FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma ja bih Šehića na lijevog beka, ako nije kvalitetan da igra protiv posljednjoplasirane ekipe na tabeli koja je uz to desetkovana onda ne znam šta ima tražiti u Želji.
Mozda bih i ja cisto jer onda imas mogucnost da Stanic uleti na krilo nekad u toku tekme jer Sinan ne znam moze li sve vrijeme pa i protiv Zvijezde. Onda bi mogao Veseli desno, Stanic lijevo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
4 igraca uz Ermina i Blazevica nisu krenula jer ne rekao Osim da imamo dva povrijedjena i dva koja su u karantinu maltene i Ermin i Blazevic. Jovanovic, Pavic i koja su jos dvojica?
Ma ovo je idealna prilika da igra od prve minute Šehić, najslabija ekipa u ligi plus njihovi izostanci. Moramo vjerovati mladim igračima i davati im minute, on ima već godinu iskustva u federalnoj gdje je po nekom izboru proglašen najboljim lijevom bekom federalne ove sezone, tako da ne vidim razlog što ne bi krenuo od prve minute.
Treba iskustva lijevobraco je napisao/la: ↑28 feb 2020, 17:57Ma ovo je idealna prilika da igra od prve minute Šehić, najslabija ekipa u ligi plus njihovi izostanci. Moramo vjerovati mladim igračima i davati im minute, on ima već godinu iskustva u federalnoj gdje je po nekom izboru proglašen najboljim lijevom bekom federalne ove sezone, tako da ne vidim razlog što ne bi krenuo od prve minute.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Joj @irfo jesi li docekao? 
Rijetki momenti

Rijetki momenti

Ma i Šehić, i ovaj mali Mujić koji je potpisao neki dan. Ovo su trenutci koje oni sanjaju u karijeri, za koje treniraju,i kada mogu pokazati da se na njih mora računati. Naravno to treba da pokažu na terenu ako dobiju šansu. Šeha bi mi igrao lijevo od prve minute, a Mujiću bi dao šansu bar pola sata, ako ne i više, ovisno od rezultata. Ne znam je li Subašić lohotan, ali i on bi mi prije SInana izašao. Neka jurišaju djeca.
Ma i ovo da im nedostaje 12 igraca i da ce igrati juniori je klasicna premijerligaska vrcka, falit ce im 2-3 igraca i to je to
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Slusajuci ovaj press ko da je i Osim malo prehladjen po glasu reklo bi se 

Za sutra posto će biti oranica ovako
1 Kjosevski
2 Stanić
3Sehić
4Ikić
5 Kosoric
6 Sadikovic
7 Mule mada je Sinan kralj ovih terena ali nepoštivanje kluba se kažnjava gledalištem
8 Bojo
9 Lendric
10 Štulić
11 Veselinović
Ja bi iskreno bio zadovoljan i sa minimalnom pobjedom
1 Kjosevski
2 Stanić
3Sehić
4Ikić
5 Kosoric
6 Sadikovic
7 Mule mada je Sinan kralj ovih terena ali nepoštivanje kluba se kažnjava gledalištem
8 Bojo
9 Lendric
10 Štulić
11 Veselinović
Kako mislis nepostivanje kluba se kaznjava gledalistem? Ali zato ignorisanje priprema se nagradjuje mjestom u prvim 11.Napadac je napisao/la: ↑28 feb 2020, 19:21Za sutra posto će biti oranica ovako
1 Kjosevski
2 Stanić
3Sehić
4Ikić
5 Kosoric
6 Sadikovic
8 Bojo
9 Lendric
10 Štulić
11 Veselinović
@igrajlopte 🐦
Ko ce biti na klupi sutra?obzirom da Amar ima 3 žuta kartona
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- lijevapolutka
- Kontakt:
Valjda Memic.
Ali moze i Osim sa tribina se derati cut ce ga

ili da se popne na klupu za igrace,ko Edis Mulalic Sablja

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
964 nas u onoj ligi Fantasy vezano za nas klub. MashAllah 

Ja sam primijetio da nema @Osim13. Dje on?