Juventusu bi bukvalno s ovim karakteristikama legao kao budali šamar. Znači jedini napadač u Evropi trenutno kojeg vidim u Juventusu kojem svakako treba baš taj profil. A i nije samo da je to moje viđenje, šuška se već o tome.Mokes je napisao/la: ↑26 feb 2020, 23:16Jesus ima takav problem, da igra u ekipi u kojoj se njegove mane ističu (realizacija), dok vrline poput sjajne timske igre i zalaganja se ne primijete. Po meni bi se on odlično uklopio kad bi u napadu s njim igrali Griezmann i Mbappe.
Tako da će Jesus uvijek biti pljuvan zbog realizacije, bez obzira na sve ostalo što uradi.
Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2019/2020
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Nece protiv lopova iz Madrida, ali ispadaju kasnije svakako

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Donesu im sudije 3 Lige prvaka zaredom i opet bagri nije dovoljno.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nego sto ce ti Messi na avataru?Barbarossa je napisao/la: ↑26 feb 2020, 22:51yebo majku u p i č ku alžirsku pa da ga nije bilo mogli su 5 golova dat večeras
ispast će zbog njega u revanšu

27.10.2020
došo dan kad se moram složiti s loerey za svaku napisanu riječ.leorey je napisao/la: ↑26 feb 2020, 23:22Kako je Pep sarmerski oprezno odigrao tekmu a i takav im mogao 3 komada uvalit hladno. Trebalo je bit brat bratu 2 razlike. Ne bi Rejal dao gol do Bajrama da ovi nisu 5 gresaka napravili u tom napadu.
Pep uzmi taj uhati trofej i haj nazad u katalonsko jato da pokorimo svijet opet
CPOJ
Vidis da je lik izabrao jos 2 sezone u Manchesteru bez LP nego povratak u Barcelonu

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Me bih da budem prost ali brt ti bas lesis losu robu.Ne treba pretjerivati.Wandelanoite je napisao/la: ↑26 feb 2020, 23:21Real Madrid kao i kroz historiju bez sudija su nivo Seville i smijesan klub, da im sudije nisu donijele one 3 LP, taj klub bi bankrotirao danas i bio dio najruznije fudbalske proslosti.
PSG 18%
LIVERPOOL 19%
LEIPZIG 1%
VALENCIA 1%
BARCELONA 15%
BAYERN 15%
JUVENTUS 14%
MAN CITY 17%
LIVERPOOL 19%
LEIPZIG 1%
VALENCIA 1%
BARCELONA 15%
BAYERN 15%
JUVENTUS 14%
MAN CITY 17%
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Ne dajem ja prognoze od prosle sezone, ne moras se brinuti

