FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Lewandowski got injured at the 36th minute of last night's game, played through injury for the rest of the game scoring one goal and assisting two [Bild]

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Eto prilika za Zirkija da dokaze i pokaze sta zna,sig sam da ce imati sad vecu minutazu,
Sok je ovo veliki za momcad,Lewa def najbolji trenutno napadac u eu,i ovako se nesto desi,glad za golovima i igrom ga kostala,manje vise imamo igraca koji znaju dati go al sad i formacijski mora sve drugacije da se uredi,nemam sumnju u Flicka vjerujem da se izostanak Lewe nece utjecati na zacrtane ciljeve.
Sok je ovo veliki za momcad,Lewa def najbolji trenutno napadac u eu,i ovako se nesto desi,glad za golovima i igrom ga kostala,manje vise imamo igraca koji znaju dati go al sad i formacijski mora sve drugacije da se uredi,nemam sumnju u Flicka vjerujem da se izostanak Lewe nece utjecati na zacrtane ciljeve.
Zadnja izmjena: isakovich, dana/u 27 feb 2020, 02:11, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM BAYERN
Sretan 120ti rođendan voljenom klubu.
Ovo je najgore, lik je egomanijak koji nece da odmori ni 10min protiv Mainza kamoli da sjedi na klupi jednu utakmicu. Dzaba i kad imamo backup napadaca ako on nece da odmara a trener ga ne smije izostaviti.
Valjda mu dodje sad iz guzice u glavu sto bi se reklo, mora se nekad i odmoriti pa spreman docekas najbitniji dio sezone a ne da pregoris u polufinalu LP jer si morao strpati 3 komada Mainzu a nisi zadovoljan sa jednim il dva.
Dobro pa on i nema neki karton ozbiljnih povreda, nadam se da ce biti spreman za sljedeci krug LP i da nece ovo previse uticati na formu njegovu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakv bolan argument trebas kad napises da treba da prodamo LewuDnjipropetrovsk je napisao/la: ↑26 feb 2020, 20:16nikakav protuargument nisi ponudio. sve šta sam napisao ovdje su činjenice. čovjek ulazi u godine i biće sve više podležan povredama i trebaju već u bayernu početi razmišljati o njegovoj zamjeni. samo će u budućnosti kočiti razvoj mlađih igrača jer niko pored njega neće dobijati dovoljan broj minuta.Bayern111 je napisao/la: ↑26 feb 2020, 18:13Jel moguce da si ovo napisao...Dnjipropetrovsk je napisao/la: ↑26 feb 2020, 16:58povreda lewandowskog je još jedan znak da je on gotov igrač. braci bi najbolje bilo da već sad razmišlja kome bi ga mogao prodati dok se još mogu neke pare uzeti za njega i usmjeriti ih u eventualni otkup coutinha ili za kupovinu nekog napadača.
Boze covjek igra sezonu zivota ubija....
Haloooooo
Pa molim te samo jednom sjedi razmisli pa opet razmisli kad skontas sta ces napisati a ti opet razmisli pa opet i opet i onda dace bog da skontas da je bolje da vise nepises nista
Kazes dok jos mogu neke pare uzeti brate covjek je odigrao 33 utakmice dao 39 golova
Ako si gledao utakmicu protiv Chelsea mogao si vidjeti koliko je briljantan covjek
Ima 31 godinu i sigurno moze na ovom nivou odigrati jos bar 2 godine
Argumenti iko iko na svijetu da ga moue sad zamijenutu u bayernu i napravitii ovo sto on pravi
Svatas li ti da svaki imalo upucen covjek zna da bayern ima najbokjeg napadaca svijeta.... Covjek igra bez greske prerijetko povrijedjen...
Nema mu niko ni blizuSTA BI TREBALO ONDA SVAKI KLUB CIM MU IGRAC NAPUNI 30 PRODAVATI JELI
ko bi nama bio u napadu molim te arp zirkze
Evo cak i da damo 100 mil za napadaca ko je taj koji bi igrao za nas tako kako sad lewa igra samo jednog navedi i da je priblizno dobar kao lewa
Covjek produzio ugovor jedan od glavnih igraca bayerna bori se da pokori sve apsolutno vrh i ti pises treba ga se rjesit gotov igrac
Pa brate nije ovo footbal manager.... Nema on sta gusiti razvoj mladih igraca... On ti je prva zvijezda tima ljudi mu predvidjaju cak borbu za zlatnu loptu ako bayern osvojo lp ti bi njeg prodao
-
CarlitoBrigante
- Kontakt:
Muller je X faktor Bayerna, sviđalo se to nekome ili ne. Šteta za Lewu, čovjek nosi momčad i sad ova ozljeda. Brazzi
za ovog raketnog Kanađanina.
-
CarlitoBrigante
- Kontakt:
Lewa je trenutno svjetski top 5, a kako je fizički moćan vjerujem da ima joś 3-4 odlične sezone ispred sebe. Prodati ga bi bio žešći debilizam.Dnjipropetrovsk je napisao/la: ↑26 feb 2020, 16:58povreda lewandowskog je još jedan znak da je on gotov igrač. braci bi najbolje bilo da već sad razmišlja kome bi ga mogao prodati dok se još mogu neke pare uzeti za njega i usmjeriti ih u eventualni otkup coutinha ili za kupovinu nekog napadača.
Dnjipropetrovsk je napisao/la: ↑26 feb 2020, 16:58povreda lewandowskog je još jedan znak da je on gotov igrač. braci bi najbolje bilo da već sad razmišlja kome bi ga mogao prodati dok se još mogu neke pare uzeti za njega i usmjeriti ih u eventualni otkup coutinha ili za kupovinu nekog napadača.
Kakva glupost, još jedna bezmozak rečenica u nizu. Stvarno bih volio da nas poštedite rečenica : "Nojer propo", "Kimih je bolji na desnom beku", "Lewandovski propo", "Miler više nije za Bayerna", "Usmjerit novce za otkup Coutinha", "Bayernova transfer politika ne valja" i sličnih besmislica koje nemaju veze sa mozgom a često se ovdje mogu pročitati. Umjesto bezveznog i napamet piskaranja, usmjeri se na gledanje fudbala, statistiku i samostalno prosuđivanje, pa onda možda i napišeš nešto pametno.
Za Lewu šteta ali bi se bar na vrijeme trebao vratiti.
Bar se nadam da će Zirkzee dobiti pravu priliku i svu tu minutažu. Kažem "nadam" jer moguće da ćemo mi naprijed probati s Müllerom, iza bi igrao Coutinho..A druga opcija da to popuni Gnabry. Kada se oporavi Perišić i on je jedan od kandidata za napad.
Bar se nadam da će Zirkzee dobiti pravu priliku i svu tu minutažu. Kažem "nadam" jer moguće da ćemo mi naprijed probati s Müllerom, iza bi igrao Coutinho..A druga opcija da to popuni Gnabry. Kada se oporavi Perišić i on je jedan od kandidata za napad.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
---------------Neuer-----------------
-------Boateng---Alaba---------
Pavard-----------------Hernandez
--------Kimmich--Thiago--------
Davies--------------------Coutinho
------------------Müller----------------
-----------------Gnabry----------------
Moglo bi se i ovako odigrati koju, sad kad Lewe nema...
-------Boateng---Alaba---------
Pavard-----------------Hernandez
--------Kimmich--Thiago--------
Davies--------------------Coutinho
------------------Müller----------------
-----------------Gnabry----------------
Moglo bi se i ovako odigrati koju, sad kad Lewe nema...
Coutinha lijevo na krilo umjesto Kommana staviti. I onu jednu sto je perfektno odigro, igrao je vise lijevo neg u centru.
Mia San Mia
Ova ozljeda Lewandowskog posebna je po tome što će prvi put u svojoj karijeri, otkad je stigao u Njemačku 2010. godine, zbog ozljede propustiti više od dvije utakmice svog kluba zaredom. Trenutno je u planu da preskoči 6, kako prognoze stoje.
