Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- DragonReborn
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Mogao bi Džejmsa malo da klupira.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
rutinski 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Dobar gol Masona.
Pisemo novu asistenciju Bruni.
U sva tri gola je bio ukljucen. Za sada veliko pojacanje.
Daj sada Chonga i Gomesa malo, James neka odmori.
Pisemo novu asistenciju Bruni.
U sva tri gola je bio ukljucen. Za sada veliko pojacanje.
Daj sada Chonga i Gomesa malo, James neka odmori.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Bruno doktor
Dosadan protivnik dobra pobjeda
Dosadan protivnik dobra pobjeda
Sve mi se više čini da je Chong mlađi Lingard. Sreća pa se vratio McT i trebalo bi to bolje izgledati na sredini sada jer uz Brunu i Fred počinje ličiti na fudbalera.
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
Chong je već sad Lingard, al neka ga hajd', barem ovako kad je utakmica gotova.
Al' kakav uticaj Brune Fernandesa na igru i samu ekipu.
Momak ima mu.da i pokušava sve ono što ostali ne smiju (iz veznog reda naravno). Sljedeće kolo Scott u prvoj i možda nekad da Pogba zaigra, pa da imamo vezni red s početka sezone + Bruno.
Martiala neću puno komentarisati. Mislim da i on sam uživa u kritikama, a iznova i iznova pokazuje sa je najveći talenar i majstor ove ekipe. Još samo da prihvati ulogu lidera, jer mora biti svjestan da bez njega ne možemo zaprijetiti na gol, pogotovo u odsustvu Rashforda.
...Tony Martial scores again.
Al' kakav uticaj Brune Fernandesa na igru i samu ekipu.

Martiala neću puno komentarisati. Mislim da i on sam uživa u kritikama, a iznova i iznova pokazuje sa je najveći talenar i majstor ove ekipe. Još samo da prihvati ulogu lidera, jer mora biti svjestan da bez njega ne možemo zaprijetiti na gol, pogotovo u odsustvu Rashforda.
...Tony Martial scores again.

