanša , ybo majku svoju šibicarsku pa koga dovede u City, promaši 1 na 1 , odmah kazni Isco, u zadnjoj minuti otac asistiranja mu sam na desnoj strani GOTOVO yebeno riješena situacija, hodajući **** pokušava nešto ni sam ne zna, gori je od ozila u njegovim najgorim danima
nije još ništa riješeno , prevelik je RM klub , a previše qurčina igra u Cityu, Otamendi i Mahrez. ...
kad se sjetim da je Mahrez plaćen koliko miliona više od Salaha? ospem se
Haaland plaćen 20 mil gazi i donosi dobre odluke
ovaj je negdje nagazio dobro , pun šejtana
Nadoći ćes i ti sto se tiče Kevina, laganica, čuj nista bolji od Gungodana i RodrijaJoeBleck je napisao/la: ↑26 feb 2020, 23:12Previse se hvali DeBruyne a premalo ostatak tima.Key men je Sterling svakako.Cim je usao poceo je drobiti lijevu stranu i stvarati prostor.Sila fudbaler.Svaka cast Pepu , izbrusio ga je maximalno.
Rodri i Gundogan nista ne zaostaju za Belgijancem,imaju razlicitu ulogu na terenu pa svu slavu pokupi Belgijanac jer je decision maker i igrac kojem ova dvojica stvore prostor.Ne umanjujem naravno superklas DeBruynea nego dodajem da su to veceras bile i druge kolege sa sredine.
Sto se tice sudijakih odluka , smatram da je sudac napravio u svakom slucaju gresku.
Posto je pokazao crveni Ramosu gdje je 98% bilo simuliranje Brazilca , onda je prvi go Citya neregularan.Kontak Jesusa i Ramosa u tom slucaju je bio veci za 10% od onog crvenog kartona.Da se drzao kriterija , dao bi Jesusu zuti za simuliranje.
Bilo kako bilo,Real jako lose.Zidane bez dame.
Nisu još ispali.
Upalise se i Realovci i Juventusovci kad im rekoh istinu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.