Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
SRETAN DAN NEZAVISNOSTI!
A seljačine, traktordžije i fašiste iz BL ko *ebe.
Ništa drugo od sinoćnjeg folklora se ne može ni očekivati od zakržljalih četničkih mozgova.
A seljačine, traktordžije i fašiste iz BL ko *ebe.
Ništa drugo od sinoćnjeg folklora se ne može ni očekivati od zakržljalih četničkih mozgova.
Zadnja izmjena: sampras, dana/u 01 mar 2020, 09:04, ukupno mijenjano 1 put.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ispričavam se svima zbog ispada, žao mi je zbog toga. Međutim, nisam zaslužio da me vrijeđaju nakon 50 utakmica i 30 golova za Željezničar. Nekolicina navijača uspjela me je isprovocirati jer su mi tijekom cijele utakmice psovali ustašku majku - rekao je Ivan Lendrić.
Obozavam citat moralisanje iz prijestolnice kulture
Ovako pozdravljaju i bivse igrace.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 08:54Ispričavam se svima zbog ispada, žao mi je zbog toga. Međutim, nisam zaslužio da me vrijeđaju nakon 50 utakmica i 30 golova za Željezničar. Nekolicina navijača uspjela me je isprovocirati jer su mi tijekom cijele utakmice psovali ustašku majku - rekao je Ivan Lendrić.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
*ebemo mu i Tamaru i mamaru, sve po zaslugama...Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 08:54Ispričavam se svima zbog ispada, žao mi je zbog toga. Međutim, nisam zaslužio da me vrijeđaju nakon 50 utakmica i 30 golova za Željezničar. Nekolicina navijača uspjela me je isprovocirati jer su mi tijekom cijele utakmice psovali ustašku majku - rekao je Ivan Lendrić.
Miješaš kruške i jabuke, fašisto!
Golemo se čudite da Lešinari skandiraju NŽS. Vau, nečuveno, nisu nikad prije, šokantno. Ako niste balavi pa se zbog toga ne sjećate, dođite sebi dok još možete.
- Probisvjet
- Kontakt:
Evo docekasmo i taj dan da citava Bosna i Hercegovina ne radi za dan drzavnosti. Sretno svima. 

Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 01 mar 2020, 09:43, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Poenta je da smo svi retardirani a cinjenica je da BL i Siroki ipak malo prednjace ispred ostalih.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
I dalje ni rijec ovog portala o ispaljenim raketama na istok....svaka cast na objektivnosti.
Ocito na ovom sajtu vijesti pisu ostrasceni navijaci, bez trunke profesionalizma.
Sramite se!
Ocito na ovom sajtu vijesti pisu ostrasceni navijaci, bez trunke profesionalizma.
Sramite se!
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Pa ne pisu portali takodje da svako gostovanje u BL sa te tribine doleti desetine kamenica na gostujuce navijaceZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑01 mar 2020, 09:46I dalje ni rijec ovog portala o ispaljenim raketama na istok....svaka cast na objektivnosti.
Sramite se!
Ma VBR-om tukli po nejači...ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑01 mar 2020, 09:46I dalje ni rijec ovog portala o ispaljenim raketama na istok....svaka cast na objektivnosti.
Sramite se!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Šaljemo wartburg velikane pod prešu. Two done, two to go 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sretan dan nezavisnosti! Živio!ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑01 mar 2020, 09:46I dalje ni rijec ovog portala o ispaljenim raketama na istok....svaka cast na objektivnosti.
Sramite se!
Rezultat je trend, ideal je vječan!
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 14 mar 2020, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
Tema Premijer liga. Imate nekoliko navijackih gdje mozete nastaviti o desavanjima na tribinama. Hvala.
Sve ti je to stvar interpretacije, a posebno medija koji prenosi ili ne prenose, i plus poznato generaliziranje kada nema potrebeAntipolitika3 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 09:41Poenta je da smo svi retardirani a cinjenica je da BL i Siroki ipak malo prednjace ispred ostalih.
Najace mi je kao navijaci Sarajeva nisu realni,otkud im optimizam pomislit na 3 bobe iz BL. Tim koji je stabilan u svakom segmentu,koji najmanje mjenja tim,ekipa koja ima mlade igrace plus kvalitetne iskusne igrace,osvajac duple gdje ces pomislit na 3 boda bas nismo realni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.