27.10.2020
Real nema desnog krila ove sezone. Najblizi tome je Rodrygo kojem je ovo rookie sezona u Europi. Fede je par utakmica fakticki pokrivao to desno krilo al ne moze ni to vjecno trajat. Kroos je morao uci umjesto Luke u 60oj minuti.sljivo je napisao/la: ↑26 feb 2020, 23:24Real je igrao dok je imao snage. Modrić je umro u 60 toj, onaj mali prije. Desna Realova strana nije postojala, samo koji ubačaj. Premalo je to. I ovaj gol je bio plod greške. Varane je odigrao dobro, i ne znam ko još, da, još Nutela. Benz nije primio dvije lopte. Isco ništa. Sva taktika Reala u napadu je bila da se igra na Vinija ili kasnije Bejla koji će iz neke kontre i tranzicije da naprave nešto. Realu za iduću godinu treba neko na lijevom beku, neko umjesto Marcela ili već koga, neko umjesto Modrića i prodati Bejla. Malo razjebati staro društvo.
Ne dajes, ti si uspješan jinxer vec trecu sezonu zaredom
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nakon 1:0 u Madridu, Liverpool ne moze nikako imati toliki procenat, kao ni PSG.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 26 feb 2020, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
- Barbarossa
- Kontakt:
Sane desno da igra , ne moze mu niko na metar u svijetu, mogao bi Robben svojevremeno , kakav ulaz ima unutra i šutinu ,haus. U Schalku je tu drobio i par minuta u Cityu
Al mislim od one utakmice kad su dobili Liverpool 2 1 prosle sezone nisu on i Sterling vise ni jednom igrali zajedno... ocekujem u revansu Sterling Jesus i Bernardo umjesto ove alzirske spodobe
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
-
- Kontakt:
Ne bi me cudilo da Juventus ispadne od sedme ekipe francuskog prvenstva. Najgluplji potez je dovođenje Ronalda, pa taj covjek moze napraviti razliku samo kada ima suđenje 80-20, kada se pustaju golovi iz ofsajda po metar, dva, kada se sude smijesni penali, a na drugoj strani sudije ostaju nijeme. Uz Ronalda moras pocastit i sudijsku organizaciju, dolaskom VARa to malo teze ide i ne cude katastrofalne igre. Zasluzili su da ispadnu samo zato sto su dovođenjem kopitara razyebali bar kakvu takvu ekipu.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Ma tanak je ovaj real skroz, dugo losiju ekipu nisu imali. Njima treba bas remont kakav vinicius vaskez phicke materine to su igrači za Valencije
-
- Kontakt:
qaa18 je napisao/la: ↑26 feb 2020, 23:27došo dan kad se moram složiti s loerey za svaku napisanu riječ.leorey je napisao/la: ↑26 feb 2020, 23:22Kako je Pep sarmerski oprezno odigrao tekmu a i takav im mogao 3 komada uvalit hladno. Trebalo je bit brat bratu 2 razlike. Ne bi Rejal dao gol do Bajrama da ovi nisu 5 gresaka napravili u tom napadu.
Pep uzmi taj uhati trofej i haj nazad u katalonsko jato da pokorimo svijet opet
Vratio bi se Pep , ali sad je VAR tu , nema više sudijske pomoći, Barca i Real što su osvajali osvajali su , ljepota prava konačno da ne gledamo špansko/katalonske padavičare ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Sjecas li se Fergijevih rucica hehehe
Cim dodje nova uprava eto njega 2021 hihi
Pokazalo se kako ostrajeli vezni red ne prolazi vise ni u Barceloni ni u Rejalu. Do 60 minute se moglo i nekako. Crk'o Modric i dovidjenja.
Vidi ovog vesta kaze 18 % PSG hahahaha pa prije ce Radnik iz Vakufa uzet nego oni
27.10.2020
sta real ima ove sezone,ali konkretno ? da kazes da je taj segment vrhunski ?Epidaurus je napisao/la: ↑26 feb 2020, 23:28Real nema desnog krila ove sezone. Najblizi tome je Rodrygo kojem je ovo rookie sezona u Europi. Fede je par utakmica fakticki pokrivao to desno krilo al ne moze ni to vjecno trajat. Kroos je morao uci umjesto Luke u 60oj minuti.sljivo je napisao/la: ↑26 feb 2020, 23:24Real je igrao dok je imao snage. Modrić je umro u 60 toj, onaj mali prije. Desna Realova strana nije postojala, samo koji ubačaj. Premalo je to. I ovaj gol je bio plod greške. Varane je odigrao dobro, i ne znam ko još, da, još Nutela. Benz nije primio dvije lopte. Isco ništa. Sva taktika Reala u napadu je bila da se igra na Vinija ili kasnije Bejla koji će iz neke kontre i tranzicije da naprave nešto. Realu za iduću godinu treba neko na lijevom beku, neko umjesto Marcela ili već koga, neko umjesto Modrića i prodati Bejla. Malo razjebati staro društvo.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Dobro si to napisao. Varane je bio najbolji igrač, pogotovo što je morao igrati i za debila Carvajala. Nutella solidan, ništa posebno.sljivo je napisao/la: ↑26 feb 2020, 23:24Real je igrao dok je imao snage. Modrić je umro u 60 toj, onaj mali prije. Desna Realova strana nije postojala, samo koji ubačaj. Premalo je to. I ovaj gol je bio plod greške. Varane je odigrao dobro, i ne znam ko još, da, još Nutela. Benz nije primio dvije lopte. Isco ništa. Sva taktika Reala u napadu je bila da se igra na Vinija ili kasnije Bejla koji će iz neke kontre i tranzicije da naprave nešto. Realu za iduću godinu treba neko na lijevom beku, neko umjesto Marcela ili već koga, neko umjesto Modrića i prodati Bejla. Malo razjebati staro društvo.
Od ostalih Modrić dok je mogao trčati, i Vinicius pred kojim je svijetla karijera dok još malo sazrije. Mada nije dobro kad je neizbrušeni devetnaestogodišnjak najveća prijetnja u napadu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Mozda se i vrati, ali tek kad odu i uprava i Messi.leorey je napisao/la: ↑26 feb 2020, 23:30Sjecas li se Fergijevih rucica hehehe
Cim dodje nova uprava eto njega 2021 hihi
Pokazalo se kako ostrajeli vezni red ne prolazi vise ni u Barceloni ni u Rejalu. Do 60 minute se moglo i nekako. Crk'o Modric i dovidjenja.
Vidi ovog vesta kaze 18 % PSG hahahaha pa prije ce Radnik iz Vakufa uzet nego oni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.