FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gore je bilo snijega sinoc puno. Do 15 minute teren ce biti katastrofa. Bice puno zutih i prekida. Ko povede taj ce i pobjedit. Uglavnom ni poraz me nece iznenadit jer ovo je vjerovatno najteze gostovanje ove sezone... Ocekujem neku bravuru Susica, sut sa 30 metara, jedino se tako moze dobiti...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da se od Borca pravi neka aman zaman ekipa. Isto kao da dolazi Celtic, a ne Borac, pa se pola raje već predalo i diglo ruke od svega. Zašto se to ne bi moglo dobiti dobrom i čvrstom igrom, već nekim šutem Sušića s 30 metara? Ne kontam stvarno..
I prestanite više dosađivati s Bjelicom, dojadili ste i bogu i narodu. Ovo igrači ako čitaju, biće im sjajna podstrijek za subotu. Tito dragi, kao da ideš na Marakanu protiv Zvezde igrati, pa svi skinuli gaće i prije polaska.
I prestanite više dosađivati s Bjelicom, dojadili ste i bogu i narodu. Ovo igrači ako čitaju, biće im sjajna podstrijek za subotu. Tito dragi, kao da ideš na Marakanu protiv Zvezde igrati, pa svi skinuli gaće i prije polaska.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Drama dobro bi bilo da ostanemo na prvom mjestu posle 22 kola. Znaci imali bi 3 vezane domace utakmice (uracunata utakmica sa MDK iduci vikend).
Znaci posle Borca bi imali kuci MDK, Zvijezdu 09 i nekog od para Borac/Zeljkan.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Prednost borca je samo sudija..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ja bi najsretniji bio kad bi nekako kone zavrsile 3., pa da nam dolazi Borac, a gostujemo skretničarima.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 18:33Drama dobro bi bilo da ostanemo na prvom mjestu posle 22 kola. Znaci imali bi 3 vezane domace utakmice (uracunata utakmica sa MDK iduci vikend).

-
- Kontakt:
Amca007 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 18:24Gore je bilo snijega sinoc puno. Do 15 minute teren ce biti katastrofa. Bice puno zutih i prekida. Ko povede taj ce i pobjedit. Uglavnom ni poraz me nece iznenadit jer ovo je vjerovatno najteze gostovanje ove sezone... Ocekujem neku bravuru Susica, sut sa 30 metara, jedino se tako moze dobiti...
Izmedju dva igraca slicnih kvaliteta opredjelio bih se za onog ko je igrao po bh blatusama . TSS nije igrac za barustine , njegova upitna sprema i neiskustvo sa ovakvim terenima . Mislim da ni Salcin nije zbog konstitucije za ovu utakmicu .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Ako lazu mene i ja lazem Tebe . Neko je pisao da je drenaza i nagib ok . Naravno mozda si to Ti pisao sa ironijom , koja je ovdje popularna .kenanbrajic je napisao/la: ↑27 feb 2020, 08:55Fudbalski teren nije idealno ravan. Od centra, prema korner zastavicama je pod blagim nagibom ( centar je viši od kornera za cca 20-ak cm).Samozdravlje je napisao/la: ↑26 feb 2020, 21:58Neko je pisao da je na Kosevu dobra drenaza i dobar nagib(sta god to znacilo). Imamo i dipl. gradjevinaca na forumu . Slazem se za Otoku(blizu). Dobar post i evo ti prvi lajk(sumnjiv si mi)![]()

