Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: Bundesliga
S obzirom da su Bavarci većinom navijali za BVB protiv PSG-a možemo li očekivati isto s njihove strane večeras? 
6/6 drugovi
-
CarlitoBrigante
- Kontakt:
Hertha uopće nema loš kadar i definitivno imaju dovoljno kvalitete za mirnu sezonu. Njihov problem je što su totalno falili s trenerima. Čović se očito nije snašao, a Klinsi je Klinsi. Ni ovaj Nouri nije neki korak naprijed.agentzero7 je napisao/la: ↑23 feb 2020, 13:53
E sad, Hertha, oni imaju veliki veliki problem, oni ce postat Top klub ALI ako ne ispadnu iz lige ove sezone, a nisu daleko oni od tog, moraju zovnit Niku i dat mu sto god zeli da ih vadi iz govana ovih i onda sljedećs sezone pojacat ovu skromnu skromnu ekipu i onda se ne bojim za njih.
Sad kad im pogledam raspored rekao bih da su im sljedeća 4 kola ključna. Ako tu useru fakat bi mogli izletiti.
-
agentzero7
- Kontakt:
Kako igra Leverkusen, svaka cast.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ja sam se prepao kad se Volland povrijedio, ali ubise ljudi
Evo i Wolfsburg 2:0, steta sto i Frankfurt ne igra veceras.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
agentzero7
- Kontakt:
Ja jako cijenim Alaria i jako mi je podcijenjen igrac i uvjeren sam da ce trpat do kraja sezone sasvim pristojnu brojku.
Leverkusena će se za mnogo toga pitati u Europskoj ligi.
Wolfsburg bravo, nisu oni neka top ekipa Al odrađuju sve zasad korektno i uspjesno.
Bundesliga prozivljaje daleko najljepše trenutke nakon 2013 godine, i neka je.
Leverkusena će se za mnogo toga pitati u Europskoj ligi.
Wolfsburg bravo, nisu oni neka top ekipa Al odrađuju sve zasad korektno i uspjesno.
Bundesliga prozivljaje daleko najljepše trenutke nakon 2013 godine, i neka je.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Bravo za ekipe u LE

Ako bi se poklopio zrijeb, možda bi se mogla LE i donijeti u Njemačku
Leverkuzen u nekoj mahnitoj formi i u ligi i u Evropi
Ako bi se poklopio zrijeb, možda bi se mogla LE i donijeti u Njemačku
Leverkuzen u nekoj mahnitoj formi i u ligi i u Evropi
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
agentzero7
- Kontakt:
Dosta iznenađujuće je meni da je Bosz ovako poslozio Leverkusena, oni igraju stvarno odlicno pa cak i defanzivno su dolaskom ovog decka Tapsobe postali jači a naprijed nije ni bila upitna kvaliteta.
Inter se ovdje nameće kao favorit za osvojit ali mislim da Leverkusen ima oruzje i za Intera jer igraju jako moderan, brz, okomit nogomet naspram Conteovog standardnog stila, od ostalih neugodnih tu je uvijek Sevilla, Wolvsi, Getafe, Manchester... Uz pravi pristup i 2 jake predstave niti jedan ne predstavlja nemogucu prepreku, cak i Eintracht moze i ima sta za reći jos ovdje.
Za Wolfsburg kazem opet nisu ta klasa Al svakako bravo za sve dosada, imaju oni isto svojih aduta i mogu uz jos jedan laksi zdrijeb abd zakuhati stvari.
8/8 u Europi u 2020 svaka cast.
Inter se ovdje nameće kao favorit za osvojit ali mislim da Leverkusen ima oruzje i za Intera jer igraju jako moderan, brz, okomit nogomet naspram Conteovog standardnog stila, od ostalih neugodnih tu je uvijek Sevilla, Wolvsi, Getafe, Manchester... Uz pravi pristup i 2 jake predstave niti jedan ne predstavlja nemogucu prepreku, cak i Eintracht moze i ima sta za reći jos ovdje.
Za Wolfsburg kazem opet nisu ta klasa Al svakako bravo za sve dosada, imaju oni isto svojih aduta i mogu uz jos jedan laksi zdrijeb abd zakuhati stvari.
