ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Pa odavno je poznato da Novak ne dobija protivnike, samo sami sebe. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Cijela karijera u ovaj TB stane, e moj Gael, od sjaja do očaja
A Novak i ove meč lopte več odavno ispričana priča, kakav ludjak jbt

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma dobro, dvije mec lopte je Gael bespotrebno pozurio i forsiro, odigrao nerezonski. Sad ako uzme vise od 2 gamea iznenadit cu se

Znaci ovu dzukelu Monfilsa rijetko gledam ali svaki put kada sam ga gledao lik se prenemaza, savija, oslanja na reket, odmara, valja se poslije poena covjek bi rekao treba mu hitnu zovnuti poslije svakog poena, naravno na samim poenima ko gazela sparta lijevo desno baca se, haha kakav fejker. Odma mi padne na pamet onaj odron od meca sa Beretinijem na UO, dje je bilo tkamicenje ko nece da pobjedi...
Jes vala, i mene nervira ovim savijanjem poslije svakog poena. A onda kad poen krene, frajer ko nov.japa je napisao/la: ↑28 feb 2020, 18:19Znaci ovu dzukelu Monfilsa rijetko gledam ali svaki put kada sam ga gledao lik se prenemaza, savija, oslanja na reket, odmara, valja se poslije poena covjek bi rekao treba mu hitnu zovnuti poslije svakog poena, naravno na samim poenima ko gazela sparta lijevo desno baca se, haha kakav fejker. Odma mi padne na pamet onaj odron od meca sa Beretinijem na UO, dje je bilo tkamicenje ko nece da pobjedi...
Da to Nolo kojim slucajem radi publika bi ga izjebala

Ma fejker klasicni, pokusava da zbuni protivnika da misli vidi ovog umire ne moze, dobijam lagano..
Monfils je inače odvratan meni na onaj teniserski način, pravi cirkusant, ne može dobiti nikoga od velike trojke kad je bitno, a izbaciće ovamo nekog ko je možda prijetnja po iste.
Uglavnom klaun, nervira me što je neozbiljan teniser.
Uglavnom klaun, nervira me što je neozbiljan teniser.
Ti kao da si "opsjednut" Novakom?
Ovaj današnji tenis ko može gledati baš je zanimljiva osoba. Godinama i godinama sve isto.

Dugo je izdržao Gael.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pretjerujes jbg. Mozda jest malo teatralan, al kako sam primijetio svaki teniser na touru za njega kaze da je kao najduhovitiji i da uvijek vole popricat s njim.
Covjek je igrao tenis 2,3 sedmice zaredom osvojio 2 turnira, a evo i ovdje polufinale. Imao je igru i da dobije Nolu i dobio bi ga da nije zbrzao mec lopte. Zasluzuje svaki respekt. Ovo u trecem setu je ipak raspad sistema, sto psihicki sto zbog umora,a ne bi me cudilo ni da pokupi neku povredu. Podlozan je istim citavu karijeru.
Kako god, trebao bi bit dobar mec izmedju Nole i Ciconje. Ciconja je uhvatio neku formu u zadnje 2,3 sedmice.
Ne glumi šta će glumit, cijelu karijeru ima probleme s kondicijom i vazda mu duša na nos izadje u ovakvim mečevima. Pretjeruje i cirkus pravi svakako, al nisu ovi problemi ništa novo.
Da je ozbiljan ko što nije doveo bi se fizički u red i napravio daleko veću karijeru. Žalosno je da nema snage za igru s onakvim intenzitetom više od 2 sata. Al to je La Monf. Ispuše ko balon.
Da je ozbiljan ko što nije doveo bi se fizički u red i napravio daleko veću karijeru. Žalosno je da nema snage za igru s onakvim intenzitetom više od 2 sata. Al to je La Monf. Ispuše ko balon.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
ma lik je legenda vjeruj,ja sam mislio da glumi dok nisam citao malo kako ga hvale ostali igraci,kako je uvijek zajebant duhovit...a nije zlonamejran samo budaletina....
jbg **** njega fizicka sprema kako znam za njega i tenis ....kvalitet i talenat ima da sa svakim igra ,svakog pobjedi pa i veliku trojku...ali fizicku spremu nema a izgleda i ne zeli to promjeniti ...vjerovatno i to spada u tu njegovu neozbiljnost ,da ga mrzi da se posebno nesto sprema....vjerovatno onaj minimum priprema odradi ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dobro sad, kako koga.

Moglo bi finale biti interesantno ako Tsitsi bude ozbiljan. Ipak je BO3. Novak realno nije ni trebao biti tu, ali kad je već dobio priliku, sumnjam da će je propustiti.
41.21.1.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Cuj Novak nije trebao biti tu...Pa onda nije trebao ni Cicipas...
Zna se šta mislim, bio je znatno lošiji igrač u ona 2 seta. Jedan je nekako prelomio i doveo se u situaciju da igra ovo finale.NukeR_G1970 je napisao/la: ↑29 feb 2020, 09:48Cuj Novak nije trebao biti tu...Pa onda nije trebao ni Cicipas...

41.21.1.
opet si bahat
strasno finale nas ces ceka

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kako je bahato reći da je možda trebao i ispasti već?delinjo je napisao/la: ↑29 feb 2020, 13:03opet si bahat
strasno finale nas ces ceka![]()

41.21.1.
Ma ima Ciconja itekako sta trazit protiv Djokovica.Samo kod njega je problem,kao i kod svih njegovih next gen kolega,sto nikad ne znas kako ce odigrat.Ne bi me cudilo ni da dobije Nolu,a isto tako me nece cudit ni da izgubi 2-0 za sat vremena.
Dovoljno je uzet zadnja 2 njihova susreta.Ciconja odigra fenomenalno u Sangaju i dobije mec,da bi otiso u Pariz dje je odigro katastrofalno i gdje ga Nolo rasu 6-1,6-2
Dovoljno je uzet zadnja 2 njihova susreta.Ciconja odigra fenomenalno u Sangaju i dobije mec,da bi otiso u Pariz dje je odigro katastrofalno i gdje ga Nolo rasu 6-1,6-2

Odnosi se na ovaj dio "kako koga "

ma moj darkere ako cicija ne prenese kao u Parizu onda ce biti strasan mec...samo da ne bude kao u Parizu

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Acapulco odličan izbor. Rafa se nije ni oznojio za sada, bez izgubljenog seta do finala. Termini su užasni, svaki meč je igro u 5 ujutro pa osim produženih highlightsa nisam gledao ništa drugo. Ono što sam vidio je sasvim ok, agresivan je, forhend se baš prima na ovoj podlozi, konstantno napada... nije loše. Večeras bi se moglo finale pogledat, taman kad se dodje iz kafane.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.