JHam je napisao/la: ↑27 feb 2020, 14:21
Kobe Bryant je napisao/la: ↑27 feb 2020, 14:14
alemsa je napisao/la: ↑27 feb 2020, 13:06
Ako su imali 32.5% sansu za titulu, sad imaju 65%
Kao ekipa su bara, gori nego Okc sa KD i WB
Vidi šanse su porasle vecinom zbog losjih igara LAC (povrede Georgea i Beverlya onda treba upokovati igrace koji vole loptu Morris i RJ a moraju biti roll igraci), jer su realno oni na papiru glavni favoriti ubjedljovo , ali stvarno molim te nemoj vise spominjati Kobe-a jer nije fer , prvu tekmu gdje vidis odnos +30% sudiski gresaka u korist Lakersa odmah mi nabi na nos do tada neukusno , meni si simpa jer si strastven navijac svog tima i mislis svake sezone da ste najbolji i sve to cijenim ali nemoj unaprijed dok se ne pokaze eto rekao si svoj stav ali nemoj se ponavljati do PO i ako stvarno to bude zbog sudija a ne zbog toga sto ce Lebron i Davis odigrati extra u doprinos role igraca Greena, KCP , Ronodo Howard Kuzma.... onda stvarno kad dodjes u Sarajevo imas veceru od mene ..... a ako ne onda mi dodjes dres Kobe-a
Ali, ali, on NBA prati kao i WWE, nemoj tako, njega to ne dotice, samo se malo nasekiro od prve objave pada helikoptera i poceo pricu o nekim teorijama zavjere...Na vrijeme trazi izgovor kao i svih prethodnih godina a ispast ce u 2. krugu...
Stani, Kobija kao covjeka je meni zao, u to nema sumnje nikakve, ali to ne znaci da ljudi nece iskoristit u profit, kao sto se desavalo milion puta na racun necije smrti. Pa prvi Lakersi su od $200 najeftinije karte digli na $1200, jel to nije direktno iskoristavanje smrti covjeka u realizaciji profita 6 sati nakon smrti istog, a kamoli ozbiljniji nacini kojih je mali milion.
Dalje istina da sport gledam kao entertainment, @japa je to vidim skonto i on ima slican pristup sportu. Mozda dok sam bio mladji u srednjoj i to sam imao veci emotivni dozivljaj, sad kao film, film se zavrsi imas utusak filma dobar, los, drama, neko place sto je Jack umro u Titaniku, ali sutradan ne razmisljas o tome. Kao Breaking bad zavrsi se sezona kaes bila je dobra, losa, sad cekamo slijedecu i vozdra. A ti extra fanovi tih shows imaju forume gdje pisu o akterima, radnji itd. Iao mi ovdje o igracima. Meni ne ide u glavu da mos napravit neko glupost ili naudit nekom zbog sporta jebte, imam tako rodjaka u Sarajevu 37 cojku godiba, skace po sjeveru, lozi se idemo gostovanja ovo ono, stao gledam u lika rek'o je.bo mater jel nornalan frajer, pa nije ti 16 godiba