Ja sam juče uzeo 9 poena Čivić i Vehabović. Danas očekujem bas žetvu.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ja sam juče uzeo 9 poena Čivić i Vehabović. Danas očekujem bas žetvu.
Jos mi Maksimovic nije igrao nikako, top 2 igraca manje jucer.sviunapad1010 je napisao/la: ↑29 feb 2020, 09:36Ja sam juče uzeo 9 poena Čivić i Vehabović. Danas očekujem bas žetvu.Skojevska je napisao/la: ↑28 feb 2020, 21:40Ma ja, to i jest fazon.sviunapad1010 je napisao/la: ↑28 feb 2020, 21:34
Gdje ćeš njega u ekipu. Doduše možda si računao da će šutirati penal/e za kiti.![]()
![]()
Ne donese evo prvog tebe juce profura Lendrić i još kapiten pa duplo
Lendric, Ahmet, Vojo,15 bodova, Ticinovic, Hodzic, Coric 19 bodova.sviunapad1010 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 11:03Ne donese evo prvog tebe juce profura Lendrić i još kapiten pa duplo
Ja sam očekivao najviše od veznih juče ali Štilić i Vranješ tankosava. Onda smo se svi zajeb.ali koji imamo igrače Slobode u timu totalni promašaj![]()
I ja sam ocekivao da Stilic nesto uradi protiv onako slabog protivnika. Kao i Vranjes da dadne gol ili asistira, cak se bio siguran u neki penal za Borac, al kurko.sviunapad1010 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 11:03Ne donese evo prvog tebe juce profura Lendrić i još kapiten pa duplo
Ja sam očekivao najviše od veznih juče ali Štilić i Vranješ tankosava. Onda smo se svi zajeb.ali koji imamo igrače Slobode u timu totalni promašaj![]()
Meni kapiten
Ko ce koga ako nece svoj svoga
Yeba nas Čelik
Nemoj se zeznut pa praviti više od jednog transfera za naredno kolo. Jedan dozvoljen svaki naredni minus 4 poena ja mislim.
Suti bolan, ne govori mu, nek napravi vise transfera pa da ga prestignenosviunapad1010 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 10:36Nemoj se zeznut pa praviti više od jednog transfera za naredno kolo. Jedan dozvoljen svaki naredni minus 4 poena ja mislim.
Dobro si prošao ovo kolo top![]()
Znao sam ja za to pravilo hahah, mozda jednu zamjenu napravit i to je to.Beduin je napisao/la: ↑02 mar 2020, 10:54Suti bolan, ne govori mu, nek napravi vise transfera pa da ga prestignenosviunapad1010 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 10:36Nemoj se zeznut pa praviti više od jednog transfera za naredno kolo. Jedan dozvoljen svaki naredni minus 4 poena ja mislim.
Dobro si prošao ovo kolo top![]()
Ma tesko je imati u svim linijama odlicne igrace, najbitnije je potrefiti igrace koji osvajaju poene redovno, a i srece imati sa golovima, asistencijama i CS golmana i odbrane.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.