FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- desnibocni
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ona i kad ide kraj gola, mene je strah od nasih golmana.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Ne centriraj Veseli vise Boga ti
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Danas mu je los dan bio bas, ocekujem u Banja Luci da ce se iskupit

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Alispahic pravi maestro, uzivanje ga gledat
Mujezinovic se namjesta i sutne do Sarajeva
- dubioza144
- Kontakt:
Bolje i Zajmovic da igra napadaca u kupu nego Dacic 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Veca zakljuco mrezu, druga zaredom 

Dacic jos samo nije branio, mislim da je sve ostale pozicije prosao 

Dobro je, idemo dalje.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Idemo dalje, nadam se u punom kapacitetu u BL.
Iako sam se pribojavao,na kraju ipak rutinska pobjeda....Mujezinovica ,Dacica ,Zajimovica i slicne rastjerati jer nema korsiti od njih...bravo momci idemo dalje ...ko je prviiiiiiiii
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dacic ima tek 20 godina ljudi...
Dobro je ovo bilo. Samo neka je pročepilo.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Hvalim te Boze, konacno laganini tekma bez stresa i rutinska pobjeda.
Ne treba kvariti atmosferu, ima dosta neupotrebljivog skarta u ekipi, fali i nekog balansa ali sa najjacih prvih 11 i 2,3 izmjene mi smo jaki.
Puleni, sretan put nazad i oporavite se sto prije, idu opet 2 teske tekme.
Volim te Zeljo!!!!!!!
Ne treba kvariti atmosferu, ima dosta neupotrebljivog skarta u ekipi, fali i nekog balansa ali sa najjacih prvih 11 i 2,3 izmjene mi smo jaki.
Puleni, sretan put nazad i oporavite se sto prije, idu opet 2 teske tekme.
Volim te Zeljo!!!!!!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
-
- Kontakt:
Ovo su bila vazna tri boda. Pogotovo kad se pogleda sto je Tuzla kod kuce prosula dva boda juce.
ma previse skarta bas upravu si ...jbg ...
ali Ikic mi gotivan pravo,ne sad sto je imao tezak zadatak pa da ga dizem...nego je nekako miran i nema nabijanja lopte....npr kad poredis Kemu koji je sa loptom na vi kao da je bomba ....ovaj nekako sve mirno ,rutinski bez nekog nabijanja u prazno ..
ali Ikic mi gotivan pravo,ne sad sto je imao tezak zadatak pa da ga dizem...nego je nekako miran i nema nabijanja lopte....npr kad poredis Kemu koji je sa loptom na vi kao da je bomba ....ovaj nekako sve mirno ,rutinski bez nekog nabijanja u prazno ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Raduje sto nije bilo previse izgubljenih mada protivnik nije mjerilodelinjo je napisao/la: ↑29 feb 2020, 16:32ma previse skarta bas upravu si ...jbg ...
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Treba spomenuti i Sehica koji isto nije lose odigrao utakmicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.