Ova današnja Zvijezda je vjerovatno najgora ekipa koja je igrala našu ligu. Nabijali su svi i Bosnu Visoko, Gradinu, Drinu, Veleža onomad, ali ovo je ipak najgore
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Da je teren bolji u Ugljeviku, tipovao bih da bi danas ovo moglo ići i na 10-0 hladno. Ovako, vjerovatno će zabiti 4-5, pa stati, jer nisu ludi da se povrijede na ovome.
Ova današnja Zvijezda je vjerovatno najgora ekipa koja je igrala našu ligu. Nabijali su svi i Bosnu Visoko, Gradinu, Drinu, Veleža onomad, ali ovo je ipak najgore
Malo je Osim lud što se kocka sa Štilićem i sličnim kalibrom.
Ma ništa ne bi napravili bez njega vjeruj pa ni kontra ove ž postave zvijezde.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ko god kaze da nas Zeljkan nije prvi favorit za titulu, nek pogleda sta rade ovakvoj Zvijezdi!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nije ova
Puno jača
Puno jača
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Hantraga je napisao/la: ↑29 feb 2020, 14:53Da je teren bolji u Ugljeviku, tipovao bih da bi danas ovo moglo ići i na 10-0 hladno. Ovako, vjerovatno će zabiti 4-5, pa stati, jer nisu ludi da se povrijede na ovome.
Ova današnja Zvijezda je vjerovatno najgora ekipa koja je igrala našu ligu. Nabijali su svi i Bosnu Visoko, Gradinu, Drinu, Veleža onomad, ali ovo je ipak najgoreMalo je Osim lud što se kocka sa Štilićem i sličnim kalibrom.
Ne razumijem cemu ovo pisanje? Sad ce biti zeljo **** ako ne pobjede 5-6 razlike jel? Fali im 5 igraca, fali i Želji 3 .. bilo je dosta gorih ekipa od Zvijezde
Zvijezda se jedva skrpila za utakmicu, 13 igrača im bolesno. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- svrakino1921
- Kontakt:
Ako ce nam iko dat priliku da ga natrpamo,izuzev pitara,onda je to ova Zvijezda...
Nije ovo moja misao
Ima dva zareza itd.
Al ovo ,izuzev pitara,
Znaci placem
Nije ovo moja misao
Ima dva zareza itd.
Al ovo ,izuzev pitara,
Znaci placem
Pa o tome i pricam moj Kujke! A Zeljo se s njom poigrava, ko da je egzibicija.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Po snimcima 1921 ekipe vidi se da je teren bas katastrofalan, ne znam kako ce se nasi tehnicki skoro savreni igraci prilagoditi
Koe prvi? 
Četnici su četnici uvijek, bili i ostali.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Srpkinja je mene majka rodila, Sini jarko sunce sa Kosova, Pukni zoro.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Mogli su koju o izgubljenim bitkama, tu barem nemaju konkurenciju.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.