Pored utrke za najboljeg strijelca Lige prvaka i za najboljeg strijelca u Bundesligi, Lewandowski ima velike šanse da osvoji i Zlatnu kopačku za najboljeg strijelca u Europi. Na toj listi trenutno je prvi Ciro Immobile s 54 boda (27 golova), četiri boda više od Lewandowskog (25 golova). Immobile ima i tu prednost što Seria A ima više utakmica od Bundeslige.
Ovako su navijači skandirali Daviesu poslije utakmice (inače, nadimak mu je Phonzie)
A šta inače radi Davies kad ne trči 35km/h po Londonu (to je brzina kojom je napravio prodor za treći gol)
Inače, jučer se javio i Bon Jovi i kaže on u jednom razgovoru da je sišao u kafanu hotela da malo popije jednu u miru kad je tamo naletio na igrače Bayerna kako piju, pjevaju i feštaju noć prije utakmice. Možda je to bio recept za pobjedu
A ovako su naši navijači feštali uoči utakmice
Pored utrke za najboljeg strijelca Lige prvaka i za najboljeg strijelca u Bundesligi, Lewandowski ima velike šanse da osvoji i Zlatnu kopačku za najboljeg strijelca u Europi. Na toj listi trenutno je prvi Ciro Immobile s 54 boda (27 golova), četiri boda više od Lewandowskog (25 golova). Immobile ima i tu prednost što Seria A ima više utakmica od Bundeslige.
Ovako su navijači skandirali Daviesu poslije utakmice (inače, nadimak mu je Phonzie)
A šta inače radi Davies kad ne trči 35km/h po Londonu (to je brzina kojom je napravio prodor za treći gol)
Inače, jučer se javio i Bon Jovi i kaže on u jednom razgovoru da je sišao u kafanu hotela da malo popije jednu u miru kad je tamo naletio na igrače Bayerna kako piju, pjevaju i feštaju noć prije utakmice. Možda je to bio recept za pobjedu
A ovako su naši navijači feštali uoči utakmice
Sent from my Philips Smart TV.
Sad se moze dati prilika ovim mladim iz omladinskog pogona..
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Top 3 assist providers in Europe's top 5 leagues since 2017:
1. Thomas Muller - (37)
2. Lionel Messi - (37)
3. Kevin De Bruyne - (34)
1. Thomas Muller - (37)
2. Lionel Messi - (37)
3. Kevin De Bruyne - (34)
Pozdrav raja, nije me dugo bilo, nisam imao vremena da pisem. Ali redovno vas citam.
Obzirom da sam preselio u Njemacku, ima li neko iskustva sa gledanjem utakmica preko streama, jel zabranjeno i ima li nacina da se gleda dzabaleske. Obzirom da sam jos novi tu pa me zanima.
Da kratko komentarisem odbranu i transfere, naime, sa odbranom pod vodstvom Flicka ima dosta napredka, ali ima jos i dosta prostora za napredak, gledajuci Kovacev Bayerm. Prije svega misleci na pogodak sa Daviesom i Pavardom. Mada bi volio vidjeti ovu liniju nazad,
Kimich---Pavard---Lucas---Davies
Imam osjecaj da bi mogli pojesti svaki napad u EU trenutno, to je samo moje misljenje. Htio bi da izdvojim jos dizanje forme Boatenga, koji je takodje za razliku podigao svoj nivo sa ciste nule. Jos uvjek to nije onaj Boateng koji je prije par godina bio u Top 5 stopera, i vjerovatno nece nikad ni biti, ali eto ispostavilo se da je dobro sto smo ga zadrzali, obzirom na sve povrede.
I na kraju taj Süle, ne znam kakav ce biti poslije oporavka, ali sa sigurnoscu mogu reci, da je velika steta sto je dozivio takvu povredu, sa onakvim predispozicijama, zaista zalosno.
Kao i obicno sto se tice transfera negdje skripi, jedina svijetla tacka u svemu tome je Davies, koji je mozda poslije Robena i Riberya, jedan od najboljih trasfera u zadnjih par godina.
