La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Barca pada u nedjelju 

Ole le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Da.
Hodoba apsolutno upravu, Primera jenu silaznoj putanji, nogomet sve lošiji sa filozofijom obrana, a ne napad.
Imaš par ekipa koje igraju dobar nogomet: Sociedad, Betis, Villareal.. Ostale mi je stvarno teško nabrojat ili sjetit se.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Marcelo od prve?
Trk u kladju,pobjeda gosta i vise od 3,5.
Trk u kladju,pobjeda gosta i vise od 3,5.
Da li je ovo Jovic ispao iz 18 ?
I zasto Marcelo u prvom sastavu ?
I zasto Marcelo u prvom sastavu ?
-
- Kontakt:
znam prenosi se na Novoj Sport al ko komentariše, da ne moram slušati onog Lončarevića?
Ide jedan miroljubivi X,
1:1
1:1
marcelo igra, luka na klupi, dakle fajterska postava sa valverdeom i kazemirom plus diva kroos
ja ću vidjeti ko na kojem jeziku prenosi pa prešaltati na najmanje zlojolicnikola je napisao/la: ↑01 mar 2020, 20:06znam prenosi se na Novoj Sport al ko komentariše, da ne moram slušati onog Lončarevića?
Celavi je puko totalno. Marcelo vise nije igrac ni za federalnu ligu. Daj Boze da grijesim, al ovo je katastrofa u najavi.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Loncarevic je najbolji na sk sto se tiče lalige, zna sve ubogu o najmanjim glupostima i ne desavaju mu se izvale k'o ostalimajolicnikola je napisao/la: ↑01 mar 2020, 20:06znam prenosi se na Novoj Sport al ko komentariše, da ne moram slušati onog Lončarevića?
Lončarević je ****.L_blancos je napisao/la: ↑01 mar 2020, 20:44Loncarevic je najbolji na sk sto se tiče lalige, zna sve ubogu o najmanjim glupostima i ne desavaju mu se izvale k'o ostalimajolicnikola je napisao/la: ↑01 mar 2020, 20:06znam prenosi se na Novoj Sport al ko komentariše, da ne moram slušati onog Lončarevića?
Bolji Baho.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
-
- Kontakt:
znam Baho, al ko je na srpskoj NS komentator?
edit: Viško, još bolje
edit: Viško, još bolje
Poslije par zadnjih utakmica sam rekao da ovo veceras necu gledati, dodje nedelja a ja opet krisom i nekako stidljivo iscekujem utakmicu, kao da mi nije bilo dovoljno razocaranja u posljednje vrijeme.. I tako izadjose postave, razocaram se opet, ne znam sta da ocekujem.. Ako bi celabi mag dobio otkaz u slucaju poraza, onda nek nas pregaze, ne bih zalio samo da celo ode..
A koga bi ti umjesto najboljeg trenera Hale u zadnjih 20 godina ?mrsic07 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 20:51Poslije par zadnjih utakmica sam rekao da ovo veceras necu gledati, dodje nedelja a ja opet krisom i nekako stidljivo iscekujem utakmicu, kao da mi nije bilo dovoljno razocaranja u posljednje vrijeme.. I tako izadjose postave, razocaram se opet, ne znam sta da ocekujem.. Ako bi celabi mag dobio otkaz u slucaju poraza, onda nek nas pregaze, ne bih zalio samo da celo ode..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.