Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
-
harden
-
Kontakt:
Osim13 je napisao/la: ↑29 feb 2020, 17:39
Pa i kod nas se čak zaustavljaju utakmice za uvredljive sadržaje na tribinama (ne uvijek, iz znamo kojih razloga) a da ne prekidaju u Njemačkoj.
Ne zaustavljaju, nemojmo se lagati. Zaustave kad se izbace ljiljani u Sarajevu i Tuzli al u Sirokom i BL se velicaju ratni zlocinci svako malo.
Mada ne bih nasu ligu ( a i drzavu ) koristio kao primjer bilo cega.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Illmatic09
-
Kontakt:
Postao/la Illmatic09 » 29 feb 2020, 17:42
Protestuju protiv tog modernog fudbala kako oni kažu, recimo zadnje što je bilo aktuelno je da je Red Bull htio preuzeti Brondby i svi su se pobunili. Ovo vrijeđanje Hoppa je van svake pameti.
-
sljivo
-
Kontakt:
Bilo je ono sa Ozilom i **** goonersima pa se ne sjecam da je bilo kazne iz kluba, osim Uefine. I ocigledno je da isti ljudi i dan danas prave sranja. Zato treba stisnuti klub da se ogradi od ovakvih i odbiju od kluba.
-
effe_sa
-
Kontakt:
Odlučeno je da će se utakmice prekidati kod rasistčkog vrijeđanja i ovakvih oblika vrijeđanja, jer su postali učestali i to se pokušava sasiječi odmah u korijenu. Kod Hoppa su znali biti i transparenti koji pozivaju na ubistvo. Zato je savez i DFL odlučio da tu bude rigorozan.
Ovo je danas od strane grupe naših navijača bilo idiotski, pogotovo što su dobri odnosi 2 kluba i naše uprave i Hoppa.
To što se Watzke plati investitora pa je jednim dijelom i potakao navijače na mržnju protiv Hoffenheima i prije svega Hoppa te protiv RB Leipziga. A što nama to treba jer Bayern je toliko dobro organizovan klub da se nema koga šta pribojavati.
A ovi neki pokušaji grupe naših ultrasa da se pokažu kao pobornici tradicionalnog fudbala je ispao obični jad i čemer i jedna velika SRAMOTA. Tako se pokvario utisak jedne sjane utakmice i igre našeg tima.
Ali respekt za oba tima i kluba i većinu nsvijača na stadionu koji su pokazali pravu reakciju.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
effe_sa
-
Kontakt:
Omerbavarac je napisao/la: ↑29 feb 2020, 17:41
Pitanje je sta nas sad ceka?
Koliko su u savezu rigorozni ostaje da vidimo ali oduzimanje bodova, utakmice bez navijaca i finansijski udarac su tombole pa vidjecemo sta cemo izvuci.
Ma nema oduzimanja bodova. Ovo sve ostalo je u igri.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
harden
-
Kontakt:
Oduzimanje bodova bi bilo da se nije zavrsila utakmica, ovako ce biti neka kazna i eto.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
harden
-
Kontakt:
Man of the match:
Philippe Coutinho:
2 Goals
6 Shots (3 on target)
69 touches
49 passes
2 key passes
5 crosses
94% pass accuracy
2 dribbles completed
1 interception
9.3/10 rating
-
effe_sa
-
Kontakt:
harden je napisao/la: ↑29 feb 2020, 18:02
Oduzimanje bodova bi bilo da se nije zavrsila utakmica, ovako ce biti neka kazna i eto.
Ma tad bi bila službeno registrovana pobjeda u njihovu korist.
Rummenigge rekao kako ovakvim navijačima nije mjesto na stadionima. Vidjet ćemo hoće li se šta učiniti da se ova grupica isključi skroz sa Bayernovih utakmica.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
harden
-
Kontakt:
effe_sa je napisao/la: ↑29 feb 2020, 18:10
harden je napisao/la: ↑29 feb 2020, 18:02
Ma tad bi bila službeno registrovana pobjeda u njihovu korist.
Rummenigge rekao kako ovakvim navijačima nije mjesto na stadionima. Vidjet ćemo hoće li se šta učiniti da se ova grupica isključi skroz sa Bayernovih utakmica.
Ma da, izgubili bi ove bodove od danas, na to sam mislio. Utakmica je bila rijesena puno prije svakako

