Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

JarnoTrulli

Re: Juventus FC

Post Postao/la JarnoTrulli » 27 feb 2020, 00:55

Ma idite onda tamo na automobile i pomoc oko rs-a, nemojte nam distukovanja i postovanja ovdje na temi.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JarnoTrulli

Post Postao/la JarnoTrulli » 27 feb 2020, 01:19

Imamo i petog veceras. Nema konekcije u FlixBusu, ali sofer je pravio pauzu u Kamenom dvorcu. Bilo je i negodovanja zasto se niie stalo kod Dallasa.

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 27 feb 2020, 02:41

Allegri je vrhunski trener za LP, kada su u pitanju dueli u dvije utakmice. Jos od Milana (sa T. Silvom, Ibrom, KPB) do nasih utakmica gdje je lagano rijesavao polufinala, ali je ta finalna bila problem. Cak i ona kradja protiv Bayerna kojeg smo ubili u Minhenu je boljela.

Koliko Sarri moze u revans duelima, kakvo iskustvo u LP ima, ne znam. Mozda je ovih zadnjih 30 minuta protiv Lyona pokazalo da se mogu postaviti kad treba, mozda je to opet samo protiv Lyona.

Sad neka pokaze pravu snagu u revansu, a ne kao Conte koji samo zna motivisati ekipu, a rijetko sta okrenuti, pritisnuti protivnika ili u LP nadmudriti nekoga.

Uostalom, mozda bi i kiks doveo do pozicije da se gleda ka Guardioli ili Kloppu.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 27 feb 2020, 07:11

Igramo slabo i nikako, tih zadnjih 20 minuta je samo dokaz da apsolutno ne znamo sta hocemo od utakmice, hej play off ls a ti setas po terenu i razgledas dobrih 70 minuta i od jednom znas,zelis i mozes....ma to je amaterizam u pristupu. Strasno lose kontrolisemo utakmice i kad vodimo i kad gubimo jednostavno stihijski se to desava. Nisam optimista.

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 27 feb 2020, 07:18

Nama trebaju bekovi, vezni, napadac i trener koji zna sta zeli, a ne ova seljacina koja svojom pojavom bruka Juventus
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 27 feb 2020, 07:22

Al je ovaj italia kontradiktoran u pm ...prvo napise da Juventus ima najaci napadacki arsenal na svijetu , a onda popljuje najaceg igraca iz tog arsenala ...jbt te alegri u guzicu dosadnu

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 feb 2020, 08:07

Trener nema hemije sa igračima + mnogi od njih u slaboj formi te prešli neke svoje zenite.

Za početak bih ja otpustio istog te vratio trenera pod ugovorom da vrne sezonu do kraja. Koliko bi to bilo pametno pred bitku sa indom ne znam, možda i ne bi ali očito mnogo stvario ne štima. Rabiot je grizao dvije tri sezone u PSG ali sad je kao jufka tanak.

Pjanić bi trebalo pod trenerom koji voli ''lopte'' da cvjeta, lik nikad gori nije bio, Bentancur tu i tamo odigrasolidno pa se uklopi u sivilo.

Tim i timski duh je postao k'o snijeg u Sahari, od tekme sa zmijama nismo odigrali da valja.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 27 feb 2020, 08:21

Ovaj Sarri vazda isto prica, na treningu to ide dosta brze ali kada je utakmica igraci ne ispostuju sto im se kaze. Mozda i jest to tako ali to je onda dokaz da ga ti isti igraci ne fermaju ni 1%. Jednostavno nema autoriteta i plus kada dodas da se uvukla defanzivna igra koja se igrala godinama onda dobijes jedno mrtvilo na terenu. Ja bih ga ostavio da vidim kako ce revans odradit i ako ne bude to to onda svakako noga slijedi, jer serie a mogu izgurati i bez trenera. Na ljeto svakako trebaju promjene.
Ruku na srce i nema neke igrace da sada igra dopadljiv fudbal, bekovima je strani pojam utrcavanje, vezni red da te Bog sacuva, vrijedno pomena stoper i gore napad, ali djaba i taj napad kada nema nekoga da podvali lopte
❤️1946❤️

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 27 feb 2020, 08:59

forza_juve je napisao/la:
27 feb 2020, 08:21
Na ljeto svakako trebaju promjene.

Dramaticne promjene su bile neophodne prije 3 godine. Ne postoji rijec kojom se moze opisati koliko su promjene bile potrebne.
Nisu se desile. I nece. Pitaj Matuidija.
Ja ne da nisam optimista po pitanju Lyona ili skudeta nego po pitanju najbitnijih stvari u samom vrhu.
Juventus kao institucija je u debelom corsokaku iz kojeg nece uskoro izaci jer su dosta vrata iza sebe zatvorili.

mimmo79
Kontakt:

Post Postao/la mimmo79 » 27 feb 2020, 09:01

Toliko sam ćelio da Alegri ode a sada vidim da je bio znalac za ovog, pa on da je valjao ostao bi u Čelziju! Krivo mi je sto je otjerao Mandzukica, borbeniji je od pola ekipe..
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 27 feb 2020, 09:24

Hajd sve ali mi Danilo ne ide u glavu. Kad je tek poceo da igra kod nas, ja se obradovao da smo zeznuli City, stvarno je djelovao dobro, prije svega u odbrani. Ali kako se sezona odmicala, on je svako malo povrijedjen, a kad se vrati izgleda ko slina. Ne znam jesu li trenerove zamisli da on mora ostati nazad, da se ne krece nikako u napadu i da ne protrcava, ili je on sam od sebe toliko anemican igrac? Cak je i rahmetli De Sciglio agilniji na protivnickoj polovini od njega.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

