Moderator/ica: rio_Ferdy88
Najveci idiot u F1 danas. Ne znam kako mozes gledati ovo i vidjeti ga u pozitivnom svjetlu, pogotovo kao fan Magnussena.
Bila bi to prelijepa underdog priča.
Mislim da će ih dosta limitirati Renault, sa obzirom da su Mercedesovi od sljedeće sezone, neće dobijati ni približno jednaku količinu informacija i kooperaciju kao prošle sezone.
Zamisli neko te sa višestruko manjim budžetom odvali. I to sa kopijom bolida.Donnie Darko je napisao/la: ↑02 mar 2020, 17:06Bila bi to prelijepa underdog priča.
Od bankrota i ispadanja iz sporta do preticanja Ferrarija makar na kratak period, u svega godinu i po. **** impresivno.
Najjaci karakter u F1 danas uz RicciardaDonnie Darko je napisao/la: ↑02 mar 2020, 11:45Najveci idiot u F1 danas. Ne znam kako mozes gledati ovo i vidjeti ga u pozitivnom svjetlu, pogotovo kao fan Magnussena.
Beskicmenjak koji baca sve oko sebe pod bus, i kukavica koja trunke odgovornosti ne smije na sebe preuzeti. Najgori lider neke ekipe ubjedljivo, cak se ni Ferrari u najgorim momentima ne moze usporediti.
A znam za ovo ...konto sam da je u medjuvremenu objavljeno sta je tacno upitanju ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.