Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Bravo Tatar...
- Bazinga12345
- Kontakt:
Koliku su halabuku pitari digli zbog bjelice ja sam kontao da će 2 penala za Borac svirati. 
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
PreventivnoBazinga12345 je napisao/la: ↑29 feb 2020, 17:19Koliku su halabuku pitari digli zbog bjelice ja sam kontao da će 2 penala za Borac svirati.![]()
Da li je ono penal nad Ahmetovićem kad je dodao loptu Tataru?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Kamen te j e b o kakav je ono politički miting u Banjaluci....svašta sam se nagledao al ono nikad vidio nisam....ondje samo fali da mile navijanje povede.....pa šta je ONO ba...ahahahahah...ja Borac ko klub gotivim al oni leševi su bruka jbt....još ih se preko milje skupilo što je strašna cifra za naše uslove....na NAVIJAČKOJ tribini 10 barjaka srbije il čega već...nake parole o rs,orlovi....ahahhahahah...dosli likovi na UTAKMICU...niđe ba Borca....kakav blam i nazvati se navijackom grupom... sto se tice tekme ,sarajevo prejako....znaci, P R E J A K O
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Beduin
- Kontakt:
Drug, iskreno nije bio faul jucer. Mozda ti navijacki to gledas, ali pogledaj snimak pa ces vidjet da nije bilo kontakta za faul. Ono je Brandao morao sam odraditi, a ne ici na penal, jer je sposoban predriblati igraca i zabiti.
I niko juce nije pohvalio sudijske odluke da pusti musku igru, bez sjeckanja i prekidanja na svaki kontakt, u vecem dijelu utakmice. Ja bih volio da se onako sudi svaka nasa utakmica, da dadnes do znanja igracima da ne padaju na svaki usrani dodir ili cim ti se priblizava protivnicki igrac da padas jer si neznalica i ne znas sta s loptom.
Ovo je odvratno sa gostujucim navijacima, dolaze u 30. minutio i dok svi udju na tribinu vec je poluvrijeme. Oko 75. minute ce se isprazniti ta tribina, sramotno vala, ali nista novo kod nas.
Idemo jos Ahmetovic i Vranjes po gol, za PL fantasy.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- feniksptica
- Kontakt:
Volkov kako ga SAndra napuca ima previse snage..nije ovo dobro nimalo ubi covjek
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jel se to još iščuđavamo atmosferi u BL
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Gledaj pacenika i pjesama, a uša seljacine otac vas **** retardirani
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Oj debila u BL sta je ovo ba... 
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Qurac od ekipe,da im nije dodika i sestrica nebi ni bili u top 5
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Kao sto sam reko ovo pitari uzimaju 2-0.
Cuj pjesama na STADIONU ...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kakvu ovo pjesmu pustaju 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Oni i njihovo kosovo haha

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.