.
Zamisli dobijes utakmicu na terenu 0-6 i registruju je 3-0 zbog klosara na tribinama i to u ovoj situaciji gdje je jos uvijek tijesno za titulu... pa streljati gamad, yebo ih Hopp.
KHR ce to gospodski srediti i izvinuo mu se vec ali pokvarila se jedna jako lijepa utakmica ruznim scenama za koje nije bilo potrebe realno, pogotovo jer je Bayern u dobrim odnosima sa Hoffom i Hoppom.
-
Bundesliga
-
Kontakt:
Postao/la Bundesliga » 29 feb 2020, 18:15
Koji su to idioti. Ne samo da su nastetili klubu vec su i syebali savrsenu atmosferu u timu. Ako im je do protestovanja neka se okupe na Marienplatzu pa nek urlicu kao majmuni dok ih policija ne rastjera. Nasli su gdje ce protestovati, na fudbalskoj utakmici

Zadnja izmjena:
Bundesliga, dana/u 29 feb 2020, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
Maestro
-
Kontakt:
Uli hoeness i oliver kahn su imali razloga da drece 100 puta vise nego hopponja pa su presli preko svake uvrede. Pretjeruje se. Nije napadnut od nikoga a nonstop dreci lik. Ceka njega jos toga kada bude dolazio u dortmund u zadnjem kolu.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
-
Bayern@heart
-
Kontakt:
Postao/la Bayern@heart » 29 feb 2020, 18:37
Pošto nisam gledao utakmicu po ovom što sam vidio nije mi jasno Zašto

igrati klub koji vodi sa 6:0 i bori se za titulu gdje su mu prijeko potrebni i onda ovo wtf

. Sad samo nam trebaju u DFL da oduzme bodove zbog grupe smradova. Nadam se da će ovo dobro razmotriti Rumeni i ekipa i da ce odstraniti ove sa budućih utakmica Bayerna i u Minhenu i kad budemo igrali na strani.
Ja očekujem dobro finansijsku kaznu i da igramo bez publike kad smo trebali i zvanično proslaviti 120 godina kluba protiv Augsburga.
-
Nerminovic
-
Kontakt:
Postao/la Nerminovic » 29 feb 2020, 18:40
Tipicni Svabo ne zeli vidjeti BPL-stanje u Bundesligi, klub sa najvise para i najjaceg Amerikanca iza sebe uzima titule sami fudbal je mrtav, sto vise stolica ide sponzorima, godisnja karta preko 1000€, nigdje navijanje itd itd itd...daj ba transparent k'o svaki transparent, od mrava ljudi napravila slona
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
-
Vrebac
-
Kontakt:
Nerminovic je napisao/la: ↑29 feb 2020, 18:40
Tipicni Svabo ne zeli vidjeti BPL-stanje u Bundesligi, klub sa najvise para i najjaceg Amerikanca iza sebe uzima titule sami fudbal je mrtav, sto vise stolica ide sponzorima, godisnja karta preko 1000€, nigdje navijanje itd itd itd...daj ba transparent k'o svaki transparent, od mrava ljudi napravila slona
Nemoj lupati molim te...trebali su pustati i da jevreje vrijedanju
Treba da im je atmosfera kao u BIH na stadionima, pa da se nemoze sa dijetetom otici na utakmicu.
Hopp ne zasluzuje ovako nesto jer nije investitor tipa Arapa, i Bajern to podrzava.
-
Nerminovic
-
Kontakt:
Postao/la Nerminovic » 29 feb 2020, 19:05
Vrebac je napisao/la: ↑29 feb 2020, 18:51
Treba da im je atmosfera kao u BIH na stadionima, pa da se nemoze sa dijetetom otici na utakmicu.
Hopp ne zasluzuje ovako nesto jer nije investitor tipa Arapa, i Bajern to podrzava.
K'o sta lupa?
Pojma ti nemas ako mislis da Hopp nije investitor tipa Arapa, isti qrac samo sto je Svabo i sto je preuzeo kluba bez tradicija iz malog sela, Sinsheima. Ni jedan klub ne podrzava nacin na koji se Hoffenheim vodi, eto mozda jedino Leverkusen i braca Red Bull.
BackSpace United
-
sljivo
-
Kontakt:
Da ne znam kakav razlog postoji to nije opravdanje za vrijedjanje i govor mrznje. Pogotovo ako su razlozi sekundarni, sportski.
-
Vrebac
-
Kontakt:
Nerminovic je napisao/la: ↑29 feb 2020, 19:05
Vrebac je napisao/la: ↑29 feb 2020, 18:51
K'o sta lupa?
Pojma ti nemas ako mislis da Hopp nije investitor tipa Arapa, isti qrac samo sto je Svabo i sto je preuzeo kluba bez tradicija iz malog sela, Sinsheima. Ni jedan klub ne podrzava nacin na koji se Hoffenheim vodi, eto mozda jedino Leverkusen i braca Red Bull.
Rodjeni Njemac, nije dosao sa strane da obrce pare vec je veliki zaljubljenik u fudbal.
Ulozio ogromne pare u omladinski pogon, ne dovodi igrace za millionske iznose vec rade racionalno, klub koji zajedno sa PreZerom najvise ulaze u ekologiju (primjer čase za prvo/sok od 100% recikliranog materijala itd.
Zato ustati pa reci Hopp

