Hahahha!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hahahha!
Nece se rijesiti pitanje prvaka, al jako bitna utakmica. Razlog sto bi s pozitivnim rezultatom ostali prvi i imali bolji raspored i startnu poziciju za treci krug utakmica. Al slazem se da kako god zavrsi nece nista biti rijeseno.feniksptica je napisao/la: ↑29 feb 2020, 12:09Ama kakva titula Bog vam pamet dao. Pa ima posle ovoga jos 12 utakmica se igrat, nije da bjezimo sad Borcu 10 bodova pa da pobjedom budemo blizi tituli. Zbog te vase price ne daj Boze posle poraza danas ovdje se nece moc uc od negative. Utakmica koja nosi 3 boda i nista vise od toga
Lik je napisao/la: ↑29 feb 2020, 13:31Nisu previse samouvjerena vec si realno kvalitetniji, ako sve bude posteno. I sef je rekao idemo na pobjedu svaku tekmu pa tako i ovdje.Stroj1946 je napisao/la: ↑29 feb 2020, 12:41Previše su raja samouvjerena, ne znam na osnovu čega? Svaki put kad se najavljivala unaprijed 3 gola, neko razvaljivanje, obično bude suprotno. De ba malo sr na zemlju spustite. Tako smo srali za derbi, pa nas ljudi otresoše. Imat će sudije na svojoj strani, na momcima je da igraju, ako ne budu piččke i ne prepadnu se. Kvalitet je na našoj strani, ostalo je na njihovoj.
Ko je spomenuo setnju, uz posteno sudjenje i normalan pristup to bi trebala biti tri boda.Kamuflazn je napisao/la: ↑29 feb 2020, 14:08Lik je napisao/la: ↑29 feb 2020, 13:31Nisu previse samouvjerena vec si realno kvalitetniji, ako sve bude posteno. I sef je rekao idemo na pobjedu svaku tekmu pa tako i ovdje.Stroj1946 je napisao/la: ↑29 feb 2020, 12:41Previše su raja samouvjerena, ne znam na osnovu čega? Svaki put kad se najavljivala unaprijed 3 gola, neko razvaljivanje, obično bude suprotno. De ba malo sr na zemlju spustite. Tako smo srali za derbi, pa nas ljudi otresoše. Imat će sudije na svojoj strani, na momcima je da igraju, ako ne budu piččke i ne prepadnu se. Kvalitet je na našoj strani, ostalo je na njihovoj.
Pa nisi toliko kvalitetniji da ocekujes setnju.
Ja necu stici gledati ni prvo poluvrijeme sigurno. Moze li se to uplatiti ako nemas bh telecom internet ako stignem barem drugo gledati...
Može naravno, nema veze koji internet imaš.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑29 feb 2020, 14:19Ja necu stici gledati ni prvo poluvrijeme sigurno. Moze li se to uplatiti ako nemas bh telecom internet ako stignem barem drugo gledati...
Dajte ljudi kakav crni bojac, hladno danas svrsavanje po faci. Najebem se i ovom prasimovcu ziljkicu majke izdajnicke![]()
Biga mi se stvorila slika kad dodjemo, izadjemo na teren gotovo, sami ce sebi trpat. Opreza nikad dosta.
Natamburali nas zato sto smo bili skinuli gace a tekma nije ni pocela
Nemamo mi igraca za defanzive. Treba od prve minute napasti svim raspolozivim sredstvima i povesti do poluvremena. Kasnije ih dokusuriti kad pocrkaju od umora.bordobijeli je napisao/la: ↑29 feb 2020, 09:06Vinko je majstor defanzive. Mislim da ce postaviti danas jedan cvrst defanzivni blok gdje borac nece moci nista i onda iz kontri. 0-2