-
- Kontakt:
Kada je u pitanju region za najskupljeg mladog igrača Srbije izabran Strahinja Pavlović, 18-godišnji fudbaler Monaca vrijedi 8.500.000 eura. Najskuplji hrvatski mladi igrač je Wolfsburgov Josip Brekalo s vrijednošću od 16.500.000 eura.
-
- Kontakt:
Ja bi bio zadovoljan i sa pobjedom od samo 2 gola razlike jer ce se protiv 14 njihovih ''igraca'' i to na oranici na kojoj kvalitet tesko dolazi do izrazaja.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!
Dok je igrao u hajduku bilo je losih terena poprilicno u hrvatskoj. Ne vjerujem da ce se nesto naigrati protiv borca al nisu njemu losi tereni nepoznanica.Samozdravlje je napisao/la: ↑27 feb 2020, 18:46Amca007 je napisao/la: ↑27 feb 2020, 18:24Gore je bilo snijega sinoc puno. Do 15 minute teren ce biti katastrofa. Bice puno zutih i prekida. Ko povede taj ce i pobjedit. Uglavnom ni poraz me nece iznenadit jer ovo je vjerovatno najteze gostovanje ove sezone... Ocekujem neku bravuru Susica, sut sa 30 metara, jedino se tako moze dobiti...
Izmedju dva igraca slicnih kvaliteta opredjelio bih se za onog ko je igrao po bh blatusama . TSS nije igrac za barustine , njegova upitna sprema i neiskustvo sa ovakvim terenima . Mislim da ni Salcin nije zbog konstitucije za ovu utakmicu .
You are someone else I am still right here
Jel ovo Vinko reče da ima viroze i kod nas?
Na insta...
Na insta...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- kenanbrajic
- Kontakt:
Kolega, nije ironija, niti sam ja pisao ranije. Samo iznosim činjenicu za koju sam mislio da ne znaš. Ako sam te uvrijedio, izvini.Samozdravlje je napisao/la: ↑27 feb 2020, 18:49Ako lazu mene i ja lazem Tebe . Neko je pisao da je drenaza i nagib ok . Naravno mozda si to Ti pisao sa ironijom , koja je ovdje popularna .kenanbrajic je napisao/la: ↑27 feb 2020, 08:55Fudbalski teren nije idealno ravan. Od centra, prema korner zastavicama je pod blagim nagibom ( centar je viši od kornera za cca 20-ak cm).Samozdravlje je napisao/la: ↑26 feb 2020, 21:58Neko je pisao da je na Kosevu dobra drenaza i dobar nagib(sta god to znacilo). Imamo i dipl. gradjevinaca na forumu . Slazem se za Otoku(blizu). Dobar post i evo ti prvi lajk(sumnjiv si mi)![]()
![]()

Hodžić sinoć popio Coronu umjesto Laškog, svi se usr.ali.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nećemo unaprijed traziti alibi i glumit luzere jer luzeri nismo, nemojte spuštat gaće ko Boga vas molim. Kvalitetniji smo, i ako odigramo šampionski, nema tog Bjelice koji će spasit Dodikovu prćiju. Od nas najviše zavisi. Otić pobit se, pokazat muda, odigrat hrabro pa ćemo vidjeti za šta je dovoljno.
Lično prizeljkujem Miličević, Oremuš, Rahmanović trojku u sredini, čak mozda i kapitena od starta za nekih sat vremena, a onda ubaciti svjezeg Jukića na umornu odbranu Borca, koji je i u Lištici pokazao velike probleme s kondicijom i fizičkom spremom.
Lično prizeljkujem Miličević, Oremuš, Rahmanović trojku u sredini, čak mozda i kapitena od starta za nekih sat vremena, a onda ubaciti svjezeg Jukića na umornu odbranu Borca, koji je i u Lištici pokazao velike probleme s kondicijom i fizičkom spremom.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
https://fanshop.fksarajevo.ba/proizvodi/suveniri?page=2
Kakvi su ovo grbovi? Klupski fan shop prodaje suvenire identične onim ilegalnim gdje se maste ćevapi ispred stadiona i gdje se prodaju košpe?
Kakvi su ovo grbovi? Klupski fan shop prodaje suvenire identične onim ilegalnim gdje se maste ćevapi ispred stadiona i gdje se prodaju košpe?
- Hordanjezla1987
- Kontakt:

haha uzese posao ovim ilegalnim ,samo ne znam.ko ce ovo kupiti .Giljotina je napisao/la: ↑27 feb 2020, 19:45https://fanshop.fksarajevo.ba/proizvodi/suveniri?page=2
-
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/derbi-borc ... ici/353155
Joj naslova ja mislio sad kvota 1.5
Joj naslova ja mislio sad kvota 1.5
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 43 gosta.