MysticAladin
Kontakt:

Post Postao/la MysticAladin » 27 feb 2020, 09:26

Nama bi dvomeč sa Young Boysom i Real Madridom/Liverpoolom bio isto neizvjestan i tijesan. Zato je kriv pristup i samo pristup (ili je lako ćemo ili je igra na nulu u gostima, pa ćemo mi to kod kuće dobit). Kako mogu grist i napadat zadnjih 20 minuta mogli su i prvih 20. Taj pristup se ne mijenja godinama unazad (ustvari, ne znam je li ikad i bio drugačiji).
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 27 feb 2020, 09:35

I da, Bonucci nije nikakav kapiten. Prvo, sinoc je bio po ko zna koji put medju najgorim na terenu, gubio je duele kao na traci, a njegove duge lopte ne postoje vec neko vrijeme. A kao drugo, jeste li ga vidjeli ijednom da vice na saigrace (osim na sirotog Matuidija na zagrijavanju), da ih tjera naprijed, da ih bodri kao sto je to nekad Gigi radio? Ovdje se tacno vidi da ekipa nema lidera. CR je nesumnjivo najveci autoritet u timu, ali on previse voli sebe da bi bio lider drugima. CR jedino moze biti primjer profesionalizma i pristupa, ali to je za ove saigrace nedovoljno.

I ne razumijem napade na Sandra. Lik je godinama jedan od igraca koji igraju najvise minuta, na fizicki najzahtjevnijoj poziciji, na strani gdje mu ne pomaze niko, s invalidima poput Matuidija i Rabiota. Ronaldo igra tu lijevo, ali on ide u sredinu i nije zainteresovan za kombinatoriku po boku kao klasicno krilo. Slazem se da ovo nije ni 70% igraca kakav je bio kad je tek dosao ovdje, ali s obzirom na to kako ga trener i koliko koristi, te kako mu saigraci igraju, on je jos i odlican.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 27 feb 2020, 11:32

Zakazali decki kada je najpotrebnije. Nek' se zahvale sto ima i revans. Izjave poslije utakmica "trenera" su odron, nevjerovatno kakvog levata su doveli na klupu. Haj sto se ne zna obuc', nema veze, al' sa onim qurcem u ustima :bow:

Mogu mislit' sad protiv Intera halabuke :kafa:
Aljegri, out!

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 27 feb 2020, 12:34

Mozda je utakmica s interom bez publike najbolja stvar koja se desila ovim damama u crno bijelom dresu.

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 27 feb 2020, 13:23

dinoo je napisao/la:
27 feb 2020, 12:34
Mozda je utakmica s interom bez publike najbolja stvar koja se desila ovim damama u crno bijelom dresu.

Da im ne zvizde? :mrgreen:

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 27 feb 2020, 13:39

Marvin je napisao/la:
27 feb 2020, 08:59
forza_juve je napisao/la:
27 feb 2020, 08:21
Na ljeto svakako trebaju promjene.

Dramaticne promjene su bile neophodne prije 3 godine. Ne postoji rijec kojom se moze opisati koliko su promjene bile potrebne.
Nisu se desile. I nece. Pitaj Matuidija.
Ja ne da nisam optimista po pitanju Lyona ili skudeta nego po pitanju najbitnijih stvari u samom vrhu.
Juventus kao institucija je u debelom corsokaku iz kojeg nece uskoro izaci jer su dosta vrata iza sebe zatvorili.
Slazem se,ali ocito uprava nije imala u planu da ce ovako inter i lazio puhati iza ledja. Vjerovatno su mislili lako cemo do serie a dok u LP sta se uradi uradilo se kao i svake godine. Nastave li ovako ne gine nam rasoad sistema kao kinezima sto se desio. Pitanje je kome uvaliti ove polovnjake, Danilo, Khedira, Matuidi, Berna, Ramiz, Rabiot... to sve napucat nogom van kluba
❤️1946❤️

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 feb 2020, 13:56

Marvin je napisao/la:
27 feb 2020, 13:23
dinoo je napisao/la:
27 feb 2020, 12:34
Da im ne zvizde? :mrgreen:
u subotu ce biti donesena konacna odluka dal ce se igrat sa il bez publike

JarnoTrulli

Post Postao/la JarnoTrulli » 27 feb 2020, 14:09

Odluka o navijacima na manje od 30h od tekme. Taman dovoljno vremena za ljude iz raznih krajeva svijeta da ponovno planiraju put. Evo, VelaHavle ce prvi sve ispocetka isplanirat u subotu navece. :kafa:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 27 feb 2020, 14:43

Higuain 7.5m neto
Ramsey 7
Rabiot 7
Pjanić 7
Khedira 6
Matuidi 4
Danilo 4.5
Costa 6.5
Sandro 5
Bonucci 6

To je 110m bruto koje klub plaća za igrače koji ništa ne nude već mjesecima, neki cijele sezone. Da ne spominjem ove tipa MDS, Berna, Rugani koji su zadnje rupe na svirali a svi imaju 5-6m bruto minimum. Bruka i sramota kako su za sezonu-dvije plate digli na neodrživ nivo.

Povećanje i produženje nije dobio samo ko nije pitao.
Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 27 feb 2020, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.