Hare,kad si vec kod Serifa...dajgle ovo..
[youtube][/youtube]
hahahaha
a inace..svaka cast za pjesmu
Moderator/ica: insider
Nisi cuo planetarni hit..ee razocarao si mealfarouqaminu je napisao/la:kako nije sebican, covek samo krade cigarete, i nikome ne daje kad mu neko potrazi, covek voli sve da uzme a nikome da da.... Po njegovim recima najzeljniji je da uzme tih 100000evra, stalno prica o favoritima.... zinulo mu dupe.... E evo stvarno ne razumem.... Po cemu je on VIP?????
cccc... al ti neznas za zaebancijualfarouqaminu je napisao/la:Planetarni hit Kuca poso, ti to zoves hitom........ Zalosno
Mjesečev put se pjesma zove.harry_90 je napisao/la:Ma ne gledam ni ja,jedino kad je dernek i kad udju u onu sobu,pa jedni druge ispitujuekrema kad pitaju,ne zna ni odgovorit,pocne trokirat
ma Vendi mi se ne svidja,nekako je se uzdigla,ko je to ko ona..mah nisi bezobrazan sto bi bio
jesil slusao ekremovu pjesmu sa purasevicem..uzjasi konja pa preplivaj mora
Meni je ona ( pjesma Mjesečev put ) najveći hit definitivno.sarajlija89 je napisao/la:Sta sluso...gledo spot![]()
![]()
Nije ko one dvije ranije..al ne sumnjam da ce Eki izbacit jos poneki hit
Ekrem se bori za ljubavOTNYS_YNWA je napisao/la:Mjesečev put se pjesma zove.harry_90 je napisao/la:Ma ne gledam ni ja,jedino kad je dernek i kad udju u onu sobu,pa jedni druge ispitujuekrema kad pitaju,ne zna ni odgovorit,pocne trokirat
ma Vendi mi se ne svidja,nekako je se uzdigla,ko je to ko ona..mah nisi bezobrazan sto bi bio
jesil slusao ekremovu pjesmu sa purasevicem..uzjasi konja pa preplivaj mora
Hit !
Najjači mu je stajling. haha
SPot je kriminalan...haj da mi sastavimo pjesmu i da mu posaljemo,sta znas mozda premasi poso kuca,po gledanosti na youtubesarajlija89 je napisao/la:Sta sluso...gledo spot![]()
![]()
Nije ko one dvije ranije..al ne sumnjam da ce Eki izbacit jos poneki hit