Uzvracaj skandirajuci jasenovcu i staroj gradiskoj i olujimarun90 je napisao/la: ↑29 feb 2020, 22:09Ma daleko od toga da je normala, cisti fasizam, ali noz, zica me bas zaboli...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
- ElCartel11
- Kontakt:
Igrali smo protiv Borca, ne protiv Reala, Bayerna...worchester je napisao/la: ↑29 feb 2020, 22:08Meni samo nije jasno kako ne znate da uzivate u pobjedi kod ekipe kojoj je ovo prvi poraz kod kuce?
Politicka kur.ava koja bez onih silnih penala u jesenjem dijelu ne bi bila blizu vrha, vec vise prema dnu. Sta treba da slavimo danima pobjedu protiv jednog Borca?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
To je neka druga tema,a tribinu i nasu politiku da ne skandiramo te gluposti je nasa stvar i ne zelimo je unositi i biti kao politicke marionete tipa Lesinari neka skandirajugruezi je napisao/la: ↑29 feb 2020, 23:09Dok god vi potomci bosnjaka ne pocnete uzvracati istom mjerom na spc terorizam i fasizam nikad se nista nece promjenit po tom pitanju....oni ce i dalje isticat svoje divljastvo a vi kmekat...e sad ovo ubij turcina...pa jbt nema ni jedan narod u evropi da ima vise turske krvi od srba to je kroz dnk analize i studije dokazana cinjenica valjda bi vi trebali njima to skandirat a ne obrnuto....
Zapravo niste ni zasluzili bolje jer ja mislim da nema ni jedan narod na svijetu koji zeli da dijeli svoju autohtonu drzavu sa narodom koji ih iz dna duse mrzi...umjesto da radite na njihovom nestanku vi im pomazete zaposljavajuci na hiljade dzikana po sarajevu tesnju gradaccu gorazdu itd...najmanje 10 puta vise dzikana radi u federaciji nego bosnjaka u okupiranom dijelu bosne...ta vasa psiha taj stokholmski sindrom s kojim ste zarazeni je fakat za posebnih analiza i studija....i jos se gorazdanske balije hvale da im bivsi vojnici teroristicke vrs rade u firmi....bosna nikad nece biti normalna drzava dok god su srbi tu...utivite to sebi u glave...
-
- Kontakt:
Kao sto sam i rekao igracki kvalitetniji od Borca, samo sam iskreno mislio da ce vas ostetiti iz dobro poznatih razloga. Kako god cestitke. Vidimo se uskoroElCartel11 je napisao/la: ↑29 feb 2020, 23:16Igrali smo protiv Borca, ne protiv Reala, Bayerna...worchester je napisao/la: ↑29 feb 2020, 22:08Meni samo nije jasno kako ne znate da uzivate u pobjedi kod ekipe kojoj je ovo prvi poraz kod kuce?
Politicka kur.ava koja bez onih silnih penala u jesenjem dijelu ne bi bila blizu vrha, vec vise prema dnu. Sta treba da slavimo danima pobjedu protiv jednog Borca?

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Probosanske skupine Horde zla, Manijaci, RA, Fukare i Robijasi zadnjih 15 godina nisu nikad imale nacionalisticka skandiranja tipa gazi ustase ili ubij cetnika. Ultrasi to rade posve slabo,msm da su to izbacili iz repertoara a Skripari i Lesinari su za olimpijske medalje u nacizmu i fasizmu. Za Skripare mi je donekle i jasno, oni dolaze iz manje sredine i kontam da su zaostali al ne znam sta je sa “banjalucana” za ciji grad njihov gradonacelnik kaze da je evropska prestolnica kulture, pa danas su mi vise licili na bratunac, milice, sokolac ili focu
Ne smijem ni zamisliti na sta ce ova liga i savez liciti kad ga preuzme Vico Zeljkovic( dodikov rodjeni sestric) 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ismijavanje žrtava genocida ima isključivo po stadionima manjeg entiteta. Prestani da relativiziraš.Hans je napisao/la: ↑29 feb 2020, 20:16Znači ostsvit ćete van fokusa utskmicu i vrhunsku posjetu zbog seljačkih skandiranja?
Šta mislite, da nogomet gledaju Bečki dječaci? Tako nam je na svakom stadionu, na fb komentarima, u državi. Ne treba se pomiriti s tim, ali nema svrhe pisati 3 stranice o tome. I opet ćete se vratiti do stoljeća sedmog.
Uživajte u nogometu, ako možete. Uostalom, ovo je sportski forum, a o političkim prepirkama diskutirajte negdje drugo.
„Kurvin sine“ – uzvikivali su navijači Bajerna na današnjoj utakmici koju je njihov klub igrao protiv Hofenhajma, vodeći u gostima sa 6:0. Ove riječi su upućene vlasniku Hofenhajma Ditmaru Hopu, a zbog istih utakmica je prekinuta, igrači su se povukli u tunel a čelnici Bajerna uključujući Rumeningea, Olivera Kana i Hasana Salihamidžića, vidno ljuti i osramoćeni su se uputili prema tribini na kojoj su se nalazili navijači Bavaraca kako bi ih ubijedili da prekinu sa verbalnim vrijeđanjem prvog čovjeka domaćinske ekipe. Nakon petnaestak minuta utakmica je nastavljena, no igrači oba tima su ODBILI da igraju. Umjesto toga, ostatak vremena su proveli dodavajući loptu jedni drugima na centru terena u znak protesta zbog nedoličnog ponašanja navijača.
Na današnjoj utakmici u Banjoj Luci između Borca i Sarajeva, domaći navijači, njih oko 8000 koliko ih je bilo na Gradskom stadionu, dok je gostujuća ekipa vodila sa 2:0 uzvikivali su „Ubij Turčina“ i „Nož žica Srebrenica“. Niko nije reagovao. Ništa se nije dogodilo.
BOSNA I HERCEGOVINA!
🖐
Na današnjoj utakmici u Banjoj Luci između Borca i Sarajeva, domaći navijači, njih oko 8000 koliko ih je bilo na Gradskom stadionu, dok je gostujuća ekipa vodila sa 2:0 uzvikivali su „Ubij Turčina“ i „Nož žica Srebrenica“. Niko nije reagovao. Ništa se nije dogodilo.
BOSNA I HERCEGOVINA!
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Stari moj banja lucani tj autohtoni stanovnici tog grada su u geteborgu stokholmu kopenhagenu itd...ovo danas je 80 posto ali bukvalno toliko je seljadija doseljena iz knina drvara glamoca grahova i okolnih banja luckih vukojebina koje su po 30 40 km od bl....prije toga od 69 to 91 su masovno doseljavani iz srbije( vojna lica i prosvjetni radnici) hrvatske tj kninske krajine prnjavora tesluca kao i okolice banja luke(oteta bosnjacka zemlja tj oteta je u agrarnim reformama 1919te), itd sa ciljem promjene demografije grada...do 69 muslimani i katolici tj autohtoni banjalucani su cinili oko 80 posto stanovnista grada...esprit24 je napisao/la: ↑29 feb 2020, 23:34Probosanske skupine Horde zla, Manijaci, RA, Fukare i Robijasi zadnjih 15 godina nisu nikad imale nacionalisticka skandiranja tipa gazi ustase ili ubij cetnika. Ultrasi to rade posve slabo,msm da su to izbacili iz repertoara a Skripari i Lesinari su za olimpijske medalje u nacizmu i fasizmu. Za Skripare mi je donekle i jasno, oni dolaze iz manje sredine i kontam da su zaostali al ne znam sta je sa “banjalucana” za ciji grad njihov gradonacelnik kaze da je evropska prestolnica kulture, pa danas su mi vise licili na bratunac, milice, sokolac ili focuNe smijem ni zamisliti na sta ce ova liga i savez liciti kad ga preuzme Vico Zeljkovic( dodikov rodjeni sestric)
![]()
Totalno uobičajen scenarij.Vucevich je napisao/la: ↑29 feb 2020, 23:37Ismijavanje žrtava genocida ima isključivo po stadionima manjeg entiteta. Prestani da relativiziraš.Hans je napisao/la: ↑29 feb 2020, 20:16Znači ostsvit ćete van fokusa utskmicu i vrhunsku posjetu zbog seljačkih skandiranja?
Šta mislite, da nogomet gledaju Bečki dječaci? Tako nam je na svakom stadionu, na fb komentarima, u državi. Ne treba se pomiriti s tim, ali nema svrhe pisati 3 stranice o tome. I opet ćete se vratiti do stoljeća sedmog.
Uživajte u nogometu, ako možete. Uostalom, ovo je sportski forum, a o političkim prepirkama diskutirajte negdje drugo.
Dođe lik koji nikad ne piše na ovoj temi (osim kad je žustra rasprava između ww2 frakcija), iz posta koji sadrži 6 rečenica izvuče jedinih 5 riječi na koje može dati protivan komentar i klikne "Pošalji".
Zato si ti u Njemacku i otisaoredbull93 je napisao/la: ↑29 feb 2020, 23:39„Kurvin sine“ – uzvikivali su navijači Bajerna na današnjoj utakmici koju je njihov klub igrao protiv Hofenhajma, vodeći u gostima sa 6:0. Ove riječi su upućene vlasniku Hofenhajma Ditmaru Hopu, a zbog istih utakmica je prekinuta, igrači su se povukli u tunel a čelnici Bajerna uključujući Rumeningea, Olivera Kana i Hasana Salihamidžića, vidno ljuti i osramoćeni su se uputili prema tribini na kojoj su se nalazili navijači Bavaraca kako bi ih ubijedili da prekinu sa verbalnim vrijeđanjem prvog čovjeka domaćinske ekipe. Nakon petnaestak minuta utakmica je nastavljena, no igrači oba tima su ODBILI da igraju. Umjesto toga, ostatak vremena su proveli dodavajući loptu jedni drugima na centru terena u znak protesta zbog nedoličnog ponašanja navijača.
BOSNA I HERCEGOVINA!🖐
Krivi su klubovi, Sarajevo je trebalo napustiti teren i poslati dopis UEFI i o ovom i o nekim prethodnim slučajevima, pro bosanski klubovi bi sigurno stali iza njihove odluke i konačno bi se izvršio pritisak na NSBiH i njihovu toleranciju prema sada već tradicionalnom folkloru fašizma pojedinih grupacija koji sebe nazivaju navijačima..
Na fašizam se ne odgovara fašizmom jer se onda stavljaš u isti koš sa fašistima,.Ne kažem da je kompletan stadion skandirao to što je skandirao ali to ne može umanjiti odgovornost kluba za ovakve ispade,.
I šta kažu ? Isprovocirani ? Muke četnika u fašizam natjerat, skoro ko žabu u vodu.
Na fašizam se ne odgovara fašizmom jer se onda stavljaš u isti koš sa fašistima,.Ne kažem da je kompletan stadion skandirao to što je skandirao ali to ne može umanjiti odgovornost kluba za ovakve ispade,.
I šta kažu ? Isprovocirani ? Muke četnika u fašizam natjerat, skoro ko žabu u vodu.
- Zenicanin988
- Kontakt:
Je li moguce da se ovo godinama ponavlja i nioo da se zali Uefi?!?!?chily-rz je napisao/la: ↑01 mar 2020, 00:02Krivi su klubovi, Sarajevo je trebalo napustiti teren i poslati dopis UEFI i o ovom i o nekim prethodnim slučajevima, pro bosanski klubovi bi sigurno stali iza njihove odluke i konačno bi se izvršio pritisak na NSBiH i njihovu toleranciju prema sada već tradicionalnom folkloru fašizma pojedinih grupacija koji sebe nazivaju navijačima..
S kakvim zivotinjama zivimo u pm
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Uzvracaj istom mjerom i nema problema
Antipolitika3 je napisao/la: ↑29 feb 2020, 21:54Stvarno nisam htio da dajem vaznosti ovoj tematici pogotovo imbecilima koje drobe jedno te isto (ne mislim na tebe naravno) ali samo da te podsjetim da je skandiranje te vrste na kosevu bilo kada je bila tuca sa obezbjedjenjem i policijom zbog parole o argentincima. Mislim da je postojao cak i klip gdje se u pozadini cuje to skandiranje ubi srbina
[/quote]
Al nakon sto bukvalno svake sezone imas ovakva skandiranja u Banja Luci, uvijek se vade jedna te ista dva klipa iz Sarajeva cisto da se uspostavi neki balans i kae “vidis i oni to rade”.

To samo idiot moze izjednaciti stepen civiliziranosti sportske publike u Banja Luci i Sarajevu.
Ljudima na poluvremenu muzicki repertoar ko pred polazak na liniju 93-ce.
- Beduin
- Kontakt:
Sretan Dan nezavisnosti BiH svim gradjanima nase drzave. 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Sretan Dan nezavisnosti svima koji BiH smatraju svojom domovinom
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- tuzlak1987
- Kontakt:
- Ti si bio i jedan od osnivaca Vulturesa?
Jesam. Ja, Greba, Edo, Dzenan, Končar, ma bilo je ono raja, gradska prava raja, oni sto su voljeli Borca, **** ga... to je jedino sto smo i imali pored naseg "onakvog" zivotarenja.
Jesam. Ja, Greba, Edo, Dzenan, Končar, ma bilo je ono raja, gradska prava raja, oni sto su voljeli Borca, **** ga... to je jedino sto smo i imali pored naseg "onakvog" zivotarenja.
Ali ono NŽS je ogavno. Primitivno.
Ne tako davno ovdje se čestitavao povratak i željela dobrodošlica u PL genocidašima.
Ne kontam što vam sada smetaju skandiranja i ostalo.
Sretan dan nezavisnosti.
:zastavasaljiljanima
Ne kontam što vam sada smetaju skandiranja i ostalo.
Sretan dan nezavisnosti.
:zastavasaljiljanima
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.