Doveli smo Lukasa, koji je masno placen, sa povredom, mislim da se mogao naci bolji izbor. Evo i oporavlja sa i pomalo igra, ja jos uvjek nisam vidio igraca od 80 mil, ali eto nadat cemo se da ce pokazati zbog cega je doveden.
Posudbe Coutinha i Perisica - Prvi je doveden da se proba ozivjeti njegova karijera i nije se uspjelo, na momente bas kao James R. ali sve je to tanko, drugog necu ni komentarisati jer je doveden cisto kao pojacanje za klupu.
Suma sumarum, da ne duljim, i sam mrzim duge postove ;
Najbolje dobiti u ovoj sezoni su definitivno Flick i Davies.
Sa Flickom vidim taj Juppov Bayern, koji me odusevljavao, i najvise volim kada na poluvremenu odu u svlacionicu sa 0:0 i izadju kao potpuno drugi tim, ocito da je Flick jedan od boljih motivatora koje smo imali u posljednje vrijeme.
Obzirom da sam preselio u Njemacku, ima li neko iskustva sa gledanjem utakmica preko streama, jel zabranjeno i ima li nacina da se gleda dzabaleske. Obzirom da sam jos novi tu pa me zanima.
Da kratko komentarisem odbranu i transfere, naime, sa odbranom pod vodstvom Flicka ima dosta napredka, ali ima jos i dosta prostora za napredak, gledajuci Kovacev Bayerm. Prije svega misleci na pogodak sa Daviesom i Pavardom. Mada bi volio vidjeti ovu liniju nazad,
Imam osjecaj da bi mogli pojesti svaki napad u EU trenutno, to je samo moje misljenje. Htio bi da izdvojim jos dizanje forme Boatenga, koji je takodje za razliku podigao svoj nivo sa ciste nule. Jos uvjek to nije onaj Boateng koji je prije par godina bio u Top 5 stopera, i vjerovatno nece nikad ni biti, ali eto ispostavilo se da je dobro sto smo ga zadrzali, obzirom na sve povrede.
I na kraju taj Süle, ne znam kakav ce biti poslije oporavka, ali sa sigurnoscu mogu reci, da je velika steta sto je dozivio takvu povredu, sa onakvim predispozicijama, zaista zalosno.
Kao i obicno sto se tice transfera negdje skripi, jedina svijetla tacka u svemu tome je Davies, koji je mozda poslije Robena i Riberya, jedan od najboljih trasfera u zadnjih par godina.
Doveli smo Lukasa, koji je masno placen, sa povredom, mislim da se mogao naci bolji izbor. Evo i oporavlja sa i pomalo igra, ja jos uvjek nisam vidio igraca od 80 mil, ali eto nadat cemo se da ce pokazati zbog cega je doveden.
Posudbe Coutinha i Perisica - Prvi je doveden da se proba ozivjeti njegova karijera i nije se uspjelo, na momente bas kao James R. ali sve je to tanko, drugog necu ni komentarisati jer je doveden cisto kao pojacanje za klupu.
Sa Flickom vidim taj Juppov Bayern, koji me odusevljavao, i najvise volim kada na poluvremenu odu u svlacionicu sa 0:0 i izadju kao potpuno drugi tim, ocito da je Flick jedan od boljih motivatora koje smo imali u posljednje vrijeme.
e kralju, ja ti mogu reci za Austriju. Ja gledam normalno na crnjaka, samo sto gledam streamove na njemackom jeziku. vec 5 godina..BiOdiesel je napisao/la: ↑29 feb 2020, 10:27Pozdrav raja, nije me dugo bilo, nisam imao vremena da pisem. Ali redovno vas citam.
e sad ti vidi kako ces ti. mada za ostale utakmice koristim dazn 10€ mjesecni, gledas sta hos
Mia San Mia
Ma mozes gledati streamove bez problema.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Bundesliga
- Kontakt:
Coutinho od prve minute 100% danas.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.