Poceo praviti 1000 dodavanja po utakmici
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Nama je glavni kriterij pri dovođenju Rabiota bio jer mu je istekao ugovor. Postoji razlog sto je on bio slobodan i sto bi za nekog ko bi nam sada valjao morali dati 70-80 miliona eura. Ovako dovodimo sta ima, a ne sto nam treba.BuffonGigi je napisao/la: ↑26 feb 2020, 23:31Ma nije ni Sami Khedira igrao puno prije dolaska ovamo, pa se vise nego isplatio u prve 2 sezone. Rabio je pakleno talentovan igrac, ali i igrac s odvratnim pristupom...to je razmazeno deriste od kog ce tesko bilo sta biti.
Zašto te iznenađuje ova izjava kada tu loptu koju on želi da ide brže treba poslati ona ameba Rabiot npr.?
1. jel moj rahmetli dedo stavio tu amebu u prvih 11 i objasnio joj kako da igraju ?
Ma ides na jednako bezidejnu ekipu...koja jos ima i luzerski DNA. Uvijek me Lyon vise brinuo nego oni.
sto se nas dvojica slazemo zadnje vrijemeBundesliga je napisao/la: ↑26 feb 2020, 23:52Juve se treba sto prije rjesiti Sarrija. Nema potrebe siliti nesto jer ocigledno je do trenera. Tako smo i mi trubili za Kovaca, a otkako je otisao Bayern se preporodio. Juveov stil igre je cvrstina i kontre, to je stil koji odgovara ovome timu. Pokusaj posjeda, mlakost u duelima, veliko rastojanje izmedju linija, stajanje daleko od protivnickih igraca su atipicni za Juventus.
1. Nije imenovao nikoga.Italia je napisao/la: ↑26 feb 2020, 23:481. jel moj rahmetli dedo stavio tu amebu u prvih 11 i objasnio joj kako da igraju ?
2. bitnije, kljucno, zna se sta Juventus predstavlja i kakav je to klub. Ako vratis film unazad sjetit ces se izjava trenera koji su govorili "ako ekipa pobjedi zasluzni su igraci, a kad izgubi kriv je trener". Takvu recenicu seljacki mentalitet nikad nece moci izgovoriti, vec je u moru ovih ocajnih rezultata ucestilo kritikovanje igraca.
Nije tacno. Samo Buffon, Dybala i Cuadrado. Ostali ispred busa puse sa Sarrijem, cekaju sofera da uzme nalog i raspravljaju o koroni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.