-
Nerminovic
-
Kontakt:
Postao/la Nerminovic » 29 feb 2020, 19:19
sljivo je napisao/la: ↑29 feb 2020, 19:11
Da ne znam kakav razlog postoji to nije opravdanje za vrijedjanje i govor mrznje. Pogotovo ako su razlozi sekundarni, sportski.
Ma normalno da nije ali znas i sam kakvi navijaca ima, bolje da nista nisu govorili ali prekidanje utakmice te' kazne i sta ja znam...i oni pretjeravaju pogotovo kad malo vise svaki Svabo ima isto misljenje oko Hoffenheima. Nije prvi put da se ovako prica o Hoppu niti zadnji
BackSpace United
-
Bundesliga
-
Kontakt:
Postao/la Bundesliga » 29 feb 2020, 19:25
Ako im je vec do protesta, onda trebaju potestovati protiv sistema. Hoffenheim i RB su nasli rupu u zakonu i iskoristili je. Pravilo 50+1 treba ionako da se mijenja da bi bundesligasi bili konkurentniji. Hoffenheim je razvojni klub, nasli su protiv koga ce protestovati. RB je mnogo gori, nedavno osnovani i penjali se iz sezone u sezonu u visi rang. Imaju mnogo vece ambicije koje se zele ostvariti velikim investiranjem novca Red Bulla. To se radi na ulicama, a ne na stadionima. Neka se skupe navijacka udruzenja pa zajedno tuzbu ili proteste na ulicama organizovati. Ovako nikada nece nastetiti ni Hoffenheimu ni RB-u, samo ce nastetiti svojim klubovima. Ipak razumljivo je da neko ko dize transparent "Kurvin sin" nema kapaciteta da malo mucne glavom.
Zadnja izmjena:
Bundesliga, dana/u 29 feb 2020, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
Nerminovic
-
Kontakt:
Postao/la Nerminovic » 29 feb 2020, 19:25
Vrebac je napisao/la: ↑29 feb 2020, 19:19
Rodjeni Njemac, nije dosao sa strane da obrce pare vec je veliki zaljubljenik u fudbal.
Ulozio ogromne pare u omladinski pogon, ne dovodi igrace za millionske iznose vec rade racionalno, klub koji zajedno sa PreZerom najvise ulaze u ekologiju (primjer čase za prvo/sok od 100% recikliranog materijala itd.
Zato ustati pa reci Hopp
Citaj o 50+1 pravilo pa bio 5 puta rodjeni Njemac opet niko ne podrzava nacin na koji se klub vodi.
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []