Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ko je navijao za njih danas, ja ga yebem. Da ih mi hoćemo mlatnuti u subotu da im prepolovimo brojku kući i na strani. Govvna četnička.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Osim dva beka, od kojih je jedan dijete koje uopšte i nije bek, na svim ostalim pozicijama smo nenormalno kvalitetni. Sve klasa do klase.tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 feb 2020, 18:11Ekipa Sarajeva sa ovim sastavom je nesto najjace sto je bilo u BH PL.
Kad ti s klupe ulaze likovi poput Mustedanagića i Velkoskog znaš koliko je sati. Sila od ekipe.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Za onu parolu i skandiranje najebem se majke lesinarima i tati dodiku !!!!!!!!! 

04.10.2009 !
I ja se vama svima naspominjem matere sto ne kazete nesto na rukanje rakete i baklje na publiku kada su gostujuci izlazili. Od toga je sve krenulo a vi kako hocete...
Šta su skandirali?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tako je, “noz zica” i “ubij turcina” je sasvim logican odgovor na pirotehniku.
Ps: sretan dan nezavisnosti
-
- Kontakt:
Popusis ti meni **** debili jedan maloumni **** ti raketa sve, poredis to sa noz, zica srebrenica , ubij turcina jel ????
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Jjebo vas NSBiH na čelu s Begićem sarajlije.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
I zbog srpskog svata u Sarajevu ste pobili preko 8hiljada civila u Srebrenici. Đikane
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Frajeru, tamo je obicna publika bila! Kao navijacki je to bilo na njih ispaliti raketu?! I sta da su debili nekoga pogodili i da je neko nastradao???
- Beduin
- Kontakt:
A zasto vas tangira i vrijedja to "ubij turcina"?
Ovdje bih jedino zenicane shvatio da se zale kad igraju protiv njih, jer im je vlasnik turcin pa eto zele zlo njihovom vlasniku i ulagacu.
Drugo, gledajuci srbe i bosnjake, svako je saglasan da vise oni lice na turke (tamnija kosa i ten od naseg, izmedju ostalog).
Ovdje bih jedino zenicane shvatio da se zale kad igraju protiv njih, jer im je vlasnik turcin pa eto zele zlo njihovom vlasniku i ulagacu.

Drugo, gledajuci srbe i bosnjake, svako je saglasan da vise oni lice na turke (tamnija kosa i ten od naseg, izmedju ostalog).

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Šta vam je tu čudno? Oni drugačije i ne znaju. Genetski retardirana nacija. Hoće li savez uraditi nešta konkretno ? Hoće kur.c.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- robertkosar
- Kontakt:
Yebem borac yebem banjaluku pokenjam se na mrsku republjiku sumsku

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ni najmanje me ne dira to, ja prvi ne volim turke i tursku, samo sto se zna da njihova poruka nije “ubij turcina” vec “ubij muslimana ili bosnjaka, kako ti je draze”, pa onda dobije malo na teziniBeduin je napisao/la: ↑29 feb 2020, 19:47A zasto vas tangira i vrijedja to "ubij turcina"?
Drugo, gledajuci srbe i bosnjake, svako je saglasan da vise oni lice na turke (tamnija kosa i ten od naseg, izmedju ostalog).![]()
Bosanski pravoslavci i tamnoputi srbijanci su dva pojmaBeduin je napisao/la: ↑29 feb 2020, 19:47A zasto vas tangira i vrijedja to "ubij turcina"?
Drugo, gledajuci srbe i bosnjake, svako je saglasan da vise oni lice na turke (tamnija kosa i ten od naseg, izmedju ostalog).![]()

-
- Kontakt:
Covjece dal si ti realan lik, pa raketom je prije nepar godina ubijen gledalac na jednoj utakmici, sta je sa glooovom.scudetto89 je napisao/la: ↑29 feb 2020, 19:41Popusis ti meni **** debili jedan maloumni **** ti raketa sve, poredis to sa noz, zica srebrenica , ubij turcina jel ????
"JOŠ OD 1926"
Pa moronu retardirani, vi ste igrace na terenu saketali i mi krivi ispadali.
"Obicnog" igraca i mi najebali, sada se satro uhvatio obicne publike koja svaki put skandira isto i kada nije bilo baklji.Mrs!!!!
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
Ma meni je smiješno da se i dalje neko pali na to skandiranje i nacionalizam, već toliko puta slušano ..
Nije bitna šta, nego KO ..
Begiću krepalino !
Nije bitna šta, nego KO ..
Begiću krepalino !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.