Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
samoposmatram
- Kontakt:
Re: Chat
Efendic iz SDA presao u ISN, izdajice svoga naroda, na celu sa Radoncicem, Komsicem i Konakovicem. 
Spin broj 1:
Spin broj 2:U svakoj je stranci 'vako, svi su oni isti.
Spin broj 3:Nije uredu ovo što rade ali nije ovo način da se to riješi.
Spin broj 4:Nije ti smetalo Efendiću to isto kad su radili u tvoju korist a sad ti smeta kad se radi o tvojoj guzici.
Imam velika očekivanja od ZahinogNe možeš govoriti o rodbini loše, bagatelisati je kompletnu samo zato sto je jedan od trideset rodjaka los VOL2
Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 29 feb 2020, 10:58, ukupno mijenjano 1 put.
Nisi ovo Semire sad trebao ovako javno. Sad ovako oslabljene nas Dodik čeka. Eno ih, Vraca, aaa.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Svaka stranka je jednako losa.
Pa nije glasanje za najbolji spin braćo 
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Ima kadra ,mladog postenog ali je tako tesko da istupi licnost koja ce objediniti Bosnjake oko jednog interesa. I one zelene, i crvene i td. Toliko smo podjeljeni i pokvareni do srzi da imas dvije mogucnosti.
Ili ga stoka ko Bakir, Damir poklopi ili se on uklopi
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Sve vas yebem ko Vranjes
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ma za pivu bi Marsal prodao glas.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
"Ne zelimo rat, ali necemo oklijevati upotrijebiti silu. U proslosti smo 16 puta ratovali sa Rusijom i opet cemo ".
Bes mi sve ako su ovi normalni
Ovo je previse, cak i za mene koji ih ko nesto simpatisem.
Bes mi sve ako su ovi normalni
Ovo je previse, cak i za mene koji ih ko nesto simpatisem.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Dok god ti u glavi vise vrijedi bosnjacko nego pravno, patit ces od istog kao i Bakir, Damir i Hazim.Sviuodbranu je napisao/la: ↑29 feb 2020, 12:03Ima kadra ,mladog postenog ali je tako tesko da istupi licnost koja ce objediniti Bosnjake oko jednog interesa. I one zelene, i crvene i td. Toliko smo podjeljeni i pokvareni do srzi da imas dvije mogucnosti.
Ili ga stoka ko Bakir, Damir poklopi ili se on uklopi![]()
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Dokle god postoje onakvi ko Dodo i Covic svaka druga opcija je za nas pogubna.samoposmatram je napisao/la: ↑29 feb 2020, 12:31Dok god ti u glavi vise vrijedi bosnjacko nego pravno, patit ces od istog kao i Bakir, Damir i Hazim.Sviuodbranu je napisao/la: ↑29 feb 2020, 12:03Ima kadra ,mladog postenog ali je tako tesko da istupi licnost koja ce objediniti Bosnjake oko jednog interesa. I one zelene, i crvene i td. Toliko smo podjeljeni i pokvareni do srzi da imas dvije mogucnosti.
![]()
Ja bi isti volio tu neku gradjansku drzavu, ali kako....Mi smo prinudjeni na to. Ili da dignemo ruke i nestanemo kao Nacija...
Zadnja izmjena: Sviuodbranu, dana/u 29 feb 2020, 12:35, ukupno mijenjano 1 put.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Dodo nekrade od tebe i mene vec od srba, kao i Cova od hrvata i Bakir od bosnjaka/muslimana. Sviju nas uzimaju na istu foru. A mene u Makarskoj casti obicna raja iz Sirokog i Mostara. A u autima im salovi sirokog i zrinjskog. Zato smo svi izdajnici svoga naroda i ovako i onako.Sviuodbranu je napisao/la: ↑29 feb 2020, 12:34Dokle god postoje onakvi ko Dodo i Covic svaka druga opcija je za nas pogubna.samoposmatram je napisao/la: ↑29 feb 2020, 12:31Dok god ti u glavi vise vrijedi bosnjacko nego pravno, patit ces od istog kao i Bakir, Damir i Hazim.Sviuodbranu je napisao/la: ↑29 feb 2020, 12:03
Ima kadra ,mladog postenog ali je tako tesko da istupi licnost koja ce objediniti Bosnjake oko jednog interesa. I one zelene, i crvene i td. Toliko smo podjeljeni i pokvareni do srzi da imas dvije mogucnosti.
![]()
Ja bi isti volio tu neku gradjansku drzavu, ali kako....Mi smo prinudjeni na to. Ili da dignemo ruke i nestanemo kao Nacija...
-
samoposmatram
- Kontakt:
Jeli iko ocekivao da ce Zeljko Komsic ispasti kao najveca gnjida nakon svega? 
-
samoposmatram
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.