Taj film, na tvoju zalost neces gledati.kraljttbvb je napisao/la: ↑29 feb 2020, 17:46Ali koja bi samo fora bilo da kod rezultata 0-6, savez registruje utakmicu 3-0 za Hofenhaim![]()
I sta se ti zalis, kada su navijači BVBa isto ovo uradili...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Taj film, na tvoju zalost neces gledati.kraljttbvb je napisao/la: ↑29 feb 2020, 17:46Ali koja bi samo fora bilo da kod rezultata 0-6, savez registruje utakmicu 3-0 za Hofenhaim![]()
Da se samocitiram za ove sto su slijepi kod ocijukraljttbvb je napisao/la: ↑29 feb 2020, 17:37Borusija narednih (mescini) 5 godina ne moze voditi navijace kad budu gostovali Hofenhaimu, jer su im isto ovako vrijedjali predsjednika kluba![]()
Znaju da je to jedini nacin pa su se zato i ponadali.
I ako oduzmu bayernu poene iz ove utakmice bvb ih ne moze stici
Ja bi razumio da se navijači Uniona Berlina nesto zale, al navijači Bayerna Dortmunda itd nidje veze.kraljttbvb je napisao/la: ↑29 feb 2020, 17:41Milijarder/milioner i ulozio u svoj seoski klub. I tako ih doveo za par sezona od neke ž lige do prve Bundeslige.
Pa ovi sad ko biva mrze Hofenhaim i Red Bull, jer su plasticni klubovi.
Kad Audi, Telekom i ostali daju milione, to nije plastika, to je sponzorstvo. A kad neko ko voli klub, ulozi u njega, to je plastika![]()
Gdje gledaš eurosport na našem jeziku
Telemach ima 100%. Ne znam ima li na Moja TV od BH Telekoma.
Ne znam za njega ali ja gledam na telemachu. Samo naštimaš na kojem jeziku hoćeš da gledaš.
Na Telemachu
Samo je gore od ovog što kapiten blijedo posmatra sve ovo.kraljttbvb je napisao/la: ↑01 mar 2020, 00:34Telemach ima 100%. Ne znam ima li na Moja TV od BH Telekoma.
Kablovski operateri u BiH![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.