Dosta dobra utakmica na jedno 60 minuta. Prvih 15 minuta i jedan period otprilike sredinom drugog havarija. Kako nismo fasovali onih prvih 15 min, uz onakve greške u odbrani i u veznom redu - pojma nemam.
Ipak, danas smo uspjeli ne samo da ne fasujemo, nego da, nakon dugo vremena, odradimo jednu ekipu iz "donjeg doma". Po meni, ključni razlog je čisti kvalitet sredine, koji smo dobili sa Brunom. Čovjek dođe, odradi par treninga i preuze dirigentsku palicu sredine terena, na način kakav nismo imali od Scholesa. Lijevo-desno, na prvu, pozicioniranje... Džaba sve, metode, postavke... na kraju se sve svede na suhi kvalitet. Bez njega ništa. Osim toga, uz njega prodisaše i ostali veznjaci. Fred drugi igrač potpuno uz Brunu. Nemanja također serija boljih utakmica (doduše, danas, za zaboraviti). Volio bih vidjeti Brunu i Pogbu zajedno na terenu i kako bi to funkcionisalo. Da li će se to desiti - zna samo Paul... i Mino Raiola.
Uz ovo ekspres dotezanje veznog reda, danas još nekoliko highlightsa - "onaj" gol Martiala; rijetko se onakvo zavrtanje vidi i na male golove. čovjek kad je u elementu radi čuda, kada nije, mi osjedimo isored TV-a. Dalje, strašna golčina Greenwooda. Danas sve - kretanje, šutevi, ima onaj urođeni njuh da bude baš tamo gdje treba. Za razliku od jadnog Jamesa, koji je očito pregorio igrajući previše, ovom malom se daleko bolje dozira broj nastupa i minutaža. Za kraj, lijepo je vidjeti povratak Scotta na teren, nadam se da će brzo uhvatiti "radnu temperaturu".
P.S. Umalo da zaboravim - Perrera i Lingard nisu u sastavu, a mi rutinski dobijemo. Uzgred, Ole im se kvalitetno "istovario" na partije koje pružaju i bez ikakvog uvijanja naveo da je to ključni razlog što nijedan nije u sastavu. Napokon malo reda u ovoj teoriji haosa u koju se OT pretvorio od Alexovog penzinisanja...
Ipak, danas smo uspjeli ne samo da ne fasujemo, nego da, nakon dugo vremena, odradimo jednu ekipu iz "donjeg doma". Po meni, ključni razlog je čisti kvalitet sredine, koji smo dobili sa Brunom. Čovjek dođe, odradi par treninga i preuze dirigentsku palicu sredine terena, na način kakav nismo imali od Scholesa. Lijevo-desno, na prvu, pozicioniranje... Džaba sve, metode, postavke... na kraju se sve svede na suhi kvalitet. Bez njega ništa. Osim toga, uz njega prodisaše i ostali veznjaci. Fred drugi igrač potpuno uz Brunu. Nemanja također serija boljih utakmica (doduše, danas, za zaboraviti). Volio bih vidjeti Brunu i Pogbu zajedno na terenu i kako bi to funkcionisalo. Da li će se to desiti - zna samo Paul... i Mino Raiola.
Uz ovo ekspres dotezanje veznog reda, danas još nekoliko highlightsa - "onaj" gol Martiala; rijetko se onakvo zavrtanje vidi i na male golove. čovjek kad je u elementu radi čuda, kada nije, mi osjedimo isored TV-a. Dalje, strašna golčina Greenwooda. Danas sve - kretanje, šutevi, ima onaj urođeni njuh da bude baš tamo gdje treba. Za razliku od jadnog Jamesa, koji je očito pregorio igrajući previše, ovom malom se daleko bolje dozira broj nastupa i minutaža. Za kraj, lijepo je vidjeti povratak Scotta na teren, nadam se da će brzo uhvatiti "radnu temperaturu".
P.S. Umalo da zaboravim - Perrera i Lingard nisu u sastavu, a mi rutinski dobijemo. Uzgred, Ole im se kvalitetno "istovario" na partije koje pružaju i bez ikakvog uvijanja naveo da je to ključni razlog što nijedan nije u sastavu. Napokon malo reda u ovoj teoriji haosa u koju se OT pretvorio od Alexovog penzinisanja...
Prvih 10 minuta protiv belgijanaca ludilo, samo golovi fale. Doduse, ima i minus u like odbrane koja je vec dva put dobro ispala, ali je utakmica zestoko zabavna za sad
Pozelio sam ovakav fudbal na OT.
Bruno strasno pojacanje, saigrace cini boljima.
Bruno strasno pojacanje, saigrace cini boljima.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Evo i McT 

06.02.1958. Munich air disaster
Jbt nisam ovakvu utakmicu Uniteda gledao jedno 5 godina
Ja što ih je lijepo gledati kako igraju lopte, a ne dave istu. Strašno poluvrijeme
Nece da pretjerujem i kazem da je world clas igrac vec nakon 4 utakmice, ali Bruno je za dvije klase bolji od svih igraca Uniteda.
Mc Tomminey bi igrao u Fergijevom Unitedu u prvoj postavi 2008. ili 2009. godine. Nesto izmedju Carricka i Flatchera dodje njegov nacin igre.
Mc Tomminey bi igrao u Fergijevom Unitedu u prvoj postavi 2008. ili 2009. godine. Nesto izmedju Carricka i Flatchera dodje njegov nacin igre.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Haha Bruno prof doktor volio bi ga vidjet sa Pogbom kako guraju lopte na Rasforda
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Pa, ovaj Brugge je baš tanak, Fred upisa asistenciju. Nevjerica. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Sad kad Odiona procepi
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Pogbi niti minutu ne bih dao da zaigra. Prodati ga Juveu ili Realu na ljeto dok jos moze otici za 100 miliona i proslavit njegovu prodaju.
Pogba, Lingard, Andreas Perreira ... obavezna prodaja na ljeto
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Vadi Ole Brunu dosta za veceras
McT kako vazan igrac za ovaj roster
Ighalo bi mogao biti ozbiljno pojacanje ima nekih osobina u igri koje su zanimljive
McT kako vazan igrac za ovaj roster
Ighalo bi mogao biti ozbiljno pojacanje ima nekih osobina u igri koje su zanimljive
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Predobra igra za sada. Svi dobri, možda malo “visi” James, ali već smo pisali da je mali zreo za odmora. Čak je i oldtimer Mata večeras ko’ navijen
Daj malog Grinija da nastavi ubijati svojom lijevocom i Bruno napolje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.