Nije skill Westbrook-u sto moze trcat 22mph s loptom, koliko su vec zabiljezili da je trco.
Sto se odma ljutis Mirza, polako, relax. Kaes pogrijesio sam za WB i to je to

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Sto? Mali milion Mirzi po Bosni, cak i latina ima da se zovu Mirza. Nije kao da ti pisem i prezime he.bo ga ti
U čemu je problem , i to je skill , treba to znatiDonnie Darko je napisao/la: ↑01 mar 2020, 14:02Javite kad Stepha ili Giannisa neko blokira tako da se useru u gaće, doslovno.
![]()
soft
Jel kod latina to ime daju zenama ili je kao kod nas i jedni i drugi?
U čemu je tvoj problem sa autizmom ?
Moze zato sto je athletic, da je i Dirk bio onako atheltic mogo bi i on. To nije skill, nego Bogom dato.bombaysaphire je napisao/la: ↑01 mar 2020, 14:03
Pa kako Grk nema skilla , poredi Dirka i njega haman ista visina , šta sve Grk može, pa je li to skill ?
Beze je što Epija zoveš imenom , počeo si pretjerivati , nisko igraš...
alemsa je napisao/la: ↑01 mar 2020, 14:07Moze zato sto je athletic, da je i Dirk bio onako atheltic mogo bi i on. To nije skill, nego Bogom dato.bombaysaphire je napisao/la: ↑01 mar 2020, 14:03
Pa kako Grk nema skilla , poredi Dirka i njega haman ista visina , šta sve Grk može, pa je li to skill ?
Beze je što Epija zoveš imenom , počeo si pretjerivati , nisko igraš...
Dirk je imao skill
Pa možeš li mi objasniti šta je skill ?
Ma Grk je mozda trenutno i najbolji igrac na svijetu, al moram malo zbog ovih provokacija sa njegove strane.bombaysaphire je napisao/la: ↑01 mar 2020, 13:50Ma malo vas prcam , ismijavate Grka , pa ja objavim fakte , ono FAKTE vaše omiljeno štivo gdje Grk ispišava Hardena , VI ŠUTITE ....
Na trolanje odgovarate , je li vam odgovara , haj za Alema znam da je obraz kao Don Asim Sarajlić , ali zašto ti Justine , zašto ?
Nemoj biti Alem , dovoljno si pametan , odgovoriš normalno , napišeš ono što MISLIŠ ....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.