8/8 u Europi u 2020 svaka cast.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Dobar žrijeb za Leverkusen. Rangersi nisu toliko jaki. Wolfsburg malo lošije prošao sa Shakhtarom. Eintracht isto dobar žrijeb ako prođe.
-
agentzero7
- Kontakt:
Odlican zdrijeb, Odlican
Sva 3 kluba su izbjegli one gore nabrojani.
Leverkusen 75%
Eintracht ako prođe 65%
Wolfsburg 50%
Ja prezadovoljan.
Sva 3 kluba su izbjegli one gore nabrojani.
Leverkusen 75%
Eintracht ako prođe 65%
Wolfsburg 50%
Ja prezadovoljan.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Mislim da Rangersi ne bi trebali biti problem za Leverkuzen. Bayer bi to trebao proci
Frankfurt ce se moci nositi sa Svicarcima. Plus sto im je trener vec vodio bitke sa Baselom u ligi, dok je trenirao Young Boys
Wolfsburg najgre prosao, ovi su preiskusni u Evropi
Frankfurt ce se moci nositi sa Svicarcima. Plus sto im je trener vec vodio bitke sa Baselom u ligi, dok je trenirao Young Boys
Wolfsburg najgre prosao, ovi su preiskusni u Evropi
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Super tekma u Salzburgu, Frankfurt opasno zivi od pocetka.
Edit: To Silva legendo.
Edit: To Silva legendo.
-
CarlitoBrigante
- Kontakt:
Evo prilike za 3 četvrtfinalista nakon tisuću godina. Wolfsburg dobio najtežeg protivnika, ali daleko su Ukrajinci od nekadašnje kvalitete.
-
agentzero7
- Kontakt:
Bit će prava šteta ako Eintracht i sljedeće sezone ne bude u Europi.
-
agentzero7
- Kontakt:
Koje smeće od ekipe je ova Hertha haha.
Ode triba prominit ne 3 nego 15 igraca...
Bit ce mi zao ako ispadnu jer projekt koji rade je dobar i moze biti lijepa priča ali realnost je da su trenutno uz Padeborn prvi kandidati za ispadanje.
Naprijed im moze igrat i Lewandowski i Ibrahimovic kad su sredina i obrana blago rečeno smjesni i jos trener 0 i dobijes ovo.
Ode triba prominit ne 3 nego 15 igraca...
Bit ce mi zao ako ispadnu jer projekt koji rade je dobar i moze biti lijepa priča ali realnost je da su trenutno uz Padeborn prvi kandidati za ispadanje.
Naprijed im moze igrat i Lewandowski i Ibrahimovic kad su sredina i obrana blago rečeno smjesni i jos trener 0 i dobijes ovo.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Vracaju se, evo 3:3
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ubi Fortuna Hertu u prvom poluvremenu 
Ali zato Herta ubi Fortunu u drugom
Ali zato Herta ubi Fortunu u drugom
-
agentzero7
- Kontakt:
Haha ja se većinom izletim Al dobro drago mi je da su se izvukli,jos je Cunha pogodio stativu u 90toj, ludilo utakmica.
Imaju napadackog potencijala nemoze se reći, Lukebakio, Cunha i Piatek su vrlo dobri ali ovo natrag je katastrofa.
Imaju napadackog potencijala nemoze se reći, Lukebakio, Cunha i Piatek su vrlo dobri ali ovo natrag je katastrofa.
-
schickeria
- Kontakt:
Ne treba ići iz krajnosti u krajnost. Niti je bundesliga lani bila skovace niti je sad avangarda europskog nogometa.
Puno ovisi o stanju u momčadima u trenutku igranja utakmica kao i zdrijebu.
Ne bih još uzdizao ovu sezonu jer nije nemoguće da bvb i leipzig izlete dok je u Europa ligi napravljen lijep rezultat međutim manje više realan s obzirom na zdrijeb sesnastine finala
Puno ovisi o stanju u momčadima u trenutku igranja utakmica kao i zdrijebu.
Ne bih još uzdizao ovu sezonu jer nije nemoguće da bvb i leipzig izlete dok je u Europa ligi napravljen lijep rezultat međutim manje više realan s obzirom na zdrijeb sesnastine finala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.