FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Upisao sam nekada davno post, kada je Šerbečić stigao. I puno sam ga nahvalio, očekivao sam da bude pravo pojačanje. Nisam naravno izmislio toplu vodu, dječko je 10-ak godina po reprezentacijama, stigao je iz Rosenborga ali zna se desiti često kod igrača kad se vrate, nešto im ne prođe, ne uspiju, da potonu, nestanu. A ima i kontra primjera, kao što je ovaj npr.
Momak ima sve, samo su mu nedostajale utakmice. Kada je uhvatio ritam, ni jednog trenutka nije bilo upitnika iznad njega.
Popriličan broj "cleen sheetova" ide i na njegov račun.
Danas mogu reći da je i prebacio moja očekivanja. Zdrav, spreman, pametan, miran, vrijedan. Odličan.
Momak ima sve, samo su mu nedostajale utakmice. Kada je uhvatio ritam, ni jednog trenutka nije bilo upitnika iznad njega.
Popriličan broj "cleen sheetova" ide i na njegov račun.
Danas mogu reći da je i prebacio moja očekivanja. Zdrav, spreman, pametan, miran, vrijedan. Odličan.
JELA MAJSTORE!
Temelj za sve je jaka fizika. A Jeli dati duplu platu u odnosu na sad i potpisati ga za narednih 5 godina.
Ako i zbog ceg se isplatilo zamijeniti Husrefa onda je to Jela. I sasvim dovoljno.
Svi su danas bili top. Nekog da hvalim vise a nekog manje nema smisla.
Kako je mocno danas biti na zapadu u BL i gledati ih kako jedu svoja muda od muke i kako govore "kako ovi igraju sta je ovo", "ko je ovaj mali jest dobar" "sta je s ovom desetkom kako dobar igrac" itd...
Temelj za sve je jaka fizika. A Jeli dati duplu platu u odnosu na sad i potpisati ga za narednih 5 godina.
Ako i zbog ceg se isplatilo zamijeniti Husrefa onda je to Jela. I sasvim dovoljno.
Svi su danas bili top. Nekog da hvalim vise a nekog manje nema smisla.
Kako je mocno danas biti na zapadu u BL i gledati ih kako jedu svoja muda od muke i kako govore "kako ovi igraju sta je ovo", "ko je ovaj mali jest dobar" "sta je s ovom desetkom kako dobar igrac" itd...
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Kad razbijes Borca u Banja Luci suvisno je bilo sta komentarisati o igri.
Bravo Vinko, bravo igraci.
Pozdrav za bracu iz Dresdena.
Daleko od tog da je bilo sta rijeseno al ova pobjeda je veliki korak ka odbrani titule.
Hvala vam momci za pobjedu,divan poklon za 1 mart.
Sretan svima dan nezavisnosti jedne jedine Bosne i Hercegovine.
Uprava napolje !!!!!
Bravo Vinko, bravo igraci.
Pozdrav za bracu iz Dresdena.
Daleko od tog da je bilo sta rijeseno al ova pobjeda je veliki korak ka odbrani titule.
Hvala vam momci za pobjedu,divan poklon za 1 mart.
Sretan svima dan nezavisnosti jedne jedine Bosne i Hercegovine.

Uprava napolje !!!!!
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
-
- Kontakt:
Dakle, mi nakon Mladosti, u prva dva kola, treceg dijela prvenstva, cekamo Zvijezdu pa Želju.Znaci, derbi je za tri sedmice.Zanimljivo, prvu narednu utakmicu u gostima, igramo početkom aprila.
U kasne sate, u gluho doba noci, ulazim na forum, i jedna misao koluta glavom, Vjecna vatra i Saraj'vo je sampiooon, sampioooon, saaaaaaaaaaaaaampion !
Sarajevo ljubavi moja.
Sada treba mirno dobiti Mladost + kartone da dobiju Ahmetovic i Rahmanovic. da su cisti kad bude dosao Zeljo i Zrinjski.korak po korak do nove titule.
Bordo jutro! 

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Poslije Mladosti vjerovatno igramo sa Zvijezdom i gurbetima, tri zaredom kući.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Samo jaka volja i eto rezultata.

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trebaju naši ispucati kartone u sljedećoj utakmici.
Sarajevo će u posljednjem meču pred završni treći dio sezone ugostiti Mladost, a Vinko Marinović mogao bi šansu dati Ameru Dupovcu.
U opasnosti od suspenzije su Amar Rahmanović, Haris Handžić, Amer Dupovac i Mersudin Ahmetović koji imaju po dvije javne opomene u dosadašnjem dijelu prvenstva.
Sarajevo će u posljednjem meču pred završni treći dio sezone ugostiti Mladost, a Vinko Marinović mogao bi šansu dati Ameru Dupovcu.
U opasnosti od suspenzije su Amar Rahmanović, Haris Handžić, Amer Dupovac i Mersudin Ahmetović koji imaju po dvije javne opomene u dosadašnjem dijelu prvenstva.
Ima li Vinko emocija?
Ovi skandiraju Ubij Turfcina a pola ekipe nam srbi, samo vjetar u ledja nam dali
Ovi skandiraju Ubij Turfcina a pola ekipe nam srbi, samo vjetar u ledja nam dali

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nova anketa je aktivna.
Upravo, hvala ti za ovaj pocetak 

Marketing strasan
Ideje strasne
Vođenje profila fb, insta perfektno
Ekipa mašinerija
Sš mašinerija
Igra perfektna
I napise uprava napolje

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Svaki segment trenutno u klubu je na toliko visokom nivou da se ovo nikad nije desilo u FKS... Ja ne pamtim bolju atmosferu unutar ekipe...
Kae Tatar, ja sam dao samo dva gola, nisam nista uradio

- robertkosar
- Kontakt:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- robertkosar
- Kontakt:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Imam jednu grupu u kojoj je barem 15manijaka. Nakon svih desavanja oko plackonje, njih 15 vise place za njim vec ja?! Kontam u cemu je problem? Kao husref toliko dobar da manijaci za njim placu? Nakon sinocnje utakmice, muk medju njima?
I napise uprava napolje

Max Allegri
UPRAVA
NIKUDA!
NIKUDA!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Valjda je sad nekin jasno zasto nismo podrzali tjeranje uprave koja je donijela duplu,koja realno radi odlican posao,i ako sam ja uvijek bio na strani Husa al treba bit realan
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], sarajevo19461987 